Émbaran Breck Cocker Spaniel Dog Amérika sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Hiji coklat sareng anjing saukuran sedeng bodas sareng tambalan bodas dina pameunteu, dada, moncong sareng cakar na linggih dina daun garing anu aya salju dina salasahiji kalayan hiji paw dina hawa

'Ieu Charlie. Anjeunna 4 taun gambar dilahirkeun 27 Juli 2014 di Fenton ragrag, Ontario sareng hirup bagja sareng kulawargana di Toronto Ontario. Charlie resep nyandak sareng maénkeun sareng lanceukna orok manusa anu énggal. Anjeunna lucu pisan sareng cinta. '

miniatur kumbuh Eskimo / pomeranian
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Cocker Spaniel Campuran Anjing
  • Tés DNA Anjing
Ngaran Kembang Anjing séjén

Cocker Spaniel

Lafal

uh-MAIR-ih-kuhn KAH-kur-SPAN-yuhl Tutup - Belah katuhu payuneun Amérika Cocker Spaniel tan anu linggih dina ranjang anjing kalayan dandan anu mewah



Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Cocker Spaniel mangrupikeun anjing ukuranana sedeng, kokoh. Sirah dibuleudkeun ku halteu anu jelas. Muncung lega sareng jero ku pasagi, bahkan rahang. Huntu minuhan dina gigitan gunting. Bola panon poék, buleud pisan ku pasisian panon almond ngawangun. Merle Cocker Spaniels tiasa gaduh panon biru . Ceuli anu panjang, handap-handap aya buluna. Topline lamping rada ti payun anjing ka tukang sareng suku lempeng. Buntutna dock. Catetan: buntut dok haram di seueur daérah Éropa. Embun-embunan tiasa dipiceun. Jas sutra rata atanapi sakedik ngagulung. Buukna sedeng dina awak tapi pondok sareng lemes dina sirah. Aya buluan dina ceuli, dada, beuteung sareng suku. Mantelna aya warna padet, hideung nganggo titik samak, merle, warna padet sareng titik samak sareng parti-warna. Conto kombinasi warna parti nyaéta bodas kalayan buff atanapi beureum, bodas sareng hideung, atanapi bodas sareng hideung sareng hideung. Garis lapang gaduh jas anu langkung pondok tibatan garis acara.

Watekna

Kandel sareng getol damel, Amérika Cocker Spaniel sami cocog sareng kahirupan salaku gundog atanapi salaku piaraan rumah tangga. Bagja, lembut sareng amis, urang sunda ieu mangrupikeun kapinteran rata-rata sareng hormat kana otoritas tuanna. Pikaseurieun, dipercaya sareng menawan ku buntut anu teras-terasan, aktip, pikaresepeun sareng bakti, tapi kedah disosialisasikeun ogé nalika anom pikeun nyingkahan kacenderungan éra. Cockers anu ngartos tempatna aya handapeun manusa saé sareng barudak. Aranjeunna cinta sadayana sareng peryogi pimpinan anu teguh, asih sareng latihan sadidinten janten senang. Aranjeunna tiasa sesah ka pecah bumi . Aranjeunna seuseueurna gampang ngalatih sareng akur sareng sato anu sanés. Entong ngantep anjing ieu berkembang Sindrom Anjing Leutik , Paripolah anu diinduksi ku manusa dimana anjing yakin anjeunna pimpinan pikeun sadaya manusa. Ieu tiasa nyababkeun sababaraha tingkat masalah paripolah sareng dimana seueur pamilik lepat. Tujuanana sareng sadaya anjing nyaéta ngahontal status pamimpin bungkus . Éta naluri alami pikeun anjing pikeun ngagaduhan mesen dina bungkus na . Nalika urang manusa hirup sareng anjing , urang janten bungkus aranjeunna. Sakabéh bungkus gawé bareng dina garis pamimpin tunggal jelas-jelas jelas, sareng aturan diatur. Anjeun sareng sadaya manusa sanés KUDU langkung luhur dina urutan tibatan anjing. Pamilik anu ngantep anjingna percaya yén aranjeunna langkung luhur dina urutan sareng / atanapi anu henteu nyayogikeun latihan méntal sareng fisik sadidinten bakal ngalaman watek anu béda tibatan anu ditétélakeun di luhur. Anjing tiasa ngembangkeun seukeut-seukeut, anu mangrupakeun gabungan kasieun sareng dominasi anu tiasa nyababkeun kejem. Ngaleuleuweuk biasana disababkeun ku kalangkungan bungah, kurangna latihan méntal sareng fisik sadidinten, dimana aranjeunna gawat sareng pipikiranana henteu dipasihan kasempetan pikeun tenang dina unggal dinten. Ogé agrésip ngajaga objék , jalma sareng tempat, babakan obsesip, hiperaktipitas sareng roaming, sareng anu sanésna kalakuan négatip . Aya dua jinis, garis lapangan sareng garis acara. Jalur kebon dipelak pikeun digawé sareng gaduh naluri moro anu langkung saé sareng jas anu langkung pondok, anu langkung praktis pikeun dianggo di leuweung. Kadua jinisna ngadamel piaraan anu saé nalika pamilikna nyumponan kabutuhna salaku sato anjing.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 15 ½ inci (38 cm) Bikangna 14 ½ inci (36.8 cm)

Beurat: 15 - 30 pon (7 - 14 kg)

