Inpormasi Kahiang Anjing Angon Jérman sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Angon Jerman hideung sareng samak ngagoler dina jukut héjo sareng pager privasi kai di tukangeunana

Anjing Angon Jerman murni.

Ngaran séjén
  • Alsatian
  • Anjing angon Jérman
  • GSD
  • Angon Jérman
Lafal

Ger-man domba-domba Anak anjing Angon Jerman hideung hideung samak linggih dina jukut

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Anjing Angon Jérman saimbang saé sareng kuat pisan. GSD ngagaduhan awak anu kokoh, otot, rada manjang sareng struktur tulang anu énténg, padet. Sirah kedah saimbang sareng awakna, sareng dahi anu rada buleud. Irung paling sering hideung, nanging, biru atanapi ati tetep kadang-kadang kajadian, tapi dianggap lepat sareng teu tiasa ditingalikeun. Huntu minuhan dina gigit gunting anu kuat. Soca anu poek bentukna badami, sareng henteu pernah menonjol. Ceuli anu lega dina dasarna, mancung, nangtung sareng ngancik ka hareup. Ceuli anak anjing handapeun genep bulan tiasa layu sakedik. Buntutna lebat ngahontal handapeun hock sareng ngagantung nalika anjing istirahat. Suku sareng taktak payun aya otot sareng pingpingna kandel sareng kokoh. Suku buleudna gaduh dampal cangkéng. Aya tilu jinis Gembala Jérman: jas dobel, jas plush sareng jas panjang. Mantel paling sering dina warna hideung nganggo samak, sable atanapi hideung, tapi ogé tiasa bodas, biru sareng ati, tapi warna-warna éta dianggap lepat numutkeun kalolobaan standar. Anjing-anjing GSD bodas diaku salaku urang sunda misah ku sababaraha kleub sareng disebatna Angon Bodas Amérika . Warna piebald ogé parantos lumangsung dina hiji garis getih GSD anu ayeuna disebat a Panda Angon . Panda aya 35% bodas sésana warna hideung hideung samak, sareng teu ngagaduhan Shepherds Jérman bodas anu katurunanna.



Watekna

Sering dianggo salaku anjing anu damel, Shepherds Jerman wani, getol, waspada sareng henteu sieun. Riang, taat sareng getol diajar. Cekap, percaya diri, serius tur palinter. GSDs satia pisan, sareng gagah. Aranjeunna moal mikir dua kali ngeunaan masihan kahirupan pikeun pak manusa. Aranjeunna ngagaduhan kamampuan diajar anu luhur. Angon Jérman resep deukeut ka kulawargana, tapi tiasa waspada ka jalma asing. Urang sunda ieu peryogi umatna sareng henteu kedah diisolasi salami lami. Aranjeunna ngan ukur babakan nalika ngaraos perlu. Sering dianggo salaku anjing pulisi, angon Jerman ngagaduhan naluri panyalindungan anu kuat, sareng satia pisan ka pawangna. Sosialisasi urang sunda ieu ogé dimimitian ti anak anjing. Agresi sareng serangan ka jalma disababkeun ku kirang pananganan sareng latihan. Masalah timbul nalika anu bogana ngijinkeun anjing pikeun yakin anjeunna pimpinan pimpinan leuwih manusa sareng / atanapi henteu masihan anjing ka méntal sareng fisik latihan sapopoé éta kedah stabil. Urang sunda ieu peryogi anu bogana alami otoritas ngalangkungan anjing ku cara anu tenang, tapi tegas, percaya diri sareng konsisten. Anjing anu stabil, leres diluyukeun, sareng terlatih kanggo sabagéan ageung umumna saé pikeun piaraan sanésna sareng alus pisan sareng barudak di kulawarga. Aranjeunna kedah leres-leres dilatih dina ta'at ti alit. Angon Jérman sareng anu gaduh pasip sareng / atanapi anu naluri na henteu patepang tiasa janten éra, skidis sareng tiasa condong sieun ngigel sareng ngembangkeun masalah ngajaga . Aranjeunna kedahna dilatih sareng bersosialisasi ti saprak alit. Shepherds Jérman moal ngadangukeun upami aranjeunna raos yén aranjeunna langkung kuat akalna tibatan anu bogana, tapi aranjeunna ogé moal ngaréspon disiplin anu parah. Pamilik kedah ngagaduhan hawa otoritas alamiah pikeun kalakuanana. Entong ngubaran anjing ieu saolah-olah anjeunna manusa . Diajar anjing naluri sareng ngarawat anjing saluyu. Shepherds Jérman mangrupikeun katurunan paling cerdas sareng paling gampang dilatih. Kalayan anjing kerja anu terampil ieu ngajurung janten padamelan sareng padamelan dina kahirupan sareng pamimpin pek konsisten pikeun nunjukkeun pituduh aranjeunna. Aranjeunna peryogi dimana-mana pikeun nyalurkeun énergi méntal sareng fisikna. Ieu sanés breed anu bakal bagja ngan saukur ngagoler di ruang tamu anjeun atanapi kakonci di buruan tukang. Baka ieu calakan sareng diajar gampang pisan yén éta dipaké salaku anjing domba, anjing penjaga, dina damel pulisi, salaku pituduh pikeun jalma buta, dina milarian sareng jasa nyalametkeun, sareng militér. Angon Jérman ogé unggul dina seueur kagiatan anjing sanés kalebet Schutzhund, nyukcruk, kataatan, tangkas, flyball sareng olahraga ring. Irung na anu alus tiasa nyium ubar sareng panyusud , sareng tiasa waspada pikeun pawang ayana ranjau bawah tanah dina waktosna pikeun nyegah detonasi, atanapi kabocoran gas dina pipa anu dikubur 15 kaki handapeun taneuh. Angon Jérman ogé mangrupikeun acara populér sareng réncang kulawarga.

