Émbaran Kembang Anjing Box-a-Shar sareng Gambar

Petinju / Cina Shar-Pei Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Anjing anu gedé, kandel, awakna samak kalayan keriput sareng seueur kulit tambahan, moncong boxy, panon coklat ageung sareng lipatan alit dina ceuli ngagolér dina hiji jalma

'Ieu Tuan Bojangles, umur 2 taun sareng beuratna 74 lbs. Anjeunna palinter sareng palinter. Hal anu dipikaresepna nyaéta moro, ngojay, lumpat, maén sareng anggota bungkus Sheltie na, Yani, atanapi narik tali na sareng anggota bungkus anu sanésna, kuring. Anjeunna langkung gancang tibatan peluru ngebut, sareng anu gancang diajar. Kaseueuran waktos anjeunna nyéépkeun ranjangna di kamar na. Peutingna, anjeunna bobo handapeun ranjang kuring. Anjeunna pelindung pisan (kalepatan) sareng kuring kedah ngajaga anjeunna dina pangwatesan. Anjeunna resep mendakan tali na kusabab éta waktos latihan. Anjeunna tiasa gancang dugi ka 20 MPH. Anjeunna pondok nguping ceuli (lahir sapertos kitu) sareng létah kembang ungu. Anjeunna jarang ngagogog, tapi teuteup asih na ngan saukur ngéléhkeun kuring. Anjeunna nganggo awak sareng panonna pikeun komunikasi. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Boxpei
Katerangan

Box-a-Shar sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Petinju jeung Cina Shar-Pei . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Sisi katuhu hareupeun coklat sareng Box-a-Shar bodas anu nangtung di lantai garasi.

'Ieu anjing Petinju / Cina Shar-Pei kami. Anjeunna henteu cukup umur 1 taun dina gambar ieu, tapi caket. Ngaranna Sole (dibaca So-Lay, American Samoa pikeun 'mister'). Tunggal mangrupakeun budak anu geulis, calakan. Kapribadianana satia pisan sareng tenang. '



bula mastiff nyampur sareng rottweiler
Hiji coklat sareng anjing Box-a-Shar bodas linggih dina semén sareng éta diarepkeun. Éta ngagaduhan kerut dina sirahna, sareng ceuli anu lemes katingali ngalipet kana sisi. Awakna katingalina otot sareng kulitna tambahan. Éta ngagaduhan moncong pasagi sareng irung hideung ageung.

Tunggal anjing hibrid Boxer / Shar-Pei (Box-a-Shar) yuswa ampir 1 taun

Tutup - Coklat sareng bodas Box-a-Shar linggih di garasi.

Tunggal anjing hibrid Boxer / Shar-Pei (Box-a-Shar) yuswa ampir 1 taun

indung anjing ngegel anak anjing anyar lahir
Tampilan topdown sisi katuhu hareup coklat sareng Box-a-Shar bodas anu nangtung di lantai garasi sareng sungutna rada kabuka.

Tunggal anjing hibrid Boxer / Shar-Pei (Box-a-Shar) yuswa ampir 1 taun