Émbaran Breeds Wolfhound Dog Irlandia sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Wolfhound Irlandia hideung sareng samak nangtung di luar payuneun gerbang logam.

Wolfhounds Irlandia sawawa

Ngaran séjén
  • Cau Faoil
Lafal

ahy-rish woo lf-hound Wolfhound Irlandia hideung sareng samak nangtung dina kokotor sareng ningali tina gerbang logam

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Wolfhound Irlandia mangrupikeun anjing ukuran raksasa, salah sahiji sato jangkung jangkung sadunya, ngahontal ukuran kuda poni leutik. Sirahna panjang sareng kongkorongna henteu lega teuing. Muncung panjang sareng rada mancung. Ceuli leutik dibawa deui kana sirah nalika anjing santai sareng bagéan ditusuk nalika anjing bungah. Beuheung panjang, kuat sareng lengkungan ogé. Dada lega tur jero. Buntutna panjang ngagantung teras rada melengkung. Suku panjang sareng kuat. Suku buleud, nganggo jempol anu diapit. Baju mantelna anu shaggy kasar dugi ka keuna kana sirah, awak sareng suku sareng langkung panjang dina panon sareng handapeun rahang. Warna jas kalebet abu, brindle, beureum, hideung, bodas murni atanapi fawn, sareng kulawu anu paling umum.



Watekna

Wolfhounds Irlandia anu marahmay, sabar, bageur, wijaksana sareng calakan pisan. Sipat anu saé na tiasa dipercaya ku barudak. Daék jeung hayang pisan nyenangkeun, aranjeunna henteu satia satia ka anu bogana sareng kulawargana. Aranjeunna condong nyambut dulur salaku sobat, janten henteu percanten yén aranjeunna janten pengawas, tapi panginten tiasa ngahambat kusabab ukuranana. Urang sunda raksasa ieu tiasa kagok sareng lambat asak dina awak sareng pikiran, sakitar dua taun sateuacan aranjeunna dewasa. Nanging, aranjeunna tumuh gancang sareng tuangeun kualitas luhur penting. Nalika éta penting pikeun nyandak anak anjing anu ngembang leumpang sapopoé pikeun kasajahteraan méntalna, latihan keras henteu kedah dipaksakeun sareng panginten janten pajeg teuing pikeun awak anjing ieu nalika anom. Ngajarkeun henteu tarik kana tali na sateuacan janten kuat teuing. Wolfhound Irlandia kawilang gampang dilatih. Anjeunna ngaréspon ogé pikeun teguh, tapi lemah lembut, konsisten, kapamimpinan . Pendekatan ieu sareng seueur kanu ngarti bakal jalan jauh sabab anjing ieu gancang nangkep naon anu anjeun maksudkeun. Pastikeun anjing ngora dipasihan kayakinan dirina saloba-gancang sareng anjeun teras-terasan saluyu sareng éta, janten janten anjing anu sami sareng percaya diri. Anjing anu tenang ieu akur sareng anjing anu sanés. Ieu ogé leres kalayan sato séjén .

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: 28 - 35 inci (71 - 90 cm)
Beurat: 90 - 150 pon (40 - 69 kg)

bodas pitbull petinju campuran anak anjing

Wolfhound Irlandia tiasa dugi ka 7 méter jangkung nalika nangtung dina suku tukang na.

Masalah Kaséhatan

Rawan cardiomyopathy, tulang kanyeri , kembung , PRA, Von Willebrands, sareng hip dysplasia.

Kaayaan Hirup

Wolfhound Irlandia henteu disarankeun pikeun kahirupan susun. Éta relatif teu aktip di jero rohangan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna sareng sahenteuna buruan anu lega. Ieu mangrupikeun ras raksasa anu peryogi sababaraha rohangan. Éta panginten henteu pas dina mobil alit atanapi kompak.

Éta kedah janten bagian tina kulawarga sareng bakal bagja pisan dina kennel. Janten paningali, éta bakal ngudag sareng peryogi peryogi tempat anu aman, dipager pikeun olahraga.

Latihan

Anjing raksasa ieu peryogi seueur rohangan pikeun ngaji, tapi henteu kedah latihan deui tibatan anakan anu langkung alit. Aranjeunna peryogi sapopoé leumpang dimana anjing dijantenkeun keuneung disisi atanapi tukangeun manusa anu nyepeng kalungguhan. Entong di payun. Sapertos seueur ras raksasa anu sanés penting pikeun diinget yén teuing latihan anu dipaksa, kuat henteu saé pikeun pertumbuhan sareng pamekaran anjing ngora, janten awas anak anjing anjeun pikeun tanda naon, tapi tetep naluri butuh jalan-jalan unggal dinten.

