Émbaran Breeds Anjing Chiantaraie sareng Gambar

Anjing Campuran Campuran Chihuahua / Dachshund

Inpormasi sareng Gambar

Dolly anu hideung sareng tan Chiweenie linggih dina méja piknik kai di taman anu ningali ka langit sareng ngencarkeun panonna

Dolly the Chiweenie (campuran Chihuahua / Dachshund) yuswa 2 taun

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Chih-weenie
  • Chiwee
  • Chiweeni
  • Doxihuahua
  • Nickname: Méksiko Hotdog
Katerangan

Chiweenie sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Chihuahua jeung Dachshund . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DDKC = Desainer Anjing Kennel Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
  • DBR = Pendaptaran Breed Designer
Ngaran Dipikawanoh
  • American Canine Hybrid Club = Chiweenie
  • Désainer Anjing Kennel Club = Chiweenie
  • Pendaptaran Internasional Canine Registri®= Chiweenie
  • Pendaptaran Breed Designer = Chiweeni
Anjing samak sakedik sareng segitiga coklat dina payuneun moncong na ngagoler dina hiji jalma

'Ieu Gula. Anjeunna urang Chiantaraie. Kami nganut anjeunna ti awéwé anu ngeposkeun poto na ngalangkungan Facebook. Kuring nunjukkeun poto na ka pamajikan kuring sareng nyarios didieu aya anjing sareng seueur cinta anu kedah dipasihkeun. Anjeunna satuju, janten kami ngahubungi awéwé anu ngeposkeun iklanna sareng nyarios yén kami hoyong ngadopsi Gula. Kuring nyandak putu kuring Triston sareng kuring sareng kami ngajemput. Mimitina anjeunna kasieunan sareng diintimidasi kumargi jalmi-jalmi anu nyandak anjeunna sareng ngabalikeun anjeunna kusabab anjeunna henteu tiasa masihan perlindungan. Teu sangka aya manusa anu masuk akal anu tiasa ningali ka anjeunna sareng terang yén kaayaan éta sabalikna lengkep sareng anjing leutik. Pokokna 4 poé kahiji anjeunna cicing di kamar kami di ranjang kami henteu kantos gerak. Kami janten prihatin kana kasehatanana janten pamajikan kuring nganggo jarum suntik dieusian cai sareng nginumna. Akhirna anjeunna ngamimitian tuang naon anu urang lebetkeun kana mangkokna sareng ku seueur pisan cinta sareng perhatian anjeunna kaluar tina cangkangna. Kusabab éta ngan kuring sareng pamajikan kuring di bumi Gula ngagaduhan perhatian 24 jam. Ayeuna anjeunna lumayan manja sareng ngarepkeun perhatian ti menit kuring balik ti damel dugi ka bobo. Kami pasihkeun ka anjeunna. Anjeunna parantos nyandak kabagjaan kana kahirupan urang. Éta luar biasa. '



Pandangan sisi anjing abu leutik sareng tambalan hideung sareng paws samak padet sareng moncong sareng kuping ageung sareng panon poék buleudan nyah dina tulang rawhide dina dipan coklat. Aya sababaraha tag anjing ngagantung tina kerah coklat na.

Adipati campuran Dachshund / Chihuahua (Chiantaraie) dina umur 3 taun— 'Adipati mangrupikeun nyalametkeun Chi umurie 3 taun. Anjeunna pinter pisan sareng gaduh watek anu mikanyaah. Resep ngaji sareng muter sareng pisan sosial jeung anjing séjén . Aranjeunna ngadamel anjing anu saé upami anjeun gaduh susun leutik tapi aranjeunna ogé resep yard badag pikeun ngajalankeun liar di. Anjeunna campuran a dapple Dachshund kagambar ku panyiri unikna tapi jelas Chihuahua ceuli ageung rancung. '

st puppies Dane pikeun diobral
Daphnee anu Chi-coklat beureum-coklat linggih dina karpét sareng ningali ka anu gaduh kaméra. Ceulina ageung pisan sareng nempel ka gigir.

Daphnee, campuran Miniatur Dachshund / Chihuahua umur 3½ (Chiantaraie) - 'Indungna nyaéta Dachshund sareng bapak Chihuahua.'

Tutup - Frankie brindle hideung Chiweenie ngagoler dina tonggong sofa sareng ningali wadah kaméra. Ceulina ageung pisan sareng nempel sareng kaluar ka gigir.

