Gambar Breast Dog Mastiff Perancis, 2

Halaman 2

Juancho anak anjing Dogue de Bordeaux linggih dina buruan bata sareng ningali

Juancho, anak anjing Dogue de Bordeaux umur 5 minggu

Ngaran séjén
  • Perancis mastaka
  • Bordeaux Bulldog
Zeke the Dogue de Bordeaux ningali ka tukangeun sofa dina Cam ucing hideung bodas anu ngagoler dina simbut biru.

Zeke Dogue sareng réréncangan sakamarna Sam ucing-Zeke resep ka Sam sareng nuturkeun dirina dimana-mana. Sam tolerates Zeke.

Zeke the Dogue de Bordeaux Puppy nuju lumpat ngalangkungan keusik

Zeke umur 6 bulan



Tutup - Zeke jeruk Dogue de Bordeaux ngagoler dina lantai kai anu jeruk

Zeke umur 11 bulan

Zeke the Dogue de Bordeaux salaku anak anjing linggih dina karpét sareng sungutna lega pisan

Zeke anak anjing anu bagja!

Guinness the Dogue de Bordeaux nuju calik di gigir jalma di dapur

'Ieu Guinness, DDB anyar kami. Anjeunna ogé mangrupikeun panyalametan tina pon lokal. Wah, jalma-jalma ieu langkung gaduh kapribadian tibatan kaseueuran jalma. Guinness sumping ka kami salaku karéta maya. Anjeunna ngagaduhan burut umbilik, ngagaduhan hipplasia, rematik dina siku-Na, sareng kelas 4 haté gumulung tapi anjeun moal kantos pendak sareng langkung pinuh ku kahirupan sareng anjing anu bahagia sakumaha Guinness. Anjeunna pikaresepeun pisan janten sakuringeun, sabab moal aya waktos anu kusam. Kami ngan ukur muja anjeunna. ' Poto kahadean tina Rott'n Paws Rescue

Guinness the Dogue de Bordeaux ngagoler dina karpét dina luhur bantal bodas. Aya cocooan bangkong ungu di payuneunna

Guinness the Dogue de Bordeaux, poto kahadean tina Rott'n Paws Rescue

Kona sareng Guinness Dogue de Bordeauxs ngagolér di dapur gigireunana dina tikar. Kona ningali ka Guinness anu nuju ngagoler di sisi na

'Kona sareng Guinness the Dogues de Bordeaux nongkrong di dapur, nyobian pisan henteu maén.' Poto kahadean tina Rott'n Paws Rescue

Kona sareng Guinness the Dogue de Bordeauxs ngagaduhan perang tarik tinimbang kaulinan bangkong

'Kona sareng Guinness the Dogues de Bordeaux nyobian kéngingkeun bangkong cocooan (éta karesep Guinness). Poto kahadean tina Rott'n Paws Rescue

Caesar the Dogue de Bordeaux Puppy nuju linggih dina dek kai payuneun korsi. Caesars sungut kabuka sareng létah kaluar sareng anjeunna katingalina panas

Ceaser dina yuswa 14 minggu

Tutup - Caesar the Dogue de Bordeaux Puppy nuju calik payuneun dipan. Salah sahiji paws na aya dina jalma dina dipan sareng anjing éta katingal serius dina raut na anu katingalina imut.

Ceaser dina yuswa 14 minggu

Hooch anjing Dogue de Bordeaux nuju linggih di luar dina jalur batu sareng sirahna dibéngkokeun ka kénca.

Hooch dina yuswa 5 bulan, beuratna dina 55 pon (25 kg)

Hooch the Dogue de Bordeaux nuju linggih di tukangeun budak leutik kalayan kagungan anjeunna di luhur anjeunna. Budak lalaki dumuk handapeun cangkang mesem sareng ngagebeg

Hooch sareng réréncangan na Tyler — Hooch 11 bulan sareng langkung ti 115 pon (52 kg) dina poto ieu. Hooch resep pisan sareng mikanyaah murangkalih.

Hooch the Dogue de Bordeaux linggih payuneun tilu lomari filing sareng lambeyna nancep dina huntu na ngadamel raray lucu. Aya tulang anjing payuneun salah sahijina. Ceulina aya di luar.

Hooch aya 11 bulan sareng langkung ti 115 pon (52 kg) dina poto ieu.

  • Ngartos Paripolah Anjing
  • Daptar Anjing Penjaga