Émbaran Breeds Dog Min Pin Dog Italia sareng Gambar

Italia Greyhound / Miniatur Pinscher Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Hideung Italia Gray Min Pin nangtung dina karpét ningali ka kénca.

'Digger the Min Pin / Italia Greyhound campuran anjing breed dina yuswa 10 bulan - anjeunna pasti ngagaduhan suku Greyhound :-).'

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Katerangan

Italia Pin Min Gray sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Greyhound Italia jeung Min Pin . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
A Pin Italia Gray Min Pin anu beureum ngagem abah pink anu ngagoler di jukut gigireun méja sareng korsi bodas

'Sandy the Italian Gray Min Pin dina yuswa 1 1/2 taun mangrupikeun campuran tina Min Pin sareng Italia Greyhound. Anjeunna ngagaduhan suku sareng kagancangan Greyhound sareng wajah Pin Pin. '



Close Up - Ikon Abu-abu Min Min anu beureum ngagolér dina jukut kalayan hiji nguping ageung sareng Ceuli anu sanésna murag.

'Halo, nami budak leutik ieu nyaéta Stitch. Bapana na nyaéta Greyhound Italia sareng indung Miniature Pinscher. Dina gambar ieu anjeunna yuswa 12 1/2 minggu. Anjeunna benci kana tiris sareng resep ngan ukur nangkub dina pangkul sareng bobo. Janten anjeunna sesah pisan pikeun damel di bumi sabab anjeunna benci ka luar dina hawa tiis! Anjeunna rada isin nalika mimiti pendak sareng anjing anyar tapi nalika anjeunna raoseun, anjeunna bouncy pisan sareng pikaresepeun. Anjeunna resep pisan ka jalma sareng anjing sanés sareng jarang babakan. '

A beureum Italia Gray Min Pin nangtung di gigireun manusa

'Ieu Guido. Anjeunna umurna sakitar 3 taun dina gambar ieu. Ieu poto anu kuring candak ti Guido di kamar kuring. Dina waktos anjeunna yuswa 8 taun anjeunna parantos rada kaluar. Anjeunna gaduh sababaraha kacenderungan hariwang pasti , tapi kuring henteu terang yén kuring bakal nyebatkeun éta kana campuran breed atanapi ngan pikeun kapribadian anu khusus na. Upami anjeun naros ka Cesar, anjeunna panginten bakal nunjukkeun rasa hariwang pikeun kuring! '

'Sanaos anjeunna sesah sesah, anjeunna teras-terasan hoyong pisan sareng sering ningali ka kuring pikeun persetujuan kuring nalika kuring nyungkeun anjeunna ngalakukeun, nyaéta keuneung, henteu narik tali, sareng sajabana.'

Kumisan ti réaksi alérgi kana vaksinasi Parvo ka-2, anjeunna parantos séhat pisan. Hiji-hijina waktos anjeunna meryogikeun kunjungan ka dokter hewan dina vaksinasi taunan na. '

Anjing hideung saeutik sareng moncong panjang sareng ceuli ageung ageung sareng dahi anu lega naék dina pangkonan jalmi anu nganggo calana kulawu. Aya korsi warna-warni di kajauhan. Anjing éta panonna coklat sareng irung hideung sareng ngagem kerah kulit samak.

Sabrina Italia Gray Min Pin salaku anak anjing dina yuswa 6 bulan

A Hideung Grey Min Pin hideung linggih dina karpét samak sareng cocooan anjing di tukangeunna

Digger Italia Min Min Pin salaku anak anjing dina umur 4 bulan— 'Digger mirip pisan sareng duanana breed ... anjeunna tiasa janten a sungut sungut sareng gancang pisan ngudag hal-hal. Anjeunna resep ngorondang sareng janten simbut sareng calik dina bantal. '

A Pin Hideung Gray Min Pin anu ngagolér dina luhur bantal biru terang dina dipan samak kalayan cocooan biru-biru sareng bodas di gigireunna.

Digger Italia Min Min Pin salaku anak anjing dina yuswa 4 bulan ka luhur dina sofa sareng cocooan na— 'Kami ngagaduhan Digger ti Craigslist dina yuswa 10 minggu. Anjeunna katingalina sapertos Pin Pin sadayana hideung, tapi dina panonpoé anjeun tiasa ningali panyiri samak na. '

A Pin Italia Gray Min Pin beureum linggih dina karpét samak nyanghareup ka aréa lantai ubin bodas kalayan sirah na luhur sareng ningali ka katuhu.

'Jonny cross Italia Greyhound / Min Pin kedahna laksana sapopoé atanapi anjeunna bakal ngajagi anjeun sadayana wengi. Pisan gancang sareng lincah. Teu sabar hawa tiis atanapi tiis. Kacida calakan sareng kataji ku manuk , bajing, ucing sareng naon waé anu gancang gerak. Awak Greyhound Italia ... rupina sapertos Pin Pin. '

A beureum bodas Italia Gray Min Pin ngagolér dina dipan héjo poék sareng simbut samak di tukangeunana

Jonny anu Italia Greyhound / Min Pin palang ngagoler dina sofa

Tutup - Anak anjing Italia Gray Min Pin abu-abu leutik nangtung dina manusa

Mack the Italian Greyhound x Miniature Pinscher (Italia Gray Min Pin) salaku anak anjing

Anak anjing Italia Gray Min Pin abu-abu ngagoler dina pangkuan jalma dina kendaraan

Mack the Italian Greyhound x Miniature Pinscher (Italia Gray Min Pin)

  • Gambar Grey Min Pin Italia 1