Inpormasi Breed Jack-Rat Terrier Dog sareng Gambar

Anjing Campuran Jack Russell / Rat Rat Terrier

Inpormasi sareng Gambar

Bodas kalayan tan Jack-Rat Terrier nangtung dina karpét héjo teras ningali

Lexi anu déwasa Jack-Rat Terrier-boga na nyarios, Indung Lexi mangrupikeun Amérika Rat Terrier anu didaptarkeun sareng bapakna mangrupikeun Jack Russell Terrier anu kadaptar. Lexi yuswa 2 ½ taun dina gambar ieu. Anjeunna ngagaduhan watek anu khas tina terrier breed. Latihan peryogi waktos, tapi anjeunna parantos janten pendamping sareng pengawas anu saé. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Jersey Terrier
  • Jack-Rat
Katerangan

Jack-Rat Terrier sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Jack Russell jeung Rat Terrier . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DBR = Pendaptaran Breed Designer
  • DDKC = Desainer Anjing Kennel Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Bodas anu hideung sareng semak Jack-Rat Terrier nganggo kolor kerang ngalangkungan teras.

'' Foxy nami abdi sareng maénkeun mangrupikeun gim kuring. Kami Jack-Rat bikang umur 7 bulan anu tatu sapertos cinyusu kotak! Abdi resep luncat, lumpat sareng muter. sareng gaduh énergi taya wates sadidinten. Abdi calakan, gancang sareng galak ku kapribadian anu caang sareng semangat pikeun kahirupan. '- Foxy kami parantos janten tambahan anu saé pikeun kulawarga kami. Foxy saé pisan sareng budak ngora urang. Anjeunna adaptasi pisan, tujuanana pikeun nyenangkeun sareng hoyong janten bagian tina kagiatan kulawarga. Sareng leres, anjeunna gaduh saklar pareum. Anjeunna tiasa janten kentang dipan instan. Anjeunna anu pangsaéna ti duanana dunya énergi enerji sareng -lap. Anjeunna éndah. '



Anjing bodas sareng sirah hideung, nguping ceuli nganggo abah beureum linggih dina jukut.

Lucy the Jack-Rat Terrier dina yuswa 4 taun

Bodas anu hideung sareng hideung Jack-Rat Terrier ngagolér dina dipan kotak-kotak sareng ningali ka kénca

'Diva lahir sareng digedékeun tilu bulan munggaran di dipager-di buruan tukang sareng indungna, dulur-dulurna sareng 6 anjing alit-alit sanésna. Nalika kuring kéngingkeun anjeunna dina tilu sasih anjeunna pisan tunduh sareng éra. Anjeunna henteu bakal sumping ka kuring atanapi maénkeun sareng nolak pisan. Ieu gambar Diva umur 9 bulan. Gambar éta saatos kuring gaduh Diva salami 6 bulan sareng anjeunna cicing sareng kuring di lingkungan apartemen. Éta ngeunaan waktos anjeunna janten anjing 'MY'. Anjeunna pasti parantos janten 'Anjing Ayah'. Anjeunna jarang ninggalkeun sisi kuring sareng resep angkat dimana-mana kuring indit. Anjeunna ngumbara kalayan saé, ngaréspon paréntah kuring, resep ka luar sareng ngudag bajing, mikanyaah jalma asing, resep anjing ageung, henteu pernah ngupingkeun lian ti nalika batur norojol sareng parantos janten cinta hirup kuring. '

Témbong ti luhur - Bodas kalayan tan Jack-Rat Terrier nangtung dina chip kai sareng ningali

'Hippie the Jack-Rat Terrier dina yuswa 1,5 taun ayeuna langkung seueur freckles, sareng lucu sapertos biasa. Sanaos anjeunna anjing hipu, anjeunna bakal tetep cicing sapertos beurit dina pangkonan kuring nalika kuring aya di komputer. Anjeunna terus akur sareng ucing urang sareng resep ngampar panonpoé sareng mojangna, Beagle Reve kami. Anjeunna ngarangkul dina dipan sareng leres-leres nonton TV sareng kami. Anjeunna bahkan bakal ngagogog anjing-anjing anu sanés nalika éta aktip. Kami nonton Dog Whisperer sareng pidéo lucu imah piaraan. Ieu mangrupikeun acara anu dipikaresepna. Kuring teraskeun peti anjeunna nalika wengi sareng nalika teu aya di bumi, sabab anjeunna gaduh panasaran bahaya. Ieu pasti anjing anu pangsaéna anu kuring kantos kagungan hak istiméwa pikeun cinta. Anjeunna sareng Reve saleresna sapasang kekasih. Abdi bogoh babaturan kuring! '