pit bull sareng husky mix
Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 24 - 26 inci (60 - 65 cm) Bikang 22 - 24 inci (55 - 60 cm)
Beurat: 77 - 85 pon (35 - 40 kg)

Masalah Kaséhatan

Beternak sacara teu pilih kasih parantos nyababkeun panyakit turun-tumurun sapertos hip sareng siku dysplasia, gangguan getih, masalah pencernaan, kembung , epilepsi, éksim kronis, keratitis (peradangan kornea), dwarfism sareng alergi kutu. Ogé rentan ka tumor splenic (tumor dina limpa), DM (myelitis degenerative), EPI (insocriciency pancreatic exocrine), sareng fistula perianal sareng panyakit Von Willebrand.

Kaayaan Hirup

Angon Jérman bakal beres di apartemen upami cekap laksana. Éta kawilang henteu aktip di jero rohangan sareng ngalakukeun pangsaéna kalayan sahenteuna buruan anu lega.

Latihan

Anjing Angon Jérman resep pisan kagiatan, langkung saé digabungkeun sareng latihan sababaraha jenis, sabab anjing-anjing ieu calakan pisan sareng hoyong tantangan anu saé. Aranjeunna kedah dicandak dina unggal dinten, gancang, leumpang panjang , jogging atanapi lumpat disarengan anjeun nalika anjeun sapédah. Nalika kaluar dina leumpang anjing kedah dilakukeun dina keuneung disisi atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa. Kaseueuran angon resep maén bal atanapi Frisbee. Sapuluh nepi ka lima belas menit dipulut dibarengan ku jalan-jalan pak sadidinten bakal ban anjing anjeun kaluar kalayan saé ogé masihan anjeunna tujuan. Naha éta ngudag bola, néwak Frisbee, latihan nurut, ilubiung dina playgroup anjing atanapi ngan ukur jalan-jalan / jogging panjang, anjeun kedah daék nyayogikeun sababaraha bentuk latihan anu ngawangun sadidinten. Latihan sadidinten kedah teras-terasan kalebet leumpang / jogging sapopoé pikeun nyugemakeun naluri migrasi anjing. Upami dina latihan sareng / atanapi mental ditantang, urang sunda ieu tiasa janten guligah sareng ngaruksak . Mangrupikeun pangsaéna sareng padamelan anu kedah dilakukeun.

mastiff tibété buuk emas
Harepan hirup

Kira-kira 13 taun.

Ukuran Litter

Kira-kira 6 nepi ka 10 anak anjing

Pangantenan

Breed ieu héd bit rambut terus sareng mangrupakeun héd beurat musiman. Éta kedah disikat unggal dinten atanapi upami anjeun ngagaduhan rambut di bumi anjeun. Ngamandian waé nalika diperyogikeun kusabab mandi tiasa nyababkeun iritasi kulit tina kakurangan minyak. Pariksa ceuli sareng motong cakar sacara rutin.

sabaraha ageung anak anjing chiantaraie
Asalna

Di Karlsruhe, Jérman, Captian Max von Stephanitz sareng peternak khusus sanésna ngahasilkeun Gembala Jérman responsif, taat sareng tampan nganggo angon lokal sareng anjing kebon berambut sareng rambut tegalan ti Wurtemberg, Thurginia sareng Bavaria. Anjing-anjing éta dipasihkeun di Hanover taun 1882, sareng macem-macem anu pondok mimiti dipasihkeun di Berlin dina taun 1889. Dina April 1899, von Stephanitz ngadaptarkeun anjing anu dingaranan Horan salaku Deutsche Schäferhunde anu munggaran, anu hartosna 'Anjing Angon Jérman' dina basa Inggris. Dugi ka 1915, duanana variétas rambut panjang sareng kawat rambut ditempokeun. Kiwari, di kaseueuran nagara, ngan jas pondok anu dikenal pikeun tujuan acara. GSD anu munggaran dipidangkeun di Amérika dina taun 1907 sareng urang sunda diaku ku AKC di 1908. Anjing Angon Jérman anu dianggo dina pilem Rin-Tin-Tin sareng Strongheart nyandak seueur perhatian ka urang sunda, sahingga populér pisan.