Frankie the Chiweenie dina umur 4 taun— 'Anjeunna ngan ukur hiji murangkalih anu nguping ageung!'

Charlie anak anjing Chiweenie nangtung dina dua batu datar ageung anu dikurilingan ku jujukutan di buruan

Charlie anak anjing Chiweenie dina umur 12 minggu— 'Charlie resep pisan sareng geulis. Kami masih diajar sadayana ngeunaan anjeunna. Sareng urang masih nyobian pisan karéta toilét anjeunna. Arrghhh '

Paningalian dua anjing panjang awak, pondok, handap nepi ka taneuh anjing beureum semak beureum sareng buntut panjang, irung hideung panon hideung almond ngagem abah warna pink nangtung dina batu saukuran batu di luar leuweung.

Frida & Kahlo the Chiantaraies dina yuswa 10 bulan— 'Frida sareng Kahlo mangrupikeun 2 sadérék awéwé' 50% Chihuahua sareng 50% Dachshund . Indungna nyaéta Chihuahua warna hideung dominan pir-sirah hideung bapakna jas warna lemes Miniatur Dachshund. Aranjeunna parantos ngahontal ukuran déwasa, 16 inci panjang awak, 12 inci dina dada sareng 10 inci dina beuheung na beuratna masing-masing 9 pon. Kami ngarencanakeun ngendalikeun kadaharanna supados tetep langsing, ngarah henteu sangsara masalah punggung. Aranjeunna sapasang pikaresepeun tina anjing lap ! Tapi aranjeunna ogé cinta leumpang panjang , hikes, ker sareng perjalanan nganggo mobil. Maranéhna nyaéta hésé ngalatih sabab nekad, tapi pinter pisan sareng sabar sareng ngarawat, aranjeunna diajar aturan waé. Anjing anu pikaasih sareng pikasieuneun. Aranjeunna diajar leumpang tanpa tali sanggeus leumpang aranjeunna salami 10 bulan dina tali 5 kaki pondok. Moro naluri kasohor pisan. Aranjeunna babakan, tapi aranjeunna henteu pisan agrésif atanapi nunjukkeun tanda paripolah agrésif. Kuku kedah dipangkas atanapi di file sacara sering kusabab éta anjing di jero rohangan sareng kuku panjang tiasa ngarusak bentuk sampéanna. Abdi resep campuran ieu! '

Panempoan payuneun dua anjing anu panjang, cekak, handap dugi ka taneuh anjing beureum semu beureum sareng irung hideung panon hideung almond ngagem kerah pink panas linggih dina karpét lémparan ungu lampu. Anjing-anjing aya ceuli anu ngagantung sareng gigir. Duanana anjing ngagaduhan tambalan bodas dina dada sareng beuheung.

Frida & Kahlo the Chiweenies dina yuswa 10 bulan

gambar tina puggles dipelak pinuh
Titingalian hareupeun dua awak panjang, legged, handap nepi ka taneuh anjing beureum semu beureum sareng irung hideung panon hideung ngawangun almond ngagem kolor kerah pink. Anjing katingali gumbira. Létah sareng huntu orokna katingali. Hiji anjing ngagaduhan Ceuli anu ngagantung sareng anu sanésna ngagaduhan Ceuli anu handap sareng kaluar ka gigir. Duanana gaduh bodas dina dada.

Frida & Kahlo the Chiweenies salaku anak anjing leutik

Anjing coklat lampu pondok sareng Ceuli ageung anu nangtung sareng kaluar ka sisi nganggo baju pelaut anu ngagoler dina luhur alas pipih dina korsi lawon samak tina mobil.

'Negra nyaéta adi ka Frida sareng Kahlo. Ditémbakeun di dieu dina yuswa 10 bulan. Éta sadayana 50% Chihuahua sareng 50% Dachshund. Indungna nyaéta Chihuahua warna hideung dominan pir-sirah hideung bapakna jas warna lemes Miniatur Dachshund. Negra resep maén bal sareng mamah dina tulang. '

The Evil Dr Porkchops samak leutik kalayan Chiweenie bodas ngagem kerah pink sareng calik dina ranjang sareng ningali ka wadah kaméra. Salah sahiji ceuli na caket lempeng sareng anu sanésna pareum ka gigir.

