Inpormasi Kahiangan Anjing Corgiranian sareng Gambar

Anjing Campuran Pomeranian / Corgi

Inpormasi sareng Gambar

Anjing leutik, lemes, rambut panjang, samak sareng nguping, sareng moncong sakedik siga rubah lungguh dina kotoran.

'Kuring ngadopsi Pipsqueak ti Humane Society lokal urang nalika yuswa yuswa 5 dinten. Indungna nyaéta Corgi who maot ngalahirkeun . Pip hiji-hijina anak anjing anu salamet. Kuring henteu terang pisan ngeunaan bapakna, kacuali anjeunna saurang Pomeranian . Pip resep ngudag anjing ageung, ngojay di walungan, ngudag kalangkang bug, sareng nyapek palastik naon waé !. Ieu Pipsqueak mariksa liang seuneu nalika kémping di Colorado. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Corgi Pom
  • Corgeranian
  • Pom Corgi
  • Porgi
Katerangan

Corgiranian sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Pomeranian jeung Corgi . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Anjing samak sakedik sareng jas kandel sareng nguping ageung ageung anu nangtung nganggo rompi kahirupan nalika linggih dina parahu di tengah cai terbuka.

Pipsqueak anjing campuran Corgi / Pom dina rakit di Walungan Dolores di Colorado



Anjing Pomeranian déwasa linggih dina jukut sareng tilu anak anjing samak di tukangeunna anu ngagolér dina jalma anu nganggo suku jeans.

'Ieu sababaraha anak anjing anjing abdi. Kuring nelepon aranjeunna Porgis. Indung téh cocooan murni Pomeranian sareng ramana anu murni Pembroke Welsh Corgi . Teu kedah dicarioskeun, kuring gaduh indung ngalereskeun saatos ngalahirkeun. '

Anjing samak sakedik ngagembur leutik sareng kuping alit sareng buntutna anu ngagulung dina tonggongna nangtung dina lantai kai.

Pomeranian / Pembroke Welsh Corgi campuran anak anjing

Anak anjing samak sakedik anu katingalina sapertos rubah ngagulung dina jukut saré dina luhur telepon flip.

Pomeranian / Pembroke Welsh Corgi nyampur anak anjing antukna bobo.

Anjing leutik kalayan jas panjang, irung hideung panon buleud coklat poék ngagoler dina karpét warnaan.

'Nami na Harley. Anjeunna mangrupikeun Pomeranian / Pembroke Welsh Corgi umur 2 taun. Harley beuratna 13,8 pon sareng ngagaduhan seueur latihan. Anjeunna resep maén sareng anu sanés abdi Border Collie anjing sareng dua kuring ucing sareng tatangga urang Shih-Tzu anjing. Anjeunna beda-beda resep maén sareng bal anu ngagelik sareng tali. Kabiasaan na anu goréng nyaéta anjeunna henteu tuang tuangeun katuangan piring janten anjeunna janten remah di sakuliling bumi. Anjeunna goréng kalayan barudak leutik sareng moal tiasa dipercaya. Anjeunna beda-beda marahmay pikeun nonoman sareng jalma anu langkung sepuh. '

Anjing coklat beureum semu beureum ku irung hideung ceuli ngagelenyu dina simbut saré.

Harley the Pomeranian / Pembroke Welsh Corgi dina yuswa 2 taun