Émbaran Kembang Anjing Affenpinscher sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Dua Anak anjing Affenpinscher hideung nangtung di payuneun latar bodas sareng kembang payuneunnana

'Avantgarde Affenpinschers mangrupikeun pangiket luhur peternak UK Affenpinscher aya 9 juara Inggris, 2 AS, sareng 3 juara Swédia. Kami parantos kéngingkeun Best of Breed at Crufts sareng Best Sex Opposite duanana sakaligus sareng Izébél sareng Byron. Ch Avantgarde La Belle Dame Sans Merci sareng Ch Avantgarde Bad Mad sareng Bahaya pikeun Terang dipidangkeun dina gambar. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Campuran Campuran Affenpinscher
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Monyét
  • Affie
  • Terrier Afrika
  • Anjing Monyét
  • Monyét Terrier
Lafal

Aff-on-pin-sher Caket - Affenpinscher hideung ningali ka payun sareng éta linggih dina karpét.

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

The Affenpinscher mangrupikeun anjing alit kalayan jas anu shaggy, tipe wiry. Bulu dina raray langkung panjang tibatan sesa awak anu masihan tampilan anu béda. Mangrupikeun vérsi anu langkung alit tina terer anu dianggo sareng sanés anjing anu lemes. Éta awakna pasagi, kalayan dada anu sedeng lega, jero. Sirah buleudan ku titik anu diucapkeun, nyaéta daérah transisi tina bingkeng kana moncong. Rahang bagian handapna aya handapeun gambar, sareng cukup lega pikeun huntu handapna lempeng sareng rata, menonjol handapeun irung pondok anjing. Anu nonjol sareng panon buleud hideung. Beuheung pondok sareng gondewa sareng anggota badan lempeng sareng bonétna saé. Buntutna dijangkung luhur sareng dipasang dua-per tilu panjang na. Ceuli hileudana biasana dock, runcing sareng tegak, nanging sababaraha nagara ngalarang docking buntut sareng ceuli sato. Mantelna biasana hideung atanapi kulawu poék, tapi tiasa ogé warna abu hampang, pérak, beureum, atanapi hideung samak. Mantelna rada keriting.



bantalan pemanasan pikeun anak anjing anyar lahir
Watekna

Affenpinscher ngagaduhan kapribadian sapertos terer. Aranjeunna condong akur sareng anjing sareng piaraan anu sanés, utamina nalika aranjeunna digedékeun. Aranjeunna sibuk, kandel, panasaran sareng nekad, tapi aranjeunna ogé resep monyét, pikaresepeun sareng jahat. Anjing alit anu meriah, lantip lancip anu wani sareng percaya diri. Pembela anu henteu sieun, Affenpinscher bakal gancang janten otoriter upami pamilik henteu masihan aturan, watesan, watesan sareng teras janten pamimpin pak anjing ieu. Éta pisan kaasih sareng lucu. Anjing alit anu marahmay ieu resep sareng kulawarga. Peryogi latihan anu mantep sareng mantep. Pastikeun aya sababaraha ragam latihan janten anjing henteu janten bosen. Aranjeunna diajar paréntah gancang pisan. Sababaraha panginten sesah dibébaskeun di bumi. Aranjeunna henteu dianjurkeun pikeun murangkalih alit, ngan saukur kusabab seueur jalma anu gaduh urang sunda sapertos anu resep anjing leutik , kurang pantes pek kapamimpinan , Nyababkeun paripolah négatip kaluar dina anjing. Barudak kedah diajarkeun kumaha leres nanganan anjing. Pamilik kedah konsistén janten pamimpin pak anjing pikeun nyingkahanana kacenderungan ngajaga tuangeun sareng cocooanna. Aranjeunna resep naék sareng angkat kémping. Tanpa kapamimpinan, éta tiasa sacara teu pikaresepeun nangtang anjing ageung sareng sato ageung sanés. Aranjeunna condong babakan sareng bahkan naék. Anjing alit ieu paling saé sareng kulawarga anu resep hiburan sareng ngagaduhan rasa humor anu saé. Anjing naon waé anu ningalikeun ngagerem, nyentak atanapi ngegel kirang dina kapamimpinan pak. Masalah ieu tiasa dilereskeun pas manusa ngontrol deui ti anjing.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: 10 - 15 inci (25 - 38 cm)
Beurat: 7 - 8 pon (3 - 3,36 kg)