Harepan hirup

Sakitar 6-8 taun

Ukuran Litter

Béda pisan ngeunaan 2 ka 12 anak anjing

petinju na bulldog puppies campuran
Pangantenan

Mantel kasar, sedeng-panjang peryogi dandan anu teratur sareng tuntas ku sikat sareng sisir. Ieu sareng ngajaga jas dina kaayaan anu saé. Ngeunaan sakali atanapi dua kali sataun metik jaket pikeun nyabut kaleungitan rambut paéh. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Ngaran Irlandia Wolfhound asalna tina nyaéta ngagunakeun salaku moro serigala, sareng sanés ti na tampilan na. Ieu mangrupikeun urang sunda anu lami pisan sareng catetan Romawi kawit dugi ka 391 Masehi. Éta dianggo dina perang, sareng pikeun ngajaga ingon-ingon sareng harta benda sareng pikeun moro élék, rusa, babi sareng ajag. Aranjeunna dipikagaduh pisan yén perang diperjuangkeun pikeun aranjeunna. Wolfhounds Irlandia sering dipasihkeun salaku hadiah karajaan. Celengok sareng ajag janten punah di Irlandia sareng salaku hasilna Wolfhound Irlandia turunna dina populasi. Patugas tentara Inggris anu namina Kaptén George Graham ngabijilkeun aranjeunna dina paruh kadua abad ka-19. Breed ieu disimpen ku bubuka Dane hébat jeung Deerhound getih. Irlandia Wolfhound Club didirikeun taun 1885 sareng diaku ku AKC di 1897. Dina 1902 hound munggaran dipasihkeun ka Penjaga Irlandia salaku maskot. Éta diaku ku Kennel Club salaku lomba olahraga di 1925. Irlandia Wolfhound Society didirikeun taun 1981.

Kelompok

Kidul, AKC Hound

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • IWCA = Klub Wolfhound Irlandia Amérika
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Wolfhound Irlandia hideung sareng samak nangtung dina kokotor sareng ningali tina gerbang logam

Wolfhound Irlandia sawawa-Poto kahadean ti David Hancock

Samak sareng Wolfhound Irlandia abu-abu nangtung dina salju sareng tangkal salju ditutupan di tukangeunna.

Wolfhounds Irlandia sawawa

Samak sareng Wolfhound Irlandia abu-abu ngagolér dina jukut kalayan sungutna kabuka sareng létah

Ivan the Wolfhound Irlandia dina umur 3 taun— 'Ivan sakitar 200 lbs. sareng jangkungna 37 inci dina taktak. Anjeunna budak anu lemah lembut sareng kami ngaraos berkah ngagaduhan anjeunna di bumi urang. '

Ukuran bulldog Perancis sarta beurat
Tutup Tutup panémbong sisi panémbakan - Kulit samak sareng Wolfhound Irlandia abu-abu nangtung dina teras sareng payuneun salju

Ivan the Wolfhound Irlandia dina yuswa 3 taun

Poto hideung bodas tina Wolfhound Irlandia kalayan sungutna dibelah rada katingali gumbira.

Ivan the Wolfhound Irlandia dina yuswa 3 taun

Dua anjing sawawa, hideung, samak sareng kulawu Irlandia Wolfhound ngagolér dina jukut sareng di gigireunna nyaéta tanaga Irlandia Wolfhound.

Ivan the Wolfhound Irlandia dina yuswa 3 taun

Kulit samak hideung sareng Wolfhound Irlandia sanding dina suku tukangna sareng suku payunna dina taktak jalma. Anjing langkung jangkung tibatan lalaki éta.

Poto kahadean tina Tenderland Farms Texas

Kulit samak sareng hideung Wolfhound Irlandia sanding dina suku tukangna, éta ngagaduhan suku payun dina taktak jalma. Jalma éta seuri Wolfhound ningali ka kénca. Anjing jangkung siga lalaki.

Brendan the Irish Wolfhound aya sareng anu gaduh / peternak na, Frank Winters, anu 6 '1' BTW !! Éta leres-leres nempatkeun ukuran urang sunda kana sudut pandang !! Brendan sakitar 180 pon (82 kg).

Wolfhound Irlandia linggih dina daun sareng ningali rupa murangkalih. Aya hiji awéwé nganggo baju haneut biru di tukangeun aranjeunna nyepeng murangkalih.

Ieu Grainne sareng pamilik / peternak Frank Winters. Grainne mangrupikeun lanceuk alit / littermate Brendan.

Siela the Irish Wolfhound, poto kahadean tina Genevieve Simmons

Tingali langkung seueur conto tina Wolfhound Irlandia

  • Gambar Wolfhound Irlandia 1
  • Ngartos Paripolah Anjing