Émbaran Breast Mastiff Dog Breeds sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Pandangan sisi - Kulit samak hideung mastaka nangtung dina jukut sareng éta katingali luhur sareng kénca. Aya jalma anu nyekel sirahna nepi ka pasang dina tumpukan.

Sassy the Mastiff sumping dina ka-3 sacara umum di National Mastiff Khusus sareng 79 éntri. Ch. SalidaDelSol MistyTrails Sassy R.O.M., poto kahadean tina MistyTrails Mastiff

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Campur Campuran Inggris
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Inggris mastaka
  • Mastiff Inggris Baheula
Lafal

MAS-tif Samak sareng anak anjing Mastiff hideung ngagoler dina jukut sareng ningali deui.

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

The Old English Mastiff mangrupikeun anjing masif. Mastiff ngagaduhan sirah anu gedé, beurat, pasagi kalayan lirén anu pas di antara panon. Muncung kudu satengah panjang tangkorak. Mata coklat sedeng dugi ka hazel poék disetél lebar sareng topéng hideung di sakurilingna. Irung warnana poék. Ceuli leutik, bentukna V saimbang sareng tangkorak sareng warnana poék. Huntu kedahna patepung dina gigitan gunting tapi gigitan sakedik handapeun ogé tiasa ditampi dina cincin acara anu nyayogikeun huntu henteu nunjukkeun nalika sungutna ditutup. Buntutna disetél luhur kalayan dasar anu lega, ngirut kana hiji titik sareng ngahontal hock. Warna jas kalebet fawn emas, fawn light, apricot, perak, macan atanapi brindle.



Watekna

The Mastiff mangrupikeun anjing anu gedé pisan, kuat, otot. Tingkat dominasi beda-beda, sanajan dina sampah anu sami, tapi sering disebut buta hipu. A anjing penjaga lahir , Mastiff jarang babakan, tapi sifatna pikeun membela daérah sareng kulawargana, sareng langkung penjaga jempé tibatan babakan. Nalika hiji panyusud anu katéwak anjing langkung kamungkinan nahan aranjeunna ka bay, boh ku cara ngajebak aranjeunna di juru atanapi bohong di luhur aranjeunna tinimbang serangan sadayana-kaluar. Anjeun teu kedah ngalatih Mastiff anjeun ngajaga. Henteu paduli kumaha marahmayna, upami raos bahaya éta sacara alami bakal nyalira nyalira kecuali upami anu gaduhna aya anu nyariosna sanésna. Percaya diri sareng waspada, anjing-anjing ieu sabar sareng dianggap alus pisan sareng murangkalih. Calakan, kalem, malah marahmay tur jinek, urang sunda ieu ageung pisan sareng beurat. Aranjeunna ngaréspon kalayan saé pikeun teguh, tapi lembut, latihan sabar. Aranjeunna resep mangga sareng peryogi seueur kapamimpinan manusa. Sosialisasi aranjeunna ogé pikeun nyegah aranjeunna janten ngajauhan sareng jalma asing. Pamilik kedah tegas, tenang, konsistén, percaya diri kalayan hawa anu kawasa alami pikeun komunikasi ka mastaka dominasi éta teu dihoyongkeun. Upami disosialisasikeun sareng kapamimpinan anu leres éta bakal akur sareng anjing sanés. Mastaka condong drool , wheeze sareng snore nyaring. Éta tiasa sakedik sesah ngalatih . Tujuan dina ngalatih anjing ieu nyaéta ngahontal status pamimpin bungkus . Mangrupikeun naluri alami pikeun anjing pikeun ngagaduhan mesen dina bungkus na . Nalika urang manusa hirup sareng anjing , urang janten bungkus aranjeunna. Sadayana bungkus damel bareng dina hiji pamimpin. Garis jelas dihartikeun sareng aturan diatur. Kusabab a anjing komunikasi karesahanana ku gerem sareng akhirna ngigel, sadaya manusa anu séjén KUDU langkung luhur dina urutan tibatan anjing. Manusa kedah anu nyandak kaputusan, sanés anjing. Éta hiji-hijina jalan anjeun hubungan sareng anjing anjeun tiasa janten kasuksesan lengkep.

Perancis bulldog brussel griffon campuran
Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu tina 30 inci (76 cm) Bikangna tina 27 inci (69 cm)
Beurat: Jalu ngeunaan 160 pon (72 kg) Bikangna sakitar 150 pon (68 kg)
Salah sahiji keturunan anu paling beurat, mastaka jalu tiasa langkung ti 200 pon.

