Émbaran Breed American Bull Dane Dog Breeds sareng Gambar

American Bulldog / Great Dane Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

American Bull Dane hideung bodas parantos ngagoler dina jukut sareng létah na anu diarepkeun.

Hank the American Bull Dane dina yuswa 8 bulan— 'Hank mangrupikeun American Bull Dane. Indungna murni Amérika Bulldog sareng bapakna nyaéta Great Dane murni. Hank nyaéta 50/50 pamisah anu leres antara dua urang sunda. '

jack Russell na shih Tzu campuran
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Amérika Dane
Katerangan

American Bull Dane sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Bulldog Amérika jeung Dane hébat . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun temperament tina breed campuran nyaéta milari sadaya anakan dina kayu salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

div
Pangakuan
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Tutup - Sisi kénca anak anjing Amérika Bull Dane bodas sareng hideung anu ngagolér dina dipan sareng éta diarepkeun.

Hank the American Bull Dane dina yuswa 8 bulan



Sisi kénca payun bodas sareng American Bull Dane hideung linggih di korsi tukang video sareng katingali ka katuhu.

Hank the American Bull Dane dina yuswa 8 bulan

Sisi katuhu payuneun American Bull Dane hideung bodas anu calik dina tangga sareng ngarep-ngarep.

Hank the American Bull Dane dina yuswa 8 bulan

Sisi katuhu anak anjing Amérika Bull Dane hideung bodas anu bobo dina taktak jalma.

Hank the American Bull Dane salaku anak anjing ngora

  • Daptar Anjing Daging Campur Ageung
  • Daptar Anjing Campuran Campuran Bulldog Amérika
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Ngartos Paripolah Anjing
  • Daptar Anjing Penjaga