Gambar Doberman Pinscher Dog Breed, 2

Halaman 2

Anjing breed ageung beureum sareng coklat ngagolér di luar sareng pager kai di tukangeunna.

'Ieu Doberman beureum kuring, Kai umur 6 bulan. Anjeunna mangrupikeun Doberman anu paling santai anu kantos dialaman ku kuring. Anjeunna resep ngukut, nyeret perang, milarian buruan, ngojay, ngarénjag, lumpat di gigir sapédah kuring, ngahiji sareng anjing sareng jalmi énggal, nongkrong sareng barudak lingkungan, balanja, sareng ngariung di bumi bari kulawarga nonton pilem. Kegiatan karesep mutlak anjeunna nyaéta latihan matuh sareng diajar trik anyar. '

gambar anak anjing bulldogs amerika
Ngaran séjén
  • Doberman Pinscher
  • Dobe
  • Warlock Doberman
Témbong ti handap nyawang anjing coklat ageung sareng coklat ngagem abah beureum dumuk di luar.

Kai anak anjing Doberman beureum dina yuswa 6 bulan.

Tembakan awak luhur payuneun anjing coklat sareng samak sareng ceuli ageung runcing ngagem kerah beureum sina diuk

Kai anak anjing Doberman beureum dina yuswa 6 bulan.



Max the black and tan Doberman nangtung di daérah leuweung di antara tatangkalan sareng ngaléték irung na

Max the Doberman ti Norwégia dina 5 taun, 28 inci sareng 92 pon. Max mangrupikeun conto Doberman sareng buntut anu henteu dikurung alami sareng nguping anu henteu dipotong.

Takdir Doberman pincher hideung hideung samak nangtung di hiji imah payuneun pusat hiburan sareng TV di tukangna

Ieu takdir bikangna hideung hideung Doberman Pinscher umur 2 taun. Juragan na nyarios, 'Anjeunna leutik pikeun Doberman — 21 inci (54 cm) sareng 50 pon (23 kg), tapi anjeunna ngagaduhan haté anu gedé. Satia pisan sareng kaasih ... leery of strangers and noises, tapi henteu agrésif pisan. Anjeunna pendamping kuring anu paling satia, salawasna aya di sisi kuring. '

Takdir hideung hideung Doberman Pinscher ngagem kolor kerah sareng ngagolér dina dipan samak dina luhur simbut.

Takdir bikangna hideung hideung Doberman Pinscher dina yuswa 2 taun

Takdir Doberman Pinscher hideung hideung samak ngagoler dina dipan samak dina luhur simbut warna bumi.

Takdir bikangna hideung hideung Doberman Pinscher dina yuswa 2 taun

Takdir hideung hideung Doberman Pinscher ngagoler dina karpét samak sareng bola ténis dina sungutna

Takdir ngagaduhan obsesi sareng bola ténis sareng sering murag saré dina jero sungutna.

Nina anak anjing Doberman Pinscher hideung hideung samak nuju calik payuneun panto ngageser. Aya sendal jepit hideung di sisi sanés panto dina dek.

'Ieu Nina, anak anjing Dobe kuring umur 12 minggu. Anjeunna nembé kéngingkeun kasét tina ceuli na dipotong teras urang bungah pisan ku hasilna! Malah dina 12 minggu, anjeunna parantos janten anjing anu saé. Kacida asihna, resep ngarangkul. Anjeunna masih meryogikeun bantosan kanggo nampi kana dipan, sanaos! Anjeunna resep maén dipulut sareng anjeun kedah ngajantenkeun anjeunna lirén sareng istirahat teras nginum. Kuring kantos ningali Dog Whisperer sareng ujung na masihan batu és anu hadé. Nalika kami henteu tiasa kéngingkeun anjeunna nginum cai na kami masihan anjeunna sakedik batu sareng anjeunna bakal gélo. És batu éta ngabantosan nalika anjeunna ngamimitian nginuman! Nina tiasa pinuh ku énergi ngaji, luncat, maén teras ngagolér sareng ngan saukur dibasmi. '

Nina the black and tan Doberman Pinscher ngagolér dina manusa

'Ieu anak anjing Doberman umur 7 bulan urang Nina. Kami henteu kantos gaduh anjing ageung sateuacan Nina, sareng kuring henteu resep ngeunaan urang sunda dumasar kana stereotip !! Abdi henteu tiasa langkung lepat. Nina mangrupikeun bug anu lemes sareng lemes. Anjeunna resep pisan ka barudak urang umur 11, 7 sareng 5 pisan. Anjeunna janten gumbira pisan nalika aranjeunna sumping ti sakola anjeunna luncat, langkung sapertos kabisat, ka hawa tina posisi lungguh. '

labrador retriever basset hound campuran

'Kuring nyandak gambar ieu hiji sore kuring merhatoskeun anjeunna ngaleungit tina panon. Teu sangka anjeunna panginten dugi ka teu alus tapi, anjeunna pikaresepeun kaget kuring sunning dirina dina ranjang kuring. Nina nyaéta anjing anu fenomenal. Kuring resep pisan kuring ningali situs anjeun pikeun kéngingkeun bebeneran ngeunaan urang sunda. Nina mangrupikeun anjing pangalusna anu urang ngarepkeun. '

Nina si Doberman pincher hideung hideung samak nuju ngagoler dina manusa

'Ieu Nina jam 12 bulan nunjukkeun anjeunna parantos sepuh, atanapi sahenteuna na ageung pisan kana ceuli na anu geulis. Nina mangrupakeun kabagjaan unggal dinten! Kami resep pisan ka anjeunna. Nina kabuktosan janten anjing anu pangsaéna! '

Ike coklat sareng samak Doberman pinscher Puppy nuju ngagoler di rohangan anu caket kana pipih. Aya sakumpulan kaulinan mewah di payuneunna sareng gerbang orok di tukangeunana.

