Émbaran Breeds Dog Aussie Siberian

Domba Australia / Siberian Husky Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Sisi kénca payunna Aussie Siberian hideung bodas anu linggih dina jalur kokotor kalayan sungutna kabuka sareng létah na kaluar

Keegan campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) dina yuswa 8 taun

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Aussie Husky Shepherd
Katerangan

Aussie Siberian sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Angon Australia jeung Husky Siberia . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Sisi katuhu coklat sareng kulit Aussie Siberian anu bodas sareng bodas anu nangtung di peuntas jalan kokotor, éta ditingali sareng sungutna kabuka kalayan létahna

Campuran Tiberius the Husky / Angon Australia dina umur 2 taun— 'Tiberius diadopsi ti panyumputan lokal dimana anjeunna parantos pasrah sababaraha kali kusabab janten seniman kabur. Kami parantos ngagaduhan anjeunna salami 9 sasih sareng anjeunna mangrupikeun kabagjaan. Asalna anjeunna nunjukkeun sababaraha kahariwang sareng kateupastian tapi sakumaha ka waktosna anjeunna janten raoseun pisan, playful, manis, asih, satia, sareng energetic. Anjeunna anéh pisan sareng maén anjing séjén , anjeunna polah siga anjeunna henteu ngartos kumaha carana maén acan bakal sosial pisan sareng anjing anu sapertos anjeunna ukuran sareng breed. Kadang-kadang urang ngalaman masalah tuang anjeunna sabab anjeunna resep ngagaduhan tilas kadaharan sanés anu dicampur sareng kang dahareun garing (tukang milih dahar). Tibs resep di luar sareng ngajantenkeun sato liar di lingkungan alam mana waé. Anjeunna sakitar 55 pon, langsing, sareng pas. Boga hiji panon héjo sareng hiji panon coklat. Coklat bulu coklat coklat kalayan krim sareng bodas dina dada sareng cakarna. Kami ngalaman sababaraha pipisahan kamelang tapi percanten éta tina pasrah ka panyumputan. Anjing anu bagja pisan ku émosi pisan. Jarang babakan tapi bakal lolong kadang-kadang. '



Caket - Coklat anu nganggo kulit bodas sareng Aussie Siberian linggih di dapur sareng ngarep-ngarep.

Campuran Tiberius the Husky / Shepherd Australia dina yuswa 2 taun

Panon hareup samak sareng hideung kandel hideung, rambut panjang sareng hiji nguping sareng hiji ceuli narilep sareng panon emas sareng irung hideung ngagoler dina aspal

Daisy the Aussie Siberian dina yuswa 7 taun (indung Austrailian Shepherd sareng bapak Aussie Husky)

jack Russell nyampur sareng chiwawa
Sisi kénca kénca Aussie Siberian bermata biru anu ngagoler dina dipan sareng katingali ka payun.

Campuran campuran satengah Husky / satengah Domba Australia dina umur 2 taun— 'Sansa mangrupikeun anjing panyalametkeun anu dipimilik ku urang diadopsi . Babaturan teu tiasa ngurus anjeunna sareng kuring sareng salaki nyandakna. Nalika kami nampi anjeun anjeun tiasa ningali kandang iga na. Saatos urang nyandak anjeunna, anjeunna janten anjing 35 pon (15,8 kg) sareng senang sareng pikaresepeun khususna ngeunaan barudak urang. Anjeunna katingalina langkung sapertos Husky teras hiji Angon Australia. '

Sisi kénca coklat sareng anak anjing Aussie Siberia bodas sareng bodas anu nangtung peuntas salju sareng éta diarepkeun.

