Émbaran Breeds Alaskan Husky Dog sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Husky Alaskan bodas linggih dina kokotor kalayan cangkem muka

Sawawa Alaskan Husky anu aktip resep sled narik sareng narik juraganna dina ski

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Husky Campuran Anjing
  • Tés DNA Anjing
Katerangan

Huskies Alaskan biasana rada ageung tibatan Huskies Siberia . Huskies Alaska biasana langkung langsing dina ngawangun dibandingkeun urang Siberia. Siberians sering ngagaduhan biru atanapi kombinasi panon biru sareng coklat, sedengkeun Huskies Alaskan sering gaduh panon coklat.

pug sarta kaulinan poodle campuran
Watekna

Huskies Alaskan utami dikokolakeun salaku anjing anu damel. Aranjeunna gaduh daya tahan anu langkung ageung dina balap sled dibandingkeun sareng Siberian Huskies. Lemah sareng pikaresepeun, anjing anu bageur ieu resep pisan ka kulawargana. Anak anjing dina haté, aranjeunna palinter, marahmay sareng mikanyaah, saderhana sareng jinek, sanaos aranjeunna umumna ngagaduhan seueur tanaga, utamina salaku anak anjing. Saé sareng murangkalih sareng marahmay sareng jalma sanés, aranjeunna sanés pangawas, sabab babakan alit sareng bogoh ka sadayana. Huskies pisan calakan na bisa dilatih , Tapi aranjeunna gaduh pikiran nyalira sareng ngan ukur nurut kana paréntah upami aranjeunna ningali intina sareng upami anjeun henteu nunjukkeun kapamimpinan, aranjeunna moal ningali intina pikeun nurut ka anjeun. Latihan butuh kasabaran, konsistén sareng pamahaman karakter anjing Arktik. Upami anjeun sanés anjing ieu 100% teguh, yakin, konsistén pimpinan pimpinan , anjeunna bakal ngamangpaatkeun upami tiasa, janten ngahaja sareng nakal . Huskies ngajantenkeun unggulan jogging rencang , angger teu panas teuing. Huskies tiasa sesah ka pecah bumi . Urang sunda ieu resep lolong sareng gampang bosen. Aranjeunna henteu resep janten tinggal nyorangan , janten upami ieu breed pikeun anjeun, anjeun panginten tiasa ngémutan gaduh dua. Husky anu nyalira, atanapi Husky anu henteu cekap nyukupan latihan méntal sareng fisik tiasa janten ngaruksak pisan . Émut yén Husky mangrupikeun anjing luncur dina haté sareng jiwa. Aranjeunna saé sareng piaraan sanésna upami didamel sareng maranehna ti puppy. Huskies mangrupikeun tuang anu hemat sareng peryogi kirang tuangeun tibatan anu anjeun ngarepkeun. Urang sunda ieu resep ngorondang. Huskies Alaskan tiasa ngadamel sahabat anu hadé pikeun jalma anu sadar kana naon anu bakal diarepkeun tina sato anu geulis sareng calakan ieu. Sanaos aya pengecualian pikeun unggal aturan, aya sababaraha ciri urang sunda anu umumna aya diantara anggota urang Arktik ieu.



Jangkungna, Beurat

Beurat: Jalu 40 - 60 pon (18 - 27 kg) Awéwé 35 - 48 pon (16 - 22 kg)

Masalah Kaséhatan

-

Kaayaan Hirup

Aranjeunna henteu biasana disarankeun pikeun apartemen, tapi aranjeunna tiasa cicing di apartemen upami dilatih sareng latihan leres. Huskies Alaska aktip pisan di jero rohangan sareng ngalakukeun anu pangsaéna sareng halaman anu dipager. Kusabab jasna beurat, anjing ieu resep kana iklim anu tiis. Hiji kedah nganggo akal sehat ngeunaan ngajaga aranjeunna dina enas ku nyayogikeun tempat teduh sareng AC. Breed ieu resep hirup dina bungkus.

Latihan

Huskies Alaskan peryogi seueur latihan, kalebet leumpang sapopoé panjang . Ati-ati latihan teuing dina cuaca haneut. Aranjeunna peryogi halaman anu lega kalayan pager anu luhur, tapi ngubur kawat dina dasar pager sabab sigana bakal ngali jalan kaluar sareng moro.

Harepan hirup

Sakitar 10 -15 taun.

Ukuran Litter

Kira-kira 4 nepi ka 10 anak anjing

petinju dicampur sareng tukang ngangon jerman
Pangantenan

Mantel henteu kedah diperhatoskeun kecuali dina dua kali sataun usum héd beurat, nalika aranjeunna kedah disisiran nganggo sisir logam.

Asalna

Huskies Alaskan dipiara sacara ati-ati pikeun ngahasilkeun anjing anu pangsaéna. Peternakan Alaskan Husky mangrupikeun peternakan anu direncanakeun sareng sacara téknis katurunan, tapi éta henteu dianggap murni sareng henteu didaptarkeun ku AKC atanapi CKC sabab kadang-kadang meuntas sareng urang Kalér sareng non-Kalér sanésna pikeun ngahasilkeun anjing anu pangpakéna tiasa dianggo.

Kelompok

Pagawean

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.

Tingali langkung seueur conto Husky Alaskan