Kelompok

Herding, AKC Herding

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • GSDCA = Klub Anjing Angon Jérman Amérika
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Anjing anjing ageung dilapis, ageung sareng Ceuli biang ageung linggih dina balkon sababaraha lantai sareng tempat parkir di handapeun anjeunna ningali kana kaméra

Max angon Jerman salaku anak anjing dina yuswa 3 bulan ti Pakistan— 'Kuring ngagaduhan anjeunna ti sobat nalika anjeunna yuswa ngan saminggu'

Tutup - Kapala Gembala Jerman hideung sareng samak di leuweung. Sungutna kabuka sareng létah na kaluar

Titan anjing Angon Jerman dina yuswa 6 bulan.

Angon Jerman hideung nangtung di kebon payuneun pager ranté. Sungutna kabuka sareng létah na kaluar

'Ieu Lewis, Anjing Angon Jerman lima taun urang. Anjeunna anjing anu paling satia sareng asih anu anjeun pikahoyong. Anjeunna resep jalan-jalan panjang di bukit dimana urang cicing di Skotlandia, tapi nalika di bumi leres-leres henteu pikaresepeun. Upami di bumi anjeunna bakal lalajo kalayan dipikaresep ku naon waé tugas anu dilaksanakeun, upami di kebon anjeunna rada resep ningali urang ngawangun bumi urang - bari sakapeung kaganggu ku martins penduduk sareng ngelek, atanapi palebah !! Nalika ngora, anjeunna ngagaduhan masalah agresi saraf sareng kami disarankan supados anjeunna musnah. Jelas urang teu aya niat kajantenan éta sareng kami pengkuh sareng latihan na. Anjeunna ayeuna tiasa diurus tanpa masalah nalika di dokter hewan, tapi ogé anjing penjaga anu saé di kebon sareng bumi urang. Kami bangga pisan ku anjeunna pikeun kamajuan anu dilakukeun sareng watekna sareng kusabab anjeunna budak anu ganteng. Kami nganggo sababaraha téknik latihan, tapi karaos kami nampi naséhat anu teu berharga pikeun paripolah anjing ti Cesar Millan. Hatur nuhun ageung ti kami duaan, kami gaduh anjing anca sareng cinta ka anjeunna. '

Anjing hideung hideung, anakan ageung sareng kulawu dina moncongna, buntutna panjang, moncong panjang, panon poék sareng irung hideung nangtung di luar payuneun kebon kembang

'Ieu Blixem, umur 5 taun hideung kuring, 35-kg (77 pon) Angon Jérman ti RSA KZN, anjing pulisi anu damel. Anjeunna dilatih dina kataatan sareng agresi anu digunakeun dina ngalacak tersangka anu kabur nganggo jalan kaki. Anjeunna parantos dilélér anjing anu pangsaéna salami ngalatihna dina hal kataatan, agresi sareng pelacakan. Anjeunna marahmay sareng resep dimanjakan. Motivasina nyaéta perhatosan pribadi kuring sareng waktos anu didumuskeun pikeun anjeunna anu parantos nyumbang kana hubungan anu urang caket. Pangartos na dina komunikasi urang luar biasa. '

Angon Jerman hideung hideung samak nangtung dina tonggong parahu. Aya hiji jalma disisi na

Akela angon Jerman dina yuswa 9 taun

Angon Jerman hideung hideung semak hideung nangtung di kebon. Sungutna kabuka sareng létah na kaluar. Aya jalma nganggo calana beureum di tukangeunana.

Sawawa digawé nyalametkeun Anjing Angon Jerman dina yuswa 1 taun

Angon Jerman tan anu panjang umurna nangtung dina jukut. Sungutna kabuka sareng létah nongkrong

Poto kahadean tina Vom Haus Drage Kennel & Pet Resort

naon ari isabella dachshund
Témbak Aksi - Angon Jerman hideung sareng samak nuju ngaliwat ka buruan bumi kalayan sagala panjak na tina taneuh.

Lupo angon Jérman panjang rambut dina 9 sasih— tingali Lupo ageung-ageung

Angon Jerman hideung sareng hideung ngagolér gigir hideung sareng samak kalayan domba Panda bodas di payuneun jukut jangkung. Aya mouthes kabuka sareng baso kaluar.

Prudy the Shepherd Jerman umurna sakitar 5 taun dina gambar ieu sareng, sapertos biasa, ngudag bal ténis.

Riza (kénca) dina umur 1 taun 6 bulan sareng Hitman (katuhu) dina umur 6 bulan-Hitman nyaéta anu disebut Panda Angon . Mangrupikeun mutasi warna dina Anjing Angon Jerman murni anu aya dina hiji saluran getih.

Tingali langkung seueur conto Domba Jérman