Inpormasi Breed Bullmastiff Dog sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Izzy the Bullmastiff sareng Sonny the Bullmastiff kirik ngagolér di luhur tangga bata luar payuneun panto payun ka hiji imah

'Ieu anak anjing Bullmastiff urang, Izzy jam 11 bulan sareng Sonny dina 4 bulan. Aranjeunna katingali tangguh tapi mangrupakeun hal anu paling amis di bumi! Aranjeunna resep ningali Cesar Millan sareng tuang nanaon! '

hideung Perancis bulldog dipelak pinuh
  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Campur Bullmastiff
  • Tés DNA Anjing
Lafal

banténg-mas-tif Anak anjing anu gagah, berotot, lega, dada leutik, sareng moncong hideung kuping kulawu linggih di luar dina dek kai payuneun bumi

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Bullmastiff masif, kuat pisan diwangun, tapi sanés anjing rumit. Tangkorak anu ageung sareng lega keriput sareng moncongna lébar, jero sareng biasana warna na langkung poék. Dahi anu rata sareng lirénna sedeng. Irung hideung lébar sareng liang irung ageung. Huntu patepung dina tingkat atanapi gigitan gambar handap. Soca anu saukuran sedeng nyaéta hazel poék. Ceuli anu bentukna V disetél luhur sareng lébér, dibawa caket kana pipi, masihan tampilan pasagi kana tangkorak. Buntutna kuat disetél luhur, langkung kandel dina akar sareng meruncing na tiasa lempeng atanapi melengkung, sareng dugi ka cangkangna. Bagian tukangna pondok, lempeng sareng rata antara layu sareng puhuna. Lambang pondok, padet, rada kasar asalna tina brindle, fawn, atanapi beureum, sering aya tanda hideung dina sirah.



Watekna

Bullmastiff mangrupikeun anjing penjaga anu waspada, waspada, kalayan watek anu hadé. Tulus sareng sayang, tapi henteu sieun upami diprovokasi. Sanaos henteu dipikaresep nyerang, éta bakal néwak panyusud , sambel anjeunna teras tahan anjeunna. Dina waktos anu sasarengan, éta nyaéta toleran barudak. Calakan, malah ambek, tenang sareng satia, anjing-anjing ieu resep kapamimpinan manusa . Bullmastiff kuat pisan sareng peryogi master teguh saha anu percaya diri sareng saluyu sareng aturanana disetél ka anjing. Aranjeunna kedah tuntas matuh dilatih , sareng kedah diajar supaya henteu narik kana tali. Nalika kaluar sareng kaluar gerbang atanapi panto anjing kedah ngantep manusa lebet sareng kaluar heula kusabab teu hormat, sabab dina pikiran anjing, pamimpin na anu pangpayunna. Anjing kedah keuneung disisi atanapi tukangeun manusa . Ieu pangpentingna, sabab anjing henteu ngan ukur naluri hijrah sareng kedah leumpang sapopoé, tapi naluri ngawartoskeun ka anjing pimpinan pimpinan mana heula. Pastikeun sosialisasi sacara éksténsif sareng jalma sareng anjing sanés dina umur dini. Aranjeunna tiasa henteu kunanaon ingon-ingon séjén , gumantung kana kumaha pamilikna komunikasi sareng anjing. Bullmastiff mangrupikeun urang sunda anu langkung dominan tibatan Mastaka . Anjeunna condong drool , slobber sareng snore. Kirik sigana tiasa henteu koordinasi. Anjing-anjing ieu peka pisan kana nada sora anjeun sareng meryogikeun jalma pikeun nyarios sareng hawa keukeuh, tapi henteu karasa. Éta sanés anjing anu sesah tapi meryogikeun pawang anu tiasa negeskeun kawasaanana. Bullmastiff kedah pernah diasingkeun ka kennel. Pamilik anu lemah lembut atanapi pasip bakal hésé ngontrol anjing ieu. Éta bakal némbongan dihaja, tiasa agrésif sareng anjing sanés sareng ditangtayungan sareng jalma sanés upami anu gaduh waktos henteu nganggo sosialisasi , sareng terang kumaha leres komunikasi naon anu dipiharep ku cara anu bermakna.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 25 - 27 inci (63 - 69 cm) Awéwé 24 - 26 inci (61 - 66 cm)

Beurat: Jalu 110 - 133 pon (50 - 60 kg) Bikangna 100 - 120 pon (45 - 54 kg)

Masalah Kaséhatan

Rawan kanyeri , hipplasia, tumor, masalah kongkolak panon, PRA sareng bisul dina biwir. Ogé rawan kembung . Mangrupikeun ide anu saé pikeun tuang aranjeunna dua atanapi tilu tuangeun leutik sadinten tibatan hiji tuangeun ageung. Gains beurat gampang, ulah teuing tuang. Rawan tumor sél mastaka .

Kaayaan Hirup

Bullmastiff bakal beres di apartemen upami aranjeunna cukup laksana. Aranjeunna relatif teu aktif di jero rohangan sareng halaman leutik bakal dilakukeun. Aranjeunna henteu tiasa sabar dina suhu anu parah.

