Émbaran breed Dog Bom Pom Dog sareng Gambar

Anjing Campuran Border Collie / Pomeranian

Inpormasi sareng Gambar

Sawangan sisi anjing leutik, kandel, panjang rambut, hideung bodas sareng ceuli biang alit anu nangtung, irung hideung panon hideung sareng buntutna ngagulung dina tonggongna sareng buuk panjang sumping tina kulit. lantai ubin katingali bagja

'Abdi hoyong bagikeun abdi Pomeranien / Border Collie gaul. Indung Oreo mangrupikeun Border Collie sareng ramana Pomeranian. Litter ngagaduhan tilu anak anjing. Éta jangkungna sakitar 12 inci sareng beuratna 15-25 lbs. Sadayana pikaresepeun kalayan panyiri Border Collie. Saé sareng murangkalih sareng resep maén. Aranjeunna ngagaduhan baju jero bulu anu janten haneut dina usum salju. Aranjeunna resep salju sareng cuaca tiis. Oreo ngan bakal linggih atanapi ngagolér dina salju janten di luar. Anjeunna kaleungitan rambut sateuacan usum panas sareng kedah dandan. Anjeunna ogé resep maén sareng cai pikeun niiskeun dina usum panas. Anjeunna anjing nonton pelindung anu curiga ku jalma asing. Campuran ieu aktip pisan, peryogi latihan, sareng perhatian unggal dinten. Oreo calakan pisan yén anjeunna bakal ngalaksanakeun tugas atanapi trik pikeun ngubaran. '

lab konéng shar Pei campuran
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Border Collie Pom
  • Borderanian

Katerangan

The Border Pom sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Border Collie jeung Pomeranian . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .



Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • Daptar Anjing Campuran Campuran Border Collie
  • Daptar Anjing Campuran Pomeranian
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Ngartos Paripolah Anjing