Masalah Kaséhatan

Sababaraha rawan patah tulang, slip stifle, PDA (patén ductus arteriosus), fontanel kabuka sareng masalah pernapasan nalika cuaca panas.

Kaayaan Hirup

Affenpinscher saé pikeun kahirupan apartemen. Aranjeunna aktip pisan di jero rohangan sareng bakal beres henteu nganggo halaman. Anjing-anjing ieu peka kana suhu ekstrem. Kaayaan hirup anu haneuteun teuing ngarusak jaket.

hideung lab springer spaniel campuran
Latihan

Affenpinscher peryogi a leumpang sapopoé . Nalika kaluar dina leumpang anjing kedah dilakukeun dina keuneung di sisi atanapi di tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa. Puter bakal ngurus seueur kabutuhan latihanana, nanging, sapertos ka sadaya keturunan, ulin moal minuhan naluri primal maranéhna pikeun jalan. Anjing anu henteu kénging jalan-jalan sadidinten langkung sering nunjukkeun masalah paripolah. Aranjeunna ogé bakal ngaraos raoseun anu saé di daérah terbuka aman tina timbel, sapertos buruan anu dipager ageung. Ngajarkeun aranjeunna pikeun lebet sareng kaluar panto sareng gerbang saatos manusa.

Harepan hirup

Sakitar 10-14 taun

Ukuran Litter

1 - 3 anak anjing, rata-rata 2

Pangantenan

Jas kasar Affenpinscher henteu kedah dipotong pondok kusabab ieu ngarusak jaket salami mangtaun-taun. Éta kedah disikat sareng disisir mingguan sareng panginten diperyogikeun. Spesialis ngepak anjing biasana ngalakukeun ieu tapi dimungkinkeun pikeun diajar kumaha ngalaksanakeunana nyalira. Tembongkeun anjing peryogi dilucuti. Buuk sakapeung tumuh dina juru panon, nyababkeun iritasi aranjeunna kedah diurus langsung. Breed ieu héd saeutik mun euweuh buuk.

Asalna

Henteu aya data anu pasti ngeunaan asal Affenpinscher, tapi éta mangrupikeun salah sahiji anu paling kuno tina anakan kaulinan. Éta pasti aya hubunganana sareng Brussel Griffon sareng panginten ka terer. Éta dingaranan 'Monyét Anjing' kusabab struktur rarayna sapertos ekspresi sareng monyét. Dipercaya yén Affenpinscher asalna di Jérman, sareng nami Affenpinscher ditarjamahkeun tina basa Jerman nyaéta 'Monkey Terrier.' Dipercaya yén Affenpinschers munggaran ukuranana langkung ageung sabab éta anjing tani anu dianggo salaku ratters. Affenpinscher diatur miniatur sareng janten ingon ingon salami abad ka 18 sareng 19. Éta masih mangrupikeun moro beurit anu kejam sareng pengawas anu luar biasa. Kiwari Affenpinscher utamina anjing pendamping. Affenpinscher dilebetkeun kana buku réksi Amérika Kennel Club di 1936.

Kelompok

Terrier, AKC Toy

dachshund & miniatur campuran pinscher
Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Féderasi Cynologique Internationale
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
Sisi katuhu Affenpinscher hideung anu dicekel ku jalma

Affenpinscher déwasa

Affenpinscher déwasa

Tingali langkung seueur conto tina Affenpinscher

  • Gambar Affenpinscher 1
  • Gambar Affenpinscher 2
  • Gambar Affenpinscher 3
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Ngartos Paripolah Anjing