Ike salaku anak anjing dina umur 6 minggu— 'Nina parantos nampi Ike pisan, kapribadian dewasa muji kapribadian anak anjing gélo. Ike mangrupikeun 1 tina 13 anak anjing dina sampah na (mama éléh 1). Indung na tai sareng bapakna hideung. Kami asa dibibita Ike dina sababaraha taun. Kang Doberman masih kénéh urang sunda paporit. Watek anu endah, tujuanana mangga sareng kitu, pinter pisan! '

Ike coklat Doberman Pinscher saré dina tonggong Nina si Doberman pincher hideung hideung dina dipur kulit coklat

Ike salaku anak anjing dina umur 2 bulan nyusut dina dipan sareng Nina

Ike anak anjing pincher coklat Doberman parantos nguping na nguping sareng anjeunna nganggo jaket. Ike linggih dina dek kai sareng aya salju di saluruh bumi di tukangeunana.

Ike salaku anak anjing dina umur 4 bulan di luar dina dek nganggo kaos sareng ngupingna ditinget

Ike coklat sareng samak Doberman pincher nangtung di payuneun jalma anu ngagaduhan kuéh sareng lilin héjo dina wajan aluminium. Aranjeunna nyepeng dina raray Ikes

Ike dina ulang taun kagorengan na meunang kueh ultah

Nina anu hideung sareng hideung pin Doberman pincher sareng Ike the Brown doberman pinscher ngagolér dina karpét sareng tulang rawhide di gigireunna. Aya tangkal Natal di payuneun aranjeunna, dipan kulit hideung di gigireunna sareng méja kopi di tukangeun aranjeunna.

Dobermans Ike sareng Nina nyah tulang rawhide

Anjing Doberman Pinscher hideung hideung tanam sareng ceuli anu dipotong tiasa nangtung dugi ka linggih dina taneuh payuneun gerbang kolam beusi anu aya di sekitar kolam renang di bumi anu ningali ka katuhu.

Titan the black and tan Doberman Pinscher yuswa 3 1/2 taun

Anjing Doberman Pinscher hideung hideung tanam sareng kuping anu naék dugi kana titik anu linggih dina taneuh anu mossy payuneun pager kolam renang anu ningali ka kénca. Anjing éta ngagem kerah kulit hideung anu nganggo paku.

Titan the black and tan Doberman Pinscher yuswa 3 1/2 taun

wates collie australia angon biru heeler campuran
Shania sareng Argyle the Doberman Pinschers linggih di sisi murangkalih anu namina Michaela di hiji imah. Aya rak piring tuangeun anjing dua sisi di tukangeun aranjeunna.

Ieu Shania sareng Argyle sareng sobatna Michaela. Poto kahadean tina O'Sullivan Dobermans

Doberman Pinscher bodas nangtung di luar batu gedé sareng leuweung sareng méja piknik di tukangeunana.

Doberman Pinscher bodas dina batu — Poto kahadean Jody Franklin

Cik Moet si Fob Doberman Pinscher nangtung di buruan payun imah

'Ieu Ibu Moet. Anjeunna mangrupikeun conto tina rupa Fawn of Doberman. Anjing geulis! '

Profil Kénca - Wild Thing Bambi the Doberman Pinscher posing dina papan batu sareng jalma anu nangtung di payuneunna

Ieu Nagler's Wild Thing Bambi. Anjeunna ngagaduhan jas fawn anu séhat. Poto kahadean tina Nagler's Dobermans

Doberman Pinscher coklat coklat ngagelebug dina beungeutna bari nangtung payuneun pager rantay sareng salju dina taneuh.

Poto kahadean ti Jody Franklin

Cochise coklat sareng samak Doberman Pinscher linggih dina korsi kai di luar. Sungutna muka. Sigana anjeunna seuri. Aya peti anjing sareng korsi padang rumput hejo bodas di tukangeunana.

Cochise nu Dobe

Boomer the Doberman Pinscher dumuk di padang rumput hejo di luar. Suku boomer kabuka sareng létah kaluar sareng anjeunna nganggo kerah kejutan.

Boomer

Tilu Bodas Doberman Pinschers maén di buruan buruan sareng aya anjing anu langkung alit lumpat handapeun handapeun hiji suku

Bodas Dobermans maén di buruan, milik Jim sareng Dawn Smith

Boomer si coklat sareng samak Doberman Pinscher linggih di sawah gigireun jalma botak anu nganggo kacamata hideung anu namina Joe, anu nyium anjing. Anjing éta nganggo bandana hideung nganggo titik-titik polka di saluruh éta.

Boomer sareng Joe

Boomer the Doberman Pinscher nangtung dina suku tukangna sareng cakar hareupna dina lalaki anu namina Joe anu nangkeup anjing.

Boomer sareng Joe