Émbaran Breed Dog Cairn Beagle Dog sareng Gambar

Anjing Campuran Cairn Terrier / Beagle

Inpormasi sareng Gambar

Pandangan sisi anjing hideung hideung samak sareng ceuli panjang anu ngagantung dina gigir, panon coklat poék sareng irung hideung rambutna langkung panjang dina ramo na nangtung dina dipan kulit hideung

'Rylie mangrupikeun campuran Beagle Cairn Terrier anu nyalametkeun. Anjeunna ngagaduhan sipat boh Beagle sareng Cairn. Anjeunna resep ngagali. Anjeunna biasana ngali cadar upami urang ngageserkeun panangan handapeunana. Nalika leumpang ka luar, upami anjeunna ngambeu naon-naon anjeunna nekad pisan pikeun ngajauhan bau dugi ka mendakan éta sareng nalungtik. Anjeunna henteu babakan sapertos seueur anjing sareng saleresna henteu ngahiung sapertos Beagle. Anjeunna ngan ukur babakan nalika maén kasar atanapi saatos anjeunna ngubur simbut sareng hoyong anjeun datang mendakanana. Anjeunna resep ngagulkeun sareng ngudag cocooanana atanapi bahkan suku anjeun. Anjeunna ngagaduhan kualitas lucu pikeun milih gelut play sareng jalan anu pas. Anjeunna ngan saukur resep pisan. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Katerangan

The Cairn Beagle sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Beagle jeung Cairn Terrier . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Anjing anu gagah, tapi katingali lemes sareng hideung hideung sareng ceuli ageung sareng panon coklat naék dina dipur kulit hideung

Rylie the Beagle / Cairn Terrier campuran nyalametkeun dina yuswa 2 taun.



Samak hideung anjing hideung buukna panjang, irung hideung panon hideung buleud ngagoler dina patio batu ningali

Rylie the Beagle / Cairn Terrier campuran nyalametkeun dina yuswa 2 taun.

An anjing hideung samak hideung sareng ceuli panjang sareng buluna panjangna sareng panonna ditutup sareng létah anu nongkrong nangtung di luar nalika wengi

Rylie the Beagle / Cairn Terrier campuran nyalametkeun dina yuswa 2 taun.

Samak sareng anjing hideung anu katingali terer hideung ngagoler sisi-handap, beuteung dina lambaran lurik coklat

Rylie the Beagle / Cairn Terrier campuran nyalametkeun dina yuswa 2 taun.

  • Daptar Anjing Campur Beagle
  • Daptar Anjing Campur Cairn Terrier Campur
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Ngartos Paripolah Anjing