Masalah Kaséhatan

Ati-ati tina hipplasia. Sakumaha anjing-anjing ieu rawan kembung , tuang dua atanapi tilu tuangeun leutik sadinten, tibatan hiji ageung. Ogé rawan CHD, torsi lambung, ectropion, PPM, hyperplasia heunceut, displasia siku sareng PRA. Kadang-kadang ditingali nyaéta kardiomiopati.

Kaayaan Hirup

Mastiff bakal beres di apartemen upami éta cukup dilaksanakeun. Aranjeunna relatif teu aktif di jero rohangan sareng halaman leutik bakal dilakukeun.

Latihan

Mastaka condong jadi males tapi maranéhna bakal tetep fitter tur bahagia lamun dibéré latihan rutin. Sapertos sadayana anjing, anu Mastiff Amérika kedah diteruskeun leumpang biasa unggal poé pikeun ngabantosan ngaleupaskeun énergi méntal sareng fisik na. Éta sifat anjing pikeun leumpang. Nalika kaluar dina leumpang anjing kedah dilakukeun dina keuneung disisi atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa. Aranjeunna kedah teras dibekas di tempat umum.

Harepan hirup

Sakitar 10-12 taun

Ukuran Litter

Kira-kira 5 nepi ka 10 anak anjing

Pangantenan

Mantel lemes, rambut pondok gampang dijaga. Sikat ku sikat bulu anu pageuh sareng usap ku salembar anduk atanapi chamois kanggo bérés ngagurilap. Mandi atanapi sampo garing upami diperyogikeun. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Inggris Mastiff didirikeun di Inggris. Babak anu baheula pisan, éta kagambar dina tugu Mesir mimiti 3000 SM. Baka ieu perang sareng prajurit Inggris dina 55 SM. Caesar nyandak bungkus Mastiff ka Roma dimana anjing-anjing dipajang salaku gladiator arena sareng dipaksa janten gelut sareng gladiator manusa, singa, umpan banténg, umpan beruang sareng pertarungan anjing-ka-anjing. Aranjeunna teras janten populér sareng patani di Inggris dimana aranjeunna dianggo salaku pangawal, pelindung srigala sareng prédator bahaya anu sanésna sareng anjing pendamping. Dina abad ka dalapan belas mastaka dijelaskeun: 'Saperti singa pikeun ucing, kitu ogé mastiff dibandingkeun sareng anjing.' Dipercaya yén saurang mastaka sumping ka Amérika dina Mayflower. Engké langkung seueur anu diimpor. Sapertos seuseueurna anakan dina akhir Perang Dunya ll, urang sunda ampir punah di Inggris. Anjing diimpor ti Amérika Serikat sareng Kanada sareng sakali deui ogé mantep di Inggris. Sababaraha bakat Mastiff diantarana: tukang jaga, ngajaga, damel pulisi, damel militér, milarian sareng nyalametkeun, sareng narik beurat.

Kelompok

Mastiff, AKC Gawe

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Ditémbak sirah panempoan payun - Samak sareng anak anjing hideung Inggris Mastiff nuju ngagoler dina jukut sareng kerikil sareng ningali ka katuhu.

Ieu anak anjing dibiakan ku MistyTrails Mastiff. Anjeunna dirusak ku imah nganggo Misty Métode . Ditémbakeun di dieu dina umur 4 bulan. Indung anak anjing nyaéta Thumbelina anu ayeuna nunjukkeun di Kanada salaku nomer hiji mastaka di nagara éta. Poto kahadean tina MistyTrails Mastiff.

Panempoan payun - Samak sareng anak anjing hideung Inggris Mastiff nangtung dina jukut sareng ngarep-ngarep.

Cora anak anjing Inggris Mastiff dina umur 4 bulan-poto kahadean tina MistyTrails Mastiff.

Samak sareng anak anjing Inggris Mastiff hideung ngagoler dina lantai linoleum coklat sareng kaos kaki bodas dina sungutna. Aya kaulinan pink sareng orok biru mewah di tukangeunana.

Cora anak anjing Inggris Mastiff dina umur 4 bulan-poto kahadean tina MistyTrails Mastiff.

