Clifford Big Beureum Dog®

Emily Golden Retrieveris ngagoler dina ranjang. Aya pliff Clifford, T-Bone sareng Cleo di luhur na.

Emily, saurang Golden Retriever anu pose sareng Clifford, T-Bone sareng Cleo.

Clifford the Big Red Dog mangrupikeun Palasik anu parantos aya mangtaun-taun. Éta carita Emily Elizabeth, budak awéwé leutik rambut pirang anu ngadopsi anak anjing beureum leutik pisan anu runtah tina sampah. Anjeunna kabéjakeun anjingna bakal ageung alit sareng gering, tapi anjeunna masihan anak anjing alit pisan ka anjeunna anu janten anjing pangbadagna di dunya. Dina raraga ngajaga anjingna, anjeunna sareng kulawargana ngalih ti kota ka kabupaten, dimana Clifford sareng Emily mendakan seueur rerencangan énggal, tapi teu aya anu gaduh anjing sagedé Clifford! Anjeunna marahmay, gedé haté, satia, resep-pikaresep sareng amis. Clifford mangrupikeun haté anu sanés, ngagambarkeun hadirin pra-sakola kalayan harepan, impian sareng kasieun aranjeunna. Réaksi na kana kaayaan soca sareng polos, anjeunna diajar tina kasalahan, sareng anjeunna henteu mikir dua kali ngeunaan nangtung pikeun anu leres. Anjeunna mikir siga anjing, polah siga anjing, bau siga anjing — hé! Anjeunna anjing!

Fakta Pikaresepeun

P: Sabaraha yuswa Emily Elizabeth?
A: Anjeunna dalapan taun.



Q: Dimana Emily Elizabeth ngagaduhan Clifford?
A: Ti lalaki éta turun aula di gedong apartemenna di kota.

Q: Saha sora Clifford dina séri TV Clifford?
A: John Ritter nyayogikeun sora Clifford dina acara TV.

Q: Saha anu nyiptakeun Clifford?
A: Norman Bridwell

P: Naon nami Norman anu mimitina hoyong nelepon karakter anjing beureum na ageung?
A: Norman nyatakeun yén anjeunna mimitina hoyong nelepon karakter Clifford 'Tiny,' tapi pamajikanana, Norma nyarios yén éta pikaboseneun sareng nyarankeun 'Clifford' saatos sobat imajinér ti budak leutik na.

P: Dimana Norman Bridwell ageung?
A: Kokomo, Indiana

P: Saha tokoh anu Emily Elizabeth ngarana?
A: Putri cikal Norman Bridwell.

Q: Dimana Norman Bridwell cicing ayeuna?
J: Norman Bridwell ayeuna dumuk di kebon anggur Martha sareng kulawargana, dimana anjeunna mikaresep beachcombing, fotografi sareng, tangtosna, nyiptakeun dongéng sareng gambar énggal pikeun pameget anjeunna di panjuru dunya.

Resep Cookie Emily Elisabeth

Clifford resep resep, tapi anjeunna ageung sareng anjeunna tuang pisan dugi ka Emily Elizabeth sering ngadamel biskuit buatan Clifford! Ieu resepna.

1 gelas mantega
2/3 gelas gula
1 endog
1 séndok ekstrak vanili
2½ gelas tipung diayak
½ sendok uyah

Krim mentega sareng gula. Teras sambel dina endog sareng vanili. Dina mangkok anu misah, ngagabungkeun tipung sareng uyah teras gaul sareng campuran mentega / telur / gula. Dingin adonan sahenteuna 3 jam.

Panaskeun oven dugi ka 350 ° F.

Dina permukaan anu tipung, gulung adonan dugi ka kandel 1/8 inci teras potong kana bentuk sareng cutter cookie tepung. Panggang cookie dina lambaran cookie anu dioleskeun sakitar 8 menit.

  • Clifford Tingali-A-Suka!
  • Doggie Palasik