Émbaran Brest Dog Dog sareng Gambar

Chihuahua / West Highland Bodas Terrier Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Keely si Chestie nangtung dina lantai anu atos sareng ningali wadah kaméra nganggo bungkus deui anu wungu sareng ungu di gigireunna

Campuran Keely the Chihuahua / West Highland White Terrier F2 dina yuswa 10 bulan— 'Dina yuswa 1½ taun, anjeunna beuratna antara 8 - 9 pon. Anjeunna resep pisan, resep ngarangkul, sareng isin pisan ku jalma asing. Teu sangka seueur ciri Chihuahua bakal nyampur sareng ciri Westie, tapi henteu kitu anjeunna ngagaduhan sikap, tingkah laku, sareng kapribadian Chihuahua ... sareng kuping ageung !! '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Welsh
  • Chi-westie
Katerangan

Chestie sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Chihuahua jeung Westie . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing campuran desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

cocker dachshund spaniel gaul puppies
Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DDKC = Desainer Anjing Kennel Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Ngaran Dipikawanoh
  • Amérika Canine Hybrid Club = Chesador
  • Désainer Breed Designer = Chesador
  • Désainer Anjing Kennel Club = Chesador
  • Pendaptaran Internasional Canine Registri®= Chesador Retriever
Tutup - Schatzi Chestie dicekel ku panangan jalma

'Ieu mangrupikeun tambahan énggal pikeun kulawarga urang. Ngaranna Schatzi ('sweetie' dina basa Jerman) sareng anjeunna mangrupikeun bug cinta sakedik pang manisna! Anjeunna mangrupikeun campuran Chestie (Chihuahua / West Highland White Terrier). Kuring kantos hoyong Westie sorangan, dumasar kana naon anu kuring kantos baca ngeunaan urang sunda. Teras, kuring mendakan jalma leutik ieu ngalaksanakeun nyalametkeun piaraan sareng kuring ningali sakedik rupa sareng murag asih. Nalika kuring dibawa ka imah, kuring pikir salaki bakal botak, tapi anjeunna ogé bogoh ka anjeunna. Schatzi yuswa 6 bulan sareng beurat 5,6 lbs. Anjeunna parantos nyobian seueur antics 'edan' anjing alit cobian, sapertos: ngudag tabby ageung urang, naék kana bantal pangluhurna dina dipan pikeun kakuasaan sapertos raja alit, sareng sajabana Kuring parantos ngagunakeun sababaraha téhnik Cesar Millan ka bantosan ulah ngantep anjeunna ngembangkeun ' sindrom anjing leutik . ' Éta jalan saé pisan sareng salaku hasilna, bahkan dina yuswa ngora ieu, anjeunna janten tenang sareng sugema nalika ditingalkeun nyalira . Gambar ieu Schatzi nongkrong sareng salaki kuring nonton TV. '



Susu tina anak anjing Chestie hideung dina peti sareng ngagolér dina simbut panti asuhan ti indungna anu bodas murni

Belle ibu Westie sareng anak anjing campuran Chestie na— 'Kuring ngahias Chi sareng Westie kuring babarengan pikeun ningali naon anu bakal dilakukeun sareng ngagaduhan nami' Chestie 'sareng salaku peternak ngalebetkeun nami ka ACHC. Kuring ngagaduhan tilu serat sareng aranjeunna sadayana katingali sami, masihan atanapi nyandak tandana bodas. Kuring ngagaduhan 11 anak anjing. Ngan saurang anu kaluar sareng bodas dina raut na. Aranjeunna sadayana kaluar kalayan rambut panjang Westie. Sadayana warna hideung, sababaraha aya bodas teu nganggo. Ibu anu Westie sareng khas pisan sareng bapakna Chihuahua ageung pisan, tilu kali ukuran normalna. Jalma lulucon yén anjeunna mangrupikeun Chihuahua pangageungna di dunya sareng anjeunna coklat semu beureum. '

Tutup - Anak anjing Chestie ngagolér tibalik beuteung dina peti anjing dina témbok kalayan sungutna kabuka sareng anak anjing ngagolér gigireunana

Pupusna campuran Chestie (Chihuahua / Westie mix)

Odin Chestie nangtung dina tunggul tangkal sareng ningali wadah kaméra nganggo pasir di tukang

Odin, hiji Chestie (Chihuahua / Westie mix breed dog)

Styx Chestie nangtung dina lanté anu atos teras ningali kana wadah kaméra kalayan hiji nguping sareng hiji deui ka handap

Styx, hiji Chestie (Chihuahua / Westie mix breed dog)

Aphrodite Chestie nangtung dina salju sareng pager ranté anu aya di tukangeunana

Aphrodite, anjing Chestie (Chihuahua / Westie mix breed dog)

Keely anak anjing Chestie dina dek kai luncat dina pager sareng ningali wadah kaméra sareng jati dek sareng bola anjing kaulinan konéng di tukangeunana

Campuran Keely Chihuahua / West Highland Bodas Terrier F2 dina yuswa 5 bulan

Keely Anak anjing Chestie linggih dina karpét sareng ningali wadah kaméra

'Keely the Chihuahua / West Highland Bodas Terrier F2 campuran anak anjing dina umur 4 bulan, beuratna 4 pon — indungna salib anu sami sapertos anjeunna sareng bapakna. Indungna sakitar 8 -10 pon sareng katingalina persis sareng anjeunna. Bapana na sakitar 5-6 pon. Peternak na ngarepkeun littler ieu anu asalna ti Keely sakitar 5 - 6 pon ogé. Bapa sareng indung ieu biasana ngagaduhan anjing alit nalika aranjeunna déwasa. Kami pikir anjeunna gaduh wajah Chihuahua, tapi kuring pikir éta ogé tiasa robih. '

Close Up - Keely the Chestie Puppy nangtung di gigir jalma anu nganggo calana jeans sareng ningali wadah kaméra

Keely the Chihuahua / West Highland Bodas Terrier F2 campuran anak anjing dina yuswa 9 minggu, beuratna 2 pon

Keely Anak anjing Chestie nyium leungeun jalma

Keely the Chihuahua / West Highland Bodas Terrier F2 campuran anak anjing dina yuswa 9 minggu, beuratna 2 pon

Tingali langkung seueur conto Chestie

  • Gambar Chestie 1
  • Daptar Anjing Campuran Teraria Campur Bodas Highland Kulon
  • Daptar Anjing Campur Chihuahua
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Ngartos Paripolah Anjing