Émbaran Breed Dog Chowpit sareng Gambar

Anjing Campur Campuran Chow Chow / Pit Bull Terrier

Inpormasi sareng Gambar

Anjing warna hideung kandel, awakna ageung ngagoréng sareng ceuli anu ngalipet payun, panon coklat buleud lébar, irung hideung ageung sareng létah hideung leumpang ngalangkungan lantai kayu kana lanté ubin anu jero di jero imah katingalina bagja

'Ieu campuran Pitbull / Chow Chow kuring atanapi saur anjeun anjeun tiasa nyebatna Pitchow. Nami na Grizzly sareng anjeunna yuswa 9 bulan. Anjeunna resep pisan masstif. Anjeunna ngagaduhan urang Chow baso biru sareng buntutna ngagulung dina tonggongna. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Chow Pit
  • Pitchow
Katerangan

Chowpit sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Chow Chow jeung Pit Bull Terrier . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Anakan ageung, anjing coklat muscular sareng sorotan hideung, almond ngawangun panon sipit, sirah ageung sareng nguping anu pincang deui katingali bagja ulin dina kokotor

'Spook parantos aya sareng urang ti saprak anjeunna anak anjing. Anjeunna yuswa 3 taun dina gambar ieu. Anjeunna dominan coklat tapi hideungna dina tonggong sareng buntut na bodas dina garis tengah burihna. Anjeunna resep tuang sagala jinis kadaharan sareng resep kana cai ! Anjeunna resep jalan-jalan sareng muter-muter sareng cocooan, pastina maénkeun tangkepan ku bal. Anjeunna ngagaduhan panon hazel coklat ngora sareng moncong hideung coklat. Anjeunna ngagaduhan jas mulus sareng anjing ukuranana cukup sedeng. Spook mikanyaah ka manusa anu langkung ageung tibatan anjeunna, upami henteu anjeunna ngagerem kecuali anjeunna diwanohkeun. Anjeunna bogoh ka sadaya anjing salami anjeunna ningali kuring sareng anjing heula. '



Brindle coklat breed ageung, anjing bertubuh kandel sareng ceuli anu ngalipet ka gigir, irung hideung panon poék nangtung di luar dina dek coklat di payuneun bumi samak kalayan hiasan héjo

'Kami nyalametkeun Rufie tina pon lokal 5 taun ka pengker janten anjeunna yuswa sakitar 6 taun ayeuna. Anjeunna campuran Pit Bull / Chow Chow. Salaku anak anjing anjeunna sumanget pisan sareng michievious. Anjeunna resep nyah kana kai, anu ngancurkeun sababaraha banister, tangga, sareng méja kami. Kami mendakan yén jinis kaulinan karesepna nyaéta monyét boneka sareng mendakan yén salami urang tetep ngagoler, anjeunna bakal nyapek éta. Anjeunna ayeuna mangrupikeun anjing anu paling amis sareng paling alus anu kantos dipimilik (khususna kusabab anjeunna parantos lirén sareng teu gaduh deui rasa anu hoyong nyah kana hiji hal). Anjeunna jarang babakan sareng mikanyaah jalma - khususna murangkalih. Misan kuring malah iklas kana anjeunna. Anjeunna resep ngaji di buruan buruan kami sareng maénkeun sareng anak anjing anyar kami Penny. Nalika salju salju anjeunna miceun salju sareng moncongna sareng nyobian néwak éta, anu lucu pisan ditingali. Anjeunna sampurna pikeun kulawarga kuring kusabab anjeunna katingalina sapertos pengawas, tapi leres-leres, bakal nyilok waé panyusud sareng gulung janten ingon-ingon. '

Tutup gambar sirah anjing brindle coklat sareng awak sareng sirah ageung, moncong abu sareng irung hideung nganggo abah biru ngagoler dina karpét abu sareng simbut héjo

Campuran Rufie the Pit Bull / Chow Chow dina yuswa 6 taun

Anjing, anjing otot anu awakna kandel sareng buntut ngagulung panjang jalan-jalan ka handap pantai sareng laut di kajauhan

Grizzly anjing campuran Chow Chow / Pit Bull dina yuswa 9 bulan

Anakan ageung, anjing kandel sareng sirah ageung, Ceuli leutik bentukna v anu ngalipet dina ujung anu nganggo bandana hideung ku panon na ditutup sareng sungutna kabuka nunjukkeun létah hideung / biru na dina jero imah.

Grizzly anjing campuran Chow Chow / Pit Bull dina yuswa 9 bulan

Anjing ageung brindle hideung coklat coklat sareng hiji ceuli anu nangtung sareng hiji ceuli narilep dina ujung linggih dina sofa abu sareng lukisan panonpoé sareng bulan dina témbok di tukangeunana.

Anjing campuran campuran Saddie the Pit Bull / Chow Chow dina umur 11 bulan— 'Saddie masihan urang salaku anak anjing umur 4 bulan. Anjeunna sieun pisan. Butuh waktu 2 minggu na pikeun haneutkeun sareng ayeuna anjeunna parantos milih kuring janten manusa sareng ngajaga pisan kulawarga. Sobat dalitna nyaéta Kapala, Pit Bull biru. '