3 taun ka tukang domba jerman
Samak anu nganggo basa Inggris Mastiff hideung nuju ngagoler di tempat parkir sareng éta katingali di belah katuhu awakna. Sungutna kabuka sareng létah kaluar.

Cora anak anjing Inggris Mastiff dina umur 2,5 bulan — poto kahadean tina MistyTrails Mastiff.

Samak sareng anjing Inggris mastaka hideung ngagolér sareng ucing calico ngagulung di payuneunana.

Duvall mastaka murni dina umur 2 taun— 'Duvall mangrupikeun anjing nyalametkeun anu nuju pulih tina operasi hip. Anjeunna kalem pisan sareng kalakuanana alus. '

Hiji ucing calico ngagolér dina sisi na handapeun sirah sareng cangkéng samak anu nganggo basa Inggris Mastiff hideung dina karpét coklat di ruang tamu.

'Ieu gambar-gambar Old English Mastiff Sadie abdi sareng ucing abdi Jupe. Kuring ngirim ieu ngan ukur nunjukkeun kumaha lembutna anjing-anjing ieu. Dua ieu babaturan. Sadie dipésér ti peternak di Columbus, Ohio, sareng beuratna caket 170 pon. dina pamariksaan dokter hewan terakhir na. Anjeunna nembé yuswa langkung ti 2 taun dina gambar ieu. '

Samak sareng mastaka Inggris hideung ngagolér di sisi jukut kalayan sampah ageung anak anjing anu nuju ngarawat.

'Kami nganggo téhnik' Bark Busters 'pikeun ngalatih anjeunna. Anjeunna anjing di jero / luar anu parantos ngorondang pinuh buruan sareng pager sareng kerah anu teu katingali. Anjeunna dibarengan ti anak anjing ku Labrador Retriever hideung langkung sepuh. Dua anak ucing diwanohkeun ka anjeunna nalika yuswana kirang langkung 1 satengah. Anjeunna boga watek anu hébat sareng lemah lembut sareng asih ka sadaya anggota kulawarga (kalebet ucing). '

Samak sareng anak anjing hideung Inggris Mastiff nangtung dina luhur hideung sareng ngarep-ngarep.

Sassy Mastiff Inggris sareng anjeunna sampah tina 11 anak anjing Mastiff pikaresepeun dina umur 5 minggu, poto kahadean tina MistyTrails Mastiff

Samak sareng anjing Inggris mastaka hideung ngagolér dina manusa

Leo anak anjing Inggris Mastiff umur 8 minggu, beuratna 14 pon

Pandangan hareup-Sisi samak anu hideung sareng mastiff Inggris nangtung dina jukut sareng ningali. Aya tangkal di tukangeunna.

Leo anak anjing Inggris Mastiff umur 6 bulan, beuratna sakitar 60 pon

Paningalian sisi - Ancot, samak sareng anjing Inggris mastaka hideung nangtung dina jujukutan sareng katingali ka kénca. Sungutna kabuka sareng létah kaluar.

Iron Hills Mastiff sareng Argentina Dogos, poto kahadean tina Phoebus

A samak ageung-katingal samak sareng hideung Inggris Mastiff linggih dina kerikil sareng aya jalma dina kaos beureum nyepeng murangkalih dina kaos abu-abu tuur di tukangeunana. Sungut mastaka kabuka sareng baso kaluar. Aya Land Rover abu sareng mobil beureum diparkir di tukangeunana.

Tigger mastaka Inggris

'Ieu Amon, saurang Old English Mastiff (lalaki) umur 5 taun. Anjeunna anjing anu pangsaéna anu kuring kantos saimbang sareng patuh. Anjeunna bogoh ka sadayana di kulawarga sareng nunjukkeun kaasih ka sadayana. Anjeunna calik pisan sareng kuring yakin yén anjeunna ngagambarkeun breed ieu saé pisan ku katingalina sareng tingkah paripolahna. Kuring nyalametkeun anjeunna 2 taun ka pengker nalika kuring ngagaleuh anjeunna ti lalaki anu nyiksa anjeunna. Anjeunna beuratna 55 kg (121 pon) sareng ayeuna anjeunna 95 kg (209 pon). Amon mangrupikeun anjing anu bagja pisan sareng kami resep ngagaduhan anjeunna di kulawarga kami, khususna putra abdi Kevin. '

Tingali langkung seueur conto mastaka

  • Gambar mastaka 1
  • Gambar Mastiff 2
  • Gambar Mastiff 3