The Evil Dr Porkchops the Chiweenie (buuk panjang Chihuahua / Dachshund campuran) salaku anak anjing dina yuswa 10 minggu— 'Pendakan Jahat Dr Porkchops. Éta nami anu saé pikeun anjeunna kusabab # 1 urang resep Toy Story sareng # 2 anjeunna super manis sareng hal anu paling jauh tina jahat. Anjeunna dipasihkeun ka kami kusabab sampah éta kakandungan reuwas sareng aranjeunna henteu hoyong sadayana anak anjing. Anjeunna pisan amis! Anjeunna parantos bogoh ka urang Banteng liang . Pit kami henteu ngagaduhan sampah sareng janten indung Dr Chops. Aranjeunna pikaresepeun pisan sareng saé pisan. Latihan imah parantos gampang kusabab urang gaduh dua anjing anu sanés janten urang nyandak anjeunna kaluar unggal waktosna angkat. Éta parantos hasil langkung saé tibatan anu diarepkeun. Kami henteu kéngingkeun saluran Dog Whisperer hurung. Kuring parantos nguping téknik na tiasa dianggo. Abdi peryogi anjeunna pikeun ngabantosan kuring Doberman . Anjeunna orok 75 pon sareng anjeunna sieun ku Dr Chops lamun anjeun tiasa ngabayangkeun. Hatur nuhun pikeun halaman ieu. Éta parantos ngabantosan pisan! '

Buster hideung kalayan tan Chiweenie linggih di luar di halaman rumput sareng sirahna didéngdékkeun ka katuhu. Aya mobil beureum di tukang. Anjeunna ngagaduhan Ceuli ageung ageung.

'Ieu Chi antarie Buster kuring. Anjeunna yuswa sakitar 8 bulan di dieu. Ceuli na sok naék sareng anjeunna sadar pisan kana sagala kajadian anu kajantenan upami anjeunna capé maka duanana ceuli na langlayeup sareng panonna leueur. Anjeunna ngagaduhan kapribadian anu hébat, anjeunna ageung sumping damel sareng kuring sareng anjeunna gaduh sadayana réréncangan anu dibungkus anjeunna angkat ka hiji kanggo tuang, anu sanés kanggo ngagosok beuteung sareng anu sanés pikeun pelukan. Nalika anjeunna ngagaduhan cocooan énggal atanapi saréat anjeunna kedah leumpang ka unggal méja paméranna! Anjeunna bogoh ka murangkalih, nalika urang kaluar jalan-jalan anjeunna kedah angkat nyandak piaraan ti sadayana. Nalika anjeunna masih ngora, kuring bakal nyandak susuratan anjeunna jauh ti anjeunna atanapi nempatkeun panangan abdi dina cangkemna nalika anjeunna tuang, sahingga nalika aya murangkalih sareng aranjeunna ngalakukeun éta anjeunna henteu bakal ngegel éta, sareng éta digawé nalika sobat urang 2- taun-lami nyita hal-hal ti anjeunna. Anjeunna ngan ukur linggih sareng ngantosan anjeunna kaleungitan minat maka anjeunna ngukut deui. Abdi resep ningali Dog Whisperer sareng kuring parantos nganggo sababaraha cara na, sapertos ngadamel Buster ngantosan kuring lebet / kaluar ti bumi sateuacan anjeunna tiasa lebet. Nalika kuring di luar sareng anjeunna, upami kuring ningali anjing anu sanés atanapi jalma anu kuring nyarios 'Henteu Bark' sareng anjeunna bakal ningali aranjeunna sacara raket tapi anjeunna moal babakan. Anjeunna anjing anu palinter pisan, kuring meunang seueur pujian ngeunaan kumaha polahna. Kuring henteu leres-leres ngagaduhan masalah sareng latihan anjeunna lumayan gampang dikerjakeun bumi sareng anjeunna diajar trik gancang. '

Dexter hideung bodas Chiweenie nangtung di luar dina salju sareng tali anu tetep. Anjeunna ngagaduhan ceuli anu panjang.

'Ieu mini Chiwee Dexter kami. Anjeunna yuswa 9 bulan dina gambar ieu sareng benci salju. Anjeunna dipimilik ku kulawarga anu sanés sareng henteu diurus sacara leres, janten barudak kuring sareng kuring nyandak anjeunna. Urang Beagle anjing anu 12 taun maot sareng Dexter datang kana kahirupan urang dina waktos anu sampurna. Anjeunna sapertos anjing anu amis sareng 3 murangkalih kuring masihan anjeunna seueur pisan cinta. Gaduh sababaraha masalah latihan potty , tapi ku kasabaran sareng rutinitas, éta sadayana kedah hasil. '

irung biru banténg pit Amérika
Chevy the Chweenie nangtung di kebon tukangeun roda baja karat. Anjeunna coklat nganggo tip hideung kuping ageung.