Latihan

Bullmastiff kedah dilaksanakeun dina a leumpang sapopoé pikeun minuhan naluri anjing primal maranéhna pikeun hijrah. Sing saha jalma anu henteu kabeuli kabutuhan ieu sigana bakal dipiboga masalah kabiasaan . Nalika kaluar dina leumpang anjing kedah dilakukeun dina keuneung disisi atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa. Ngajarkeun aranjeunna pikeun lebet sareng kaluar sadaya panto sareng gerbang saatos manusa.

Harepan hirup

Dina 10 taun.

Ukuran Litter

4 - 13 anak anjing, rata-rata 8

Pangantenan

Lambang pondok, rada kasar gampang dijaga. Sisir sareng sikat ku sikat bulu anu pageuh, sareng sampo ngan upami diperyogikeun. Aya sakedik héd sareng urang sunda ieu. Pariksa suku rutin sabab mawa seueur beurat, sareng motong kuku.

Asalna

Bullmastiff diala ku nyebrang 60% Mastiff kalayan 40% Bulldogs di nagara Inggris. Jinis Mastiff Bulldog tiasa dipendakan dina rékor ti mimiti 1795. Dina 1924 Bullmastiff mimiti diadili. Tilu generasi pembibitan Bullmastiff diperyogikeun pikeun Bullmastiff didaptarkeun salaku murni. Bullmastiff digunakeun salaku anjing tukang kaulinan pikeun ngalacak, ngungkulan sareng nyepeng perampok. Anjing-anjing éta galak sareng ngancam, tapi dilatih pikeun henteu ngegel anu nyusup. Nalika kabutuhan anjing anjing tukang ngaput, anjing gelang poék anu saé pisan pikeun kamuflase wengi masihan popularitas pikeun warna fawn anu langkung énténg. Éta parantos diaku salaku penjaga moro, salaku bantosan dina kerjaan tentara sareng pulisi, sareng dianggo salaku pangawas ku Intan Masarakat Afrika Kidul. Dinten ayeuna Bullmastiff mangrupikeun pendamping kulawarga anu tiasa dipercaya sareng wali. Éta resep hirup sareng kulawarga, kalayan saha éta nyamanan dirina ogé.

Kelompok

Mastiff, AKC Gawe

Pangakuan
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • FCI = Féderasi Cynologique Internationale
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • ACA = American Canine Association Inc.
Anak anjing samak sareng kandel, awakna dilapis pondok nganggo cakar ageung sareng sirah ageung kalayan kerut dina dahi na ngagoler dina dek kai

Odin anak anjing Bullmastiff umur 12 minggu beuratna 35 pon .— 'Odin resep sasarap, tuang siang sareng tuang, sareng khususna resep nganjang ka anak anjing sanés di kelas nurut.'

Higgins the Bullmastiff linggih dina dek tukang di luhur tangga ningali kana kaméra sareng grill ditutupan di tukang.

Odin anak anjing Bullmastiff umur 12 minggu beuratna 35 pon.

Shirley the Bullmastiff nangtung dina kokotor sareng ningali ka arah wadah kaméra

Higgins the Bullmastiff dina yuswa 7 bulan— 'Higgins yuswa 7 bulan sareng 85 lbs dina gambar ieu. Anjeunna anjing lemes sareng pinter pisan tapi rada nekad. Kuat sareng waspada, tapi isin ku jalma asing. Kuring parantos maca sareng ningali seueur bahan latihan kalebet Cesar Millan. Nalika latihan, kuring siga teguh sabab anjeunna meryogikeun sareng nyayogikeun seueur eupan balik anu positip . '

Brutus si Bullmastiff linggih dina lantai linoleum sareng ningali ka arah panto payun. Kecap

Shirley, Bullmastiff of Circle J Bullmastiff, yuswa 1½ taun sareng 105 pon.

Rambo the Bullmastiff nangtung di luar dina beton kalayan tali na dipasang dina tihang di tukangeunna

Brutus the Bullmastiff sakitar 2 taun— 'Brutus nyaéta Bullmastiff jalu. Anjeunna gagah pisan, wani, lemah lembut, dipikacinta sareng satia. '

Rambo the Bullmastiff linggih di luar dina beton kalayan sungutna kabuka sareng tali na dipasang dina tihang

Rambo the Bullmastiff dina yuswa 1 taun

Rambo the Bullmastiff ucul sareng salah sahiji paw dina témbok bata di payuneun bumi sareng baju

Rambo the Bullmastiff dina yuswa 1 taun

Charlie the Bullmastiff nangtung dina jukut gigireun voli kalayan kendaraan konstruksi konéng di tukang

Rambo the Bullmastiff dina yuswa 1 taun

Lacee Bullmastiff nangtung dina jukut sareng iteuk dina sungutna. Lacee nangtung hareupeun rungkun kentel

Charlie, anak awéwé Bullmastiff umur 16 bulan

'Lacee mangrupikeun Bullmastiff umur sabelas minggu. Anjeunna ngagaduhan watek palayanan kalayan seueur cinta anu kedah dipasihkeun. Sanaos anak anjing na biasana diwangun ku bobo, anjeunna seueur spunk dina semburan anu pondok. '

Labrador tur campuran Chow Chow

Tingali langkung seueur conto Bullmastiff