Émbaran Breast Mastiff Dog Amérika sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Sisi kénca samak Amérika Mastiff anu nangtung dina jukut sareng jalan tol. Aya ranjang kembang di tukangeunana.

Patih conto anu saé pikeun jalu Amérika Mastiff umur 18 bulan nganggo jas fawn.

baku poodle cross cocker spaniel
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén

AM mastaka

Lafal

uh-MAIR-ih-kuhn MAS-tif Anakan ageung, samak hideung, tambahan kulit, lemes sareng anak kandel kulitna saré dina jero peti anjing



Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

American Mastiff ngagaduhan sungut anu langkung garing tibatan mastaka anu sanés. Sungut anu langkung garing disababkeun kusabab ngalangkungan mastaka Inggris sareng Anatolian Mastiff, anu lumangsung mimiti ngembangkeun trah. American Mastiff mangrupikeun anjing ageung, masif sareng kuat. Sirahna lega, beurat sareng bentukna segi opat. Soca warnana amér, warna beuki poék. Ceuli dibuleudkeun sareng disetél dina sirah. Muncung ukuranana sedeng, sareng saimbang dina sirah, anu masker hideungna. Irung hideung. Éta ngagaduhan gigitan gunting. Beuheung kuat sareng rada melengkung. Dada jero, lega sareng buleud, turun kana siku. Iga-iga ditumbuk kalayan saé sareng manjangan ogé deui. Bagian tukangna lempeng, berotot sareng kuat, ku cangkang anu berotot sareng rada lengkung. Forelegs anu kuat, lempeng sareng nyetél ogé. Suku tukangna lega sareng sajajar. Suku ageung, bentukna saé sareng ringkes sareng jari-jari jengkar. Buntutna panjang, dugi kana cangkang. Kirik biasana dilahirkeun poék sareng hérang nalika aranjeunna ngolotan, sababaraha janten fawn pisan lampu ku umur hiji sababaraha ngajaga bulu poék. Warna nyaéta fawn, apricot sareng brindle. Tanda bodas tiasa ditarima dina suku, dada sareng gado / irung. Temperament: Harkat tibatan kasenangan sepi, tenang, asih sareng satia. Pelindung, tapi henteu agrésif.

Watekna

American Mastiff resep ka barudak sareng sadayana bakti ka kulawargana. Éta henteu agrésip kecuali dina kasus-kasus éta nalika kulawargana, khususna barudak, kaancam. Dina instansi éta janten bek anu wani. American Mastiff nyaéta wijaksana, bageur sareng lemah lembut, sabar sareng pangarti, resep pisan ka jalma-jalma na, henteu isin atanapi jahat. Éta satia sareng bakti. Kusabab anjing-anjing ieu mangrupikeun jinis Mastiff sareng tumuh janten ageung pisan, urang sunda ieu kedahna ukur sareng anu bogana terang kumaha nunjukkeunana kapamimpinan anu kuat. Tujuan dina latihan anjing ieu pikeun ngahontal status pamimpin bungkus . Mangrupikeun naluri alami pikeun anjing pikeun ngagaduhan mesen dina bungkus na . Nalika urang manusa hirup sareng anjing urang janten bungkus aranjeunna. Sakabéh bungkus gawé bareng dina garis pamimpin tunggal anu jelas ditetepkeun sareng aturan diatur. Anjeun sareng sadaya manusa sanés KUDU langkung luhur dina urutan tibatan anjing. Éta hiji-hijina cara hubungan anjeun tiasa suksés.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: 28 - 36 inci (65 - 91 cm)

Beurat: Jalu 160 dugi ka 200 pon (72 - 90 kg) Awéwé 140 - 180 pon (63 - 81 kg)

Masalah Kaséhatan

Amérika Mastiff condong séhat, anjing anu bagja kalayan kirang aya kajadian anu dilaporkeun seueur masalah kaséhatan anu anjeun tingali dina kamanusaan anu ageung.

Kaayaan Hirup

Amérika Mastiff tiasa waé di apartemen kalayan latihan sadidinten anu kedah dilakukeun, atanapi ngaji di pakarangan anu dipager. Nalika aranjeunna langkung sepuh aranjeunna condong janten sakedik Puguh. Éta relatif henteu aktip di jero rohangan ('dipan kentang') sareng halaman leutik bakal aya.

Latihan

Mastaka condong jadi males tapi maranéhna bakal tetep fitter tur bahagia lamun dibéré latihan rutin. Sapertos sadayana anjing, anu Mastiff Amérika kedah diteruskeun leumpang biasa unggal poé pikeun ngabantosan ngaleupaskeun énergi méntal sareng fisik na. Éta sifat anjing pikeun leumpang. Aranjeunna kedah teras dibekas di tempat umum.

Harepan hirup

Sakitar 10-12 taun

Ukuran Litter

Kira-kira 2 nepi ka 5 anak anjing

Pangantenan

Mantel lemes sareng pondok gampang dijaga. Sikat ku sikat bulu anu pageuh sareng usap ku salembar anduk atanapi chamois kanggo bérés ngagurilap. Mandi atanapi sampo garing upami diperyogikeun. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Diwangun ku Fredericka Wagner ti Piketon, OH, di Flying W Farms ku nyebrang English Mastiff sareng Anatolian Mastiff. Anak anjing anu dihasilkeun ngagaduhan garis biwir anu langkung pageuh, langkung cangkang sareng henteu murag teuing sapertos pembiakan selektif Mastiff saterasna dijaga sungut anu garing.

Kelompok

Mastaka

Pangakuan
  • AMBC = Déwan Peternak Mastiff Amérika
  • BBC = Backwoods Bulldog Club
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Panempoan payuneun anak anjing hideung hideung semak ageung sareng sakedik létah na anu pink nempel

'Bean mangrupikeun mastaka urang Amérika. Umurna 14 minggu tur pinter pisan. Anjeunna gampang pisan karéta pot . Ngan butuh anjeunna saminggu pikeun milarian terang. '

Anjing samak ageung sareng sirah ageung, rai hideung sareng ceuli lemes panjang anu ngagantung dina gigirna ngagolér dina dipan kulit hideung

'Bean pikaresepeun nalika anjeunna hoyong janten tapi resep bobo tibatan naon waé, ogé anjeunna tiasa resep tuang sakedik deui. Latihanana diwangun ku ngaji sareng turun tangga saatos 2 anjing urang anu sanés. '

Anjing anjing ageung ageung sareng awak samak sareng rai hideung ngagoler dina karpét samak di jero bumi

'Bean nolak kaluar di jalan bari aya salju dina taneuh. Anjeunna diajar 'linggih' sareng 'goyang' gancang pisan, sanaos anjeunna bakal diajar nanaon pikeun ngubaran anu saé. Anjeunna pisan kaasih sareng kaasih. Anjeunna kedah ngagoler dina pangkonan anjeun atanapi di sisi anjeun nalika anjeunna ngalakukeun naon waé ti ulin sareng anjing sanés atanapi bobo. Anjeunna biasana 7 lbs tapi anu sigana henteu kirang ti saminggu anjeunna 15 lbs. Kami henteu tiasa ngantosan anjeunna janten dewasa, tapi cinta ka anjeunna dinten anak anjing . '

Kacang salaku anak anjing ngora

Tingali langkung seueur conto tina Amérika Mastiff

  • Ngartos Paripolah Anjing
  • Daptar Anjing Penjaga