Chevy the Chiweenie dina yuswa 3 taun

Tutup - Luigi Von Hunkledink Sabo anu hideung Chiantaraie ngagolér dina pangkonan jalma. Anjeunna ngagaduhan Ceuli anu ageung pisan anu nangtung lempeng.

'Ieu Chi Antarie kuring umur 1 taun anu namina Luigi Von Hunkledink Sabo. Indungna nyaéta Dachshund , bapa éta hiji Dolanan chihuahua . Anjeunna parantos sepuh, beuratna ngan ukur 6 lbs. Anjeunna satia pisan sareng amis. Anjeunna ngadamel sora anu paling lucu sareng geremis nalika anjeunna maén. Anjeunna calakan pisan, parantos terang kumaha carana lungguh, ngagoler, nyarios, ngemis, nangtung . Terang naon anu ka luar, angkat pamitan, sareng jalan-jalan hartosna! Abdi bangga pisan ka anjeunna sareng mikanyaah anjeunna ku sadayana haté! Anjeunna lucu pisan, sareng anjeunna resep ngarangkul. Abdi hilap nyebatkeun ceuli na !! Éta ampir sagedé sakujur awakna, sareng anjeunna resep ngendalikeunnana. Anjeunna tiasa ngajantenkeun aranjeunna waspada, ka gigir (sareng katingalina batman) atanapi lempeng ka tukang! Éta pasti ngajantenkeun anjeunna salah sahiji jinis! '

anjing bodas panon hideung
Tutup - Daphnee the Chiweenie ngagolér kana jalma anu ngagolér dina dipan. Anjeunna Ceuli ageung anu nempel.

Daphnee, campuran Dachshund / Chihuahua miniatur umur 3½ (Chiantaraie)

Tutup - Jager anak anjing Chi Chi Chiieie ngagolér dina Ugg Boot anu kulawu. Anjeunna merle warna ku ceuli serelek

Bapana Jager mangrupikeun Dachshund miniatur murni (anjeunna ngagaduhan warna anu pasti) sareng indungna nyaéta Chiweenie beureum (satengah mini Dachshund / satengah Chihuahua).

'Jager yuswa sakitar 14 minggu ayeuna. Anjeunna mangrupikeun budak leutik anu bageur, pikaresepeun anu tujuanana pikeun nyenangkeun. Anjeunna resep pisan perhatian — sakapeung anjeunna bakal ngarenghik atanapi ngababakanana, sanaos anjeunna henteu narik perhatian nalika ngalakukeun ieu. Anjeunna ngagaduhan seueur 'budak anu saé sareng' Jager alus 'nalika anjeunna sepi sareng kalakuanana. Anjeunna diajar 'linggih' sareng 'turun,' sanaos kuring mendakan anjeunna saé pisan pikeun ngubaran, peryogi waktos sareng kasabaran tambihan pikeun anjeunna tenang pisan pikeun ngalaksanakeun trik. Kuring ngagunakeun latihan clicker, sareng anjeunna sigana némbalan ogé. Anjeunna resep balna — anjeunna parantos tiasa maénkeun ngukut! Anjeunna nyekel kana anu cukup gancang. Kuring cicing di kondo, janten kuring nyobian nyandak anjeunna sahenteuna dua 10-15 menit leumpang sapoé, ningali sabab kuring henteu ngagaduhan buruan kanggo anjeunna. Anjeunna kieu dina keuneung kuring kitu ogé, yén anjeunna biasana henteu leash.

'Anjeunna mangrupikeun kolor anu saé, sareng alit pisan. Hiji pasangan panginten anjeunna téh ferret mimitina, sareng kuring kantos nguping anjeunna katingalina siga a beurit atawa beurit langkung ti sakali. Kaseueuran, kuring gaduh jalma anu ngahiap sareng nginget sareng ngawartosan anjeunna mangrupikeun hal anu paling lucu, pangleutikna anu aranjeunna tingali. Anjeunna dina sisi leutik —Kuring ampir-ampiran yén anjeunna henteu bakal tumuh langkung ageung. '

Tingali langkung seueur conto tina Chiweenie