Émbaran Breeds Dog Amérika Bullador sareng Gambar

Amérika Bulldog / Labrador Retriever Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Sisi kénca Bullador Amérika coklat anu nangtung di luar dina jujukutan, sungutna kabuka, létah na kaluar sareng katingali ka payun.

'Ieu Hector, campuran Amérika Bulldog / Hideung Labrador urang. Anjeunna anjing anu saé, patuh tapi henteu tunduk sareng pangjurung mangsa anu gedé. Anjeunna saimbang pisan sareng tiasa angkat dimana waé sareng urang. Anjeunna beuratna 85 lbs. tapi gancang sareng lincah. Abdi ngarep urang tiasa mendakan 10 deui sapertos anjeunna. Anjing pangsaéna anu urang kantos kagungan. Kami fans ageung Cesar. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén

-

Katerangan

American Bullador sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Bulldog Amérika jeung Labrador retriever . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .



Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Tutup - A coklat Amérika Bullador linggih di luar sareng éta ngarepkeun.

Hector anjing campuran Amérika Bulldog / Hideung Labrador (American Bullador)

Bullador Amérika hideung ngagolér di luar jukut sareng bal ténis dina sungutna.

'Cik Google campuran Bulldog Amérika sareng Lab hideung urang pinuh énergi sareng resep kana peluncur bal.'

Bullador Amérika hideung ngagolér di luar jujukutan. Bal ténis anu dikunyah aya di antara cakar hareupna, sungutna kabuka sareng létahna kaluar.

Miss Google the American Bulldog / Hideung Labrador anjing campuran (American Bullador) yuswa 9 bulan

Anak anjing hideung Bullador Amérika bodas aya dina jukut sareng éta katingali ka katuhu.

'Ieu bikang urang Bullador Amérika umur 8 minggu namina nyaéta Mylie. Anjeunna beuratna sakitar 19 lbs. Indungna murni (75-pon.) Bulldog Amérika (utamina bodas) sareng ramana Lab hideung hideung (sakitar 80 lbs.). Ieu anjeunna linggih di halaman (1/2 hektar) ningali manuk finch dina tangkal céri urang wengi munggaran urang ngagaduhan bumi. Anjeunna parantos nunjukkeun tanda-tanda kecerdasan anu maju sareng waspada ka lingkunganana. Anjeunna tuang pisan, sareng bobo pisan! Anjing kami anu sanés, murni hideung Schnauzer Mini , sareng a Beagle / Pomeranian / Pekingese gaul sareng Mylie akur saolah-olah saolah-olah aranjeunna atos ngahiji taun. Mylie siga anu ngartos aturan ngeunaan waktos pot sareng ngan ukur ngalaman kacilakaan nalika anjeunna mimiti hudang sareng kami pikeun sababaraha alesan naha teu acan gugah sareng anjeunna atanapi henteu ningali anjeunna bangun sareng henteu tiasa ngantepkeun anjeunna kaluar.

Tutup - Sisi kénca hideung sareng anak anjing Amérika Bullador bodas anu ngagolér dina pangkonan jalma.

'Ieu Mylie ngagolér sareng urang nalika urang nonton TV.'

Caket - Hideung hideung bodas Bullador Amérika dumuk payuneun témbok, sungutna kabuka sareng létah na nempel.

'Ieu Bullador Amérika kuring, Hugo ditingalikeun di dieu dina umur 11 bulan. Indungna (anu dibunuh tanpa akal ku jalma anu teu dikenal) nyaéta hiji Bulldog Amérika sareng ramana éta hiji hideung Labrador Retriever . Hugo tétéla janten sakedik sabab anjeunna energetik sareng resep maén. Kuring sareng pamajikan kuring murag asih ka anjeunna nalika anjeunna ngorondang kaluar tina tumpukan sampah pikeun nyambut urang. Anjeunna yuswa 2 minggu waktos éta sareng urang kedah ngantosan dugi ka yuswa 8 minggu sateuacan urang tiasa nyandak anjeunna ka bumi. Anjeunna henteu gancang sakumaha anjing sanés, tapi Hugo gampang ngalaksanakeun ieu dina kakuatanana, sabab kuring ngingetan ieu sacara tetep nalika kuring bawa anjeunna jalan-jalan , ngabarakatak. Anjeunna pinter pisan sareng tiasa raos lumayan naon urang ngalakukeun . Hugo meureun anjing anu pangsaéna sareng pamajikan kuring sareng anu dipiharep anjeunna lami pisan sareng urang. '

Anak anjing hideung Bullador hideung sareng Amérika bodas linggih dina karpét sareng diarepkeun.

Hugo salaku anak anjing dina yuswa 8 minggu