'Vincent mangrupikeun Angon Australia lalaki anu dicampur sareng Siberian Husky. Anjeunna umurna sakitar 6 bulan dina 53 pon dina gambar, tapi dina umur sataun 80 pon. Anjeunna mamah dina sagala hal ! (Mobil, hawu BBQ, motor, bak mandi panas, sadayana kecuali cocooanna ... anu dikuburkeun.) Abdi milampah anjeunna mil unggal énjing sareng sonten sareng nyandak anjeunna dina unggal perjalanan kémping / hiking anu kuring teraskeun. Anjeunna resep di luar sareng ngumbara dimana-mana tapi caket caket. Kuring ngan ukur maréntahkeun abah pikeun nyandak anjeunna biking kusabab anjeunna resep narik kuring kana sapédah abdi nganggo kerah na. Anjeunna nyaéta gampang dilatih sareng nyaéta hyper pisan . '

hideung anjing australian sapi anjing campuran
Belah katuhu hiji anak anjing hideung Aussie Siberian anu bodas sareng bodas anu nangtung dina sikat, sungutna kabuka sareng anu diarepkeun.

Bailey the Shepherd Australia / Siberian Husky campuran— 'Anjeunna resep maén di luar, anjeunna tiasa lumpat sadidinten. Anjeunna calakan pisan sareng sering kaget kami ku naon anu tiasa dilakukeun. '

Aussie sareng kulit bodas Aussie Siberian linggih di tukangeun kendaraan sareng Ceuli na aya di gigirna.

Campuran Bailey the Shepherd Australia / Siberian Husky

Jalma anu tuur di sisi hideung sareng anak anjing Aussie Siberia bodas sareng bodas anu nangtung di luar dina jukut.

Bailey the Shepherd Australia / Siberian Husky campuran salaku anak anjing

Caket - Anak hideung Aussie Siberian anak anjing hideung sareng bodas nuju ngagoler dina dipan, disamping jalma anu ngusapanana.

Bailey the Shepherd Australia / Siberian Husky campuran salaku anak anjing

Aussie Siberian bodas ngempelkeun palang palang dina jalur kendala agility.

Langit campuran Aussie Shepherd / Husky ngaluncatan julukanana nyaéta Googlymuffin sareng Puppynoodle.

Aussie Siberian bodas ngalir dina jukut kalayan sungutna kabuka sareng buntut na nepi.

Langit campuran Aussie Shepherd / Husky

Tutup - Sisi kénca anak anjing Aussie Siberia bodas sable sareng bodas sareng hiji panon coklat sareng hiji panon biru anu ngagolér dina karpét

Alize the Aussie / Husky mix (Aussie Siberian) - 'Alize mangrupikeun sahabat anu paling jalma moal pernah mendakan hirupna. Anjeunna sumping ka kuring nalika umur 6 minggu sareng henteu kantos ngantep sisi kuring ti saprak. Anjeunna henteu pernah ngaliwat barang-barang anjing anu khas sapertos mamah atanapi ngagali. Anjeunna ngan ukur henteu pernah resep kana barang éta. Anjeunna teras hariwang ngeunaan dimana kuring sareng naon anu kuring lakukeun. Abdi angkat bobo sareng tangtosna anjeunna aya di sisi ranjang kuring nalika kuring nguping anjeunna nyosok beurat sareng kadang nyerengeh. Anjeunna yuswa 13 taun sareng ngan saukur ngaluarkeun panon pikeun terang yén sahabat kuring anu nyeri kusabab anjeunna rematik malah saatos mikeun ubarna unggal wengi sareng énjing. Kuring sieun pisan bangun sabab pas kuring gugah anjeunna bangun ogé, tapi butuh anjeunna sakedap sareng kuring hoyong anjeunna beristirahat. Abdi henteu tiasa sadar yén sobat kuring capé sareng kuring panginten henteu langkung lami deui. Abdi bogoh pisan ka anjeunna sareng anjeunna mikanyaah pisan ka kuring. '

Anak anjing Aussie Siberia bodas sable sareng bodas ngagoler dina karpét sareng nganggo topi koboy.

Alize the Aussie / Husky mix (Aussie Siberian)

Caket - Anak anjing Aussie Siberia bodas sable sareng bodas linggih dina korsi panumpang kendaraan. Hiji awéwé di gigireunna nuju caket deui sareng nyandak gambar.

Alize the Aussie / Husky mix (Aussie Siberian)

Jalma anu hideung hideungna ngukut anak anjing Aussie Siberia bodas anu bodas sareng bodas.

