Émbaran Kembang Anjing Amérika Foxeagle Anjing sareng Gambar

Amérika Foxhound / Beagle Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Anjing bodas sareng samak, awakna kandel sareng nguping lemes anu ngagantung dina gigirna linggih dina karpét pink di jero imah

'Ieu anjing abdi umur 10 taun, Libby. Indungna nyaéta Foxhound sareng bapakna nyaéta Beagle Chubby. Anjeunna anjing anu paling manis anu resep ngarawat sareng leumpang. Kami nyandak anjeunna ti kebon nalika yuswa 8-minggu. Anjeunna lahir dina Pébruari Juli, janten kami namina Liberty Delilah. Anjeunna angkat ku Libby. Anjeunna mangrupikeun Beagle bangor anu has sareng anjeunna sering tiasa dipendakan dina sofa énggal atanapi nongkrong di dapur ngantosan nibble. Anjeunna teras-terasan bahagia ningali anjeun sareng buntutna henteu lirén ngagogog! '

gambar di Amérika pitbull terrier
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Walkeagle
Katerangan

Amérika Foxeagle sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Beagle jeung Foxhound Amérika . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Témbong ti luhur ningali ka handap dina bodas kaleuwihan beurat sareng samak, anjing berambut pondok linggih dina lantai kai anu jero di jero bumi

Anjing campuran campuran Libby the Foxhound / Beagle dina yuswa 10 taun



12 minggu heubeul poodle baku
Gambar anjing tri warna coklat, samak sareng bodas anjing jangkung bodas sareng irung hideung panon hideung na nangtung sareng ngarepkeun. Suku anjing bodas sareng sababaraha pola tikét coklat sareng buntutna panjang sareng dicekel handap.

Gambar anjing breed campuran Foxhound / Beagle