Masalah Kaséhatan

Sababaraha masalah anu penting dina Amérika Cocker Spaniels nyaéta katarak, glaukoma sareng méwah patélar. Sababaraha masalah minor nyaéta hipplplasia, ectropion, entropion, PRA, alergi, panon céri , seborrhea, lip lip pyoderma, otitis externa, panyakit ati, urolithiasis, prolaps kelenjar nictitans, CHF, kakurangan phosphofructokinase sareng kardiomiopati. Kadang-kadang ditingali nyaéta torsi lambung sareng displasia siku. Ogé IMHA (Imunitas Medium Hemolytic Medium). Numutkeun ka sababaraha pamilik:

sadayana pointer jerman pondok hideung

'Cocker kami henteu kantos ngalaman dinten anu gering dina hirupna dugi ka anjeunna ujug-ujug janten lesu sareng ngijih getih. Genep dinten saatos sareng $ 3000 dina tagihan dokter hewan, anjeunna pupus. Kuring terang anjeun moal tiasa daptar unggal panyakit kusabab keterbatasan rohangan, tapi spesialis ubar internal anu ngubaran anjing kami nyarios yén IMHA relatif umum di Cockers, sareng ampir-ampiran matak fatal. Éta gancang-gancang, bunuh diri jempé. '

Dilaporkeun ku juragan Cocker Spaniel —'Anjing Cocker Spaniel Amérika abdi maot dina 9/26/2011 ti IMHA. Anjeunna dibéré imunisasi dina 9/20 sareng nunjukkeun tanda mimiti masalah dina 9/22. Umurna 6 1/2 taun dina kaséhatan séhat. Punten pasihkeun yén anu ngagaduhan Amérika Cockers kedah sadar pisan kana panyakit ieu sareng kamungkinan anjingna kaserang panyakit éta. Aranjeunna kedah teras-terasan gaduh tés getih sateuacan imunisasi sareng tanda-tanda masalah saatosna kedah geuwat milari perawatan ti dokter hewan. Kami henteu terang nanaon tentang panyakit sareng henteu pernah disarankan ku dokter hewan kamungkinan dina breed ieu. Kami parantos terang éta umum sareng kedah dipilarian dina anjing umur sareng umur ieu. Vets kedah pastikeun yén pamilikna sadar kana éta kamungkinan hubungan sareng vaksinasi. Kuring ngan ukur hoyong ngabantosan kecapna. '

'Anjing kuring ogé maot kusabab panyakit ieu (IMHA). Umurna 7 1/2 taun. Anjeunna henteu nunjukkeun tanda-tanda gering dugi ka dua dinten sateuacan anjeunna pupus. Panyakit ieu jalan gancang. Dina tanda mimiti gering ingon-ingon éta piaraan kedah dibawa ka dokter hewan sareng panginten peryogi transfusi getih. Dokter hewan kami mutuskeun ngantosan sareng ningali énjing, ku éta kasép. Panyakit ieu henteu selalu berpunca tina vaksin anjing abdi sanés disababkeun nembak salami dua bulan deui. '

gambar tina pitbulls dicampurkeun jeung petinju
Kaayaan Hirup

Cockers bakal beres di apartemen upami aranjeunna cukup laksana. Aranjeunna lumayan aktif di jero rohangan. Pakalangan leutik cekap. Henteu cocog pikeun cicing di luar nyalira dina kennel.

Latihan

Amérika Cockers gaduh seueur stamina sareng peryogi latihan rutin. Aranjeunna kedah dicandak sapopoé, jalan-jalan panjang . Nalika leumpang, nyingkahan semak buluk anu tiasa nyosokeun jas. Pastikeun gaduh anjing heeling di gigir atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sakumaha dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa, sanés anjing.

Harepan hirup

Sakitar 12-15 taun.

Ukuran Litter

1 - 7 anak anjing, rata-rata 5

anakan anjing kalayan kuku hideung
Pangantenan

Usap handapeun panon sering sabab cimata. Sababaraha pamilik resep ngantep jas panjang, nyikat unggal dinten sareng nyukur sering sareng gunting triwulanan sareng motong. Anu sanésna langkung resep ngagoler jas dugi ka sedeng janten langkung fungsional. Jalan anu mana waé ogé, anjing bakal meryogikeun pemangkasan rutin. Nalika nyikat, kade ulah narik rambut sutra. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Cocker Spaniel balik ti abad ka 14. Urang sunda asalna ti Inggris Cocker Spaniels anu dibawa ka Amérika Serikat. Spaniels dikedalkeun dina ukuran sareng dipasihan nami American Cocker Spaniels, sacara resmi disebat ngan saukur 'Cocker Spaniel' ku AKC. American Cocker Spaniel langkung kasohor dibanding asli English Cocker Spaniel, anu rada benten katingalina, ku muzzles langkung panjang sareng awak ageung. Cocker Spaniel mangrupikeun anjing moro-gun tiasa damel di daérah anu sesah di darat baseuh sareng garing. Alus pisan dina ngabilaskeun sareng nyandak buruan ku sungut hipu. Aranjeunna ngadangukeun paréntah ogé. Ngaran 'Cocker' asalna tina woodcock, manuk buruan anjing anu dipikaterang ku siram. Sababaraha bakat Amérika Cocker Spaniel mangrupikeun moro, nyukcruk, nyandak, nonton, agility sareng patuh kalapa. Amérika Cocker Spaniel mimiti dikenal ku AKC di 1873.

Kelompok

Anjing Gun, AKC Olahraga

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CCR = Pendaptaran Canine Kanada
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat

CiCi urang Amérika Cocker Spaniel dina yuswa 13 taun

Tingali langkung seueur conto Amérika Cocker Spaniel