Alize the Aussie / Husky mix (Aussie Siberian)

sheltie Jerman puppies angon campuran
Sisi katuhu anak anjing Aussie Siberia anu ngahiji anu ngagolér di buruan payun panto.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) salaku anak anjing— 'Aleksandre mangrupikeun pérak ngora anu ngahiji Aussie / Husky kalayan titik samak sareng beuteung bodas na dada, hiji titik bodas dina tonggong sirahna, sareng ujung jempol bodas sareng ujung buntutna. Bulan kahiji kapayun urang ngagaduhan anjeunna (9 minggu ka 14 minggu) Aleks serius pisan, ditangtoskeun, sareng panitén, tapi nalika anjeunna langkung raoseun sareng bumi na sareng 'pek' anjeunna janten langkung konyol. Anjeunna lumayan rame, sareng nyayogikeun umur 5 taun na Border Collie adi (Chloe) kalayan padamelan anu nungtut pisan. Anjeunna meni caket pisan ka anjeunna, sareng resep gelut di buruan, sareng kadang nyobian ogé. Anjeunna kantos janten leumpang sareng kersa anu saé nuturkeun katuhu tukang keuneung urang, sanajan pareum. Anjeunna gaduh tilu ucing dulur-dulur anu bénten-bénten paripolah sareng pikaresepeun pisan ka aranjeunna, nempatkeun Ceuli deui sareng ngagogog buntutna supaya aranjeunna tiasa maénkeun. Kombinasi anu paling kasohor tina breed na nyaéta komunikasi na. Aleks pisan nyoara sareng éksprésipis sapertos a Husky , sareng bakal babakan, gumerendeng, ngarenghik, suling, sareng (ulin) ngagerem. Anjeunna henteu terang kumaha lolong, nanging, anu seukeut Babakan Aussie kadenge seringna. Anjeunna calakan pisan, sanaos nekad, sareng gampang ngalatih nalika hoyong janten. Anjeunna sanés jalma anu limbah énergi, sareng bakal nganyahokeun hal-hal anu anjeunna henteu terang tujuanana (sapertos 'goyang,' atanapi sési latihan anu langkung lami). Kontak panonna hébat, utamina nalika anjeunna nganggo pikeun 'naroskeun' hal-hal. '

Sisi katuhu anak anjing Aussie Siberia anu ngahiji anu leumpang ngalangkungan trotoar

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) salaku anak anjing

Sisi katuhu tukangeun anjing anjing Aussie Siberian anu ngahiji dina anjing anu sanés sareng éta diarepkeun.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) salaku anak anjing

Caket - Anak anjing Aussie Siberia anu gawat ngagolér dina pangkonan jalma sareng éta ngarep-ngarep.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) salaku anak anjing ngora

Sisi kénca payun anak anjing Aussie Siberia merle anu ngagoler dina simbut sareng éta ngegel sikat rambut.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) salaku anak anjing ngora nyapek sikat rambut.

Sisi kénca Merle Aussie Siberian anu ngagolér di luar sareng éta payun.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) dina 1 1/2 taun

lhasa apso dicampur sareng chihuahua
A Aussie Siberian anu bageur linggih di dapur sareng lomari di tukangeunana, éta katingali luhur sareng ceuli katuhu na ditepak.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) dina 1 1/2 taun— 'Ngan éta hiji ceuli anu kantos naék, anu hiji deui sok aya anu floppy sareng kuring pikir éta tetep sapertos éta. Nalika anjeunna tuang atanapi nambihan beurat éta henteu némbongan dina cangkéngna, tapi caket bagian tukang rongga dada.

Sisi kénca tukang merle Aussie Siberian anu linggih dina bak jarami ageung sareng katingali ka payun.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) dina 1 1/2 taun

A Aussie Siberian merle ngagolér sareng sarupaning kadaharan anjing di panjuru payuneunna.

Aleksandre 'Aleks' campuran Australia Shepherd / Siberian Husky (Aussie Siberian) dina 1 1/2 taun— 'Ieu Aleks maénkeun' Edward Kibblepaws, 'pertandingan dimana anjeunna ningali kuring nambihan tuangeun kana hiji-hiji suku na sakaligus ngantosan, teras ngan ukur tuang anu kuring tutunjuk.