Anak anjing bodas sareng tan Jack-Rat Terrier ngagolér sisi na dina simbut konéng

Hippie si Jack-Rat bodas sareng samak salaku anak anjing dina yuswa 6 bulan— 'Anjeunna teras-terasan janten kabagjaan sareng kuat pisan. Percobaan sareng kasalahan nyababkeun pendakan yén ipis ngagulung rawhides panjang paling cocog pikeun irung ceking sareng rahang na sareng anjeunna resep nahan aranjeunna di antawis paws sareng ngilu dina sudut. Pakarangan anu dipager masihan anjeunna seueur tempat ulin sareng gerbang orok ngajaga anjeunna salamet di daérah gim jero rohangan. Upami anjeun mikir gaduh hibrida jenis ieu, siap-siap ngawas salami mangbulan-bulan, sabab éta penjelajah sareng suka mainan sareng tiasa milih cocooan anu henteu pantes. Sasatoan boneka leutik tanpa kancing atanapi barang mencek mangrupikeun karesep anu dialungkeun dina hawa sareng néwak. Mangrupikeun usum salju di dieu sareng anjing alit, bulucun sapertos terriers gampang tiis. Bobo sareng simbut haneut anu caket di daérah haneut paling cocog pikeun sakedik tanaga sareng kabagjaan ieu. Pasti anjing anu calakan pisan, gaduh sababaraha ukuran gigitan alit anu raos, sareng aranjeunna bakal diajar trik kalayan gampang ku pujian orok, ciuman, sareng potongan anu pikaresepeun. Janten, upami ieu anjing kanggo anjeun, nalika orok anjeun mimiti sumping di bumi, ngariung sareng sering ulin sareng aranjeunna, sabar, masihan pujian sareng aranjeunna bakal teras-terasan resep salami hirup. '

Hiji bodas leutik sareng anak anjing Jack-Rat Terrier linggih dina trotoar, di antara jalma anu nganggo jeans biru ngagelarkeun suku.

Hippie kulit bodas sareng samak Jack-Rat Terrier salaku anak anjing dina yuswa 10 minggu— 'Ieu anak anjing anu paling pinter sareng anjeunna resep dicekel ku sirah dina taktak anjeun. Ayeuna umurna ampir 3 bulan, anjeunna resep maén sareng sadayana 6 murangkalih urang sareng piaraan anu sanés (ucing Smokey sareng Beagle Reve). Beagle sareng Jack akur pisan! '

Bodas kalayan tan Jack-Rat Terrier ngagolér dina karpét sareng cocooan payuneunnana.

Rufus the Jack-Rat Terrier (campuran Jack Russell / Rat Terrier) dina yuswa 7 bulan— 'Rufus sok siap maén !!'

Bodas kalayan tan Jack-Rat Terrier ngagolér di luar dina korsi padang rumput hejo biru sareng konéng. Panonna molotot.

Maggie the Jack-Rat Terrier (Campur Rat Terrier / Campuran Jack Russell Terrier) anak anjing berjemur, hiburan anu dipikaresepna

Bodas anu nguping bodas sareng samak Jack-Rat Terrier ngagolér dina dipan samak ku mamah dina kaulinan bangkong héjo sareng samak handapeun cangkang payunna.

Maggie the Jack-Rat Terrier (Rat Terrier / Jack Russell Terrier campuran) anak anjing

Bule sareng hideung Jack-Rat Terrier ngagem abah beureum sareng dicekel dina panangan katuhu jalma nganggo kaos abu

Roxy bodas kalayan bintik hideung Jack-Rat Terrier-bapakna nyaéta Jack Russell sareng indungna nyaéta Rat Terrier. Jarang pisan anjing ieu ampir sadayana bodas.

Tingali langkung seueur conto tina Jack-Rat Terrier

  • Gambar Jack-Rat Terrier 1