Informasi Labrador Retriever Dog Breed sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Témbakan awak luhur tilu anjing diuk dina jajaran, Lab hideung, coklat Lab sareng Labrador Retriever konéng nuju linggih di garasi. Aya sungut kabuka sareng baso kaluar. Aranjeunna ningali

'Othello (Lab hideung umur 19 bulan) sareng Dukuh (coklat coklat umur 17 bulan) cicing di kota sareng indung, tapi aranjeunna resep ngajalankeun kaluar ka nagara sareng nganjang ka misan na Jake (umur konéng 20 bulan Lab). Aranjeunna sadayana resep pisan ngojay, tapi nalika cai henteu sayogi aranjeunna resep kana beton tiis nalika usum panas. '

Ngaran séjén
  • Hideung Labrador Retriever
  • Konéng Labrador Retriever
  • Coklat Labrador Retriever
  • Pérak Labrador Retriever
  • Lab
Lafal

LAB-ruh-dor ree-TREE-vur Tilu anjing ngagolér dina beton, Lab hideung, lab coklat sareng Labrador Retriever konéng ngagolér di garasi. Aya sungut kabuka sareng baso kaluar.

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Aya dua jinis Labradors, Inggris Labrador sareng American Labrador. Lab Inggris anu dikandungna asalna tina saham Inggris. Penampilan umumna bénten tibatan Lab Amérika anu dikandung Amérika. Lab Inggris anu dikandung Inggris langkung beurat, kandel sareng blok. Lab Amerika anu dikandungna asalna tina saham jawa sareng jangkung turky. Palapis dobel lancar sareng henteu ombak. Warna jas asalna hideung hideung konéng atanapi coklat. Aya ogé anu cenah warna pérak atanapi kulawu langka anu disebut ku AKC salaku ngiuhan coklat . Warna ieu kontroversial sareng aya anu ngaku éta a Weimaraner meuntas, sedengkeun anu sanés nyarios yén éta mutasi leres. Sirah Labrador lega kalayan halte sedeng. Irung kandel, hideung dina anjing hideung konéng sareng coklat dina anjing coklat. Warna irung sering luntur sareng teu dianggap lepat dina cincin acara. Huntu kedahna patepung dina gunting atanapi gigit tingkat. Muncung cukup lega. Beuheung sabandingna lega sareng kuat. Awak rada panjang tibatan jangkung. Pondok, jas teuas gampang dijaga sareng tahan cai. Soca anu sedeng diatur ogé jauh. Warna panon kedah coklat dina anjing konéng sareng hideung sareng hazel atanapi coklat dina anjing coklat. Sababaraha Lab ogé ogé ngagaduhan panon héjo atanapi héjo semu konéng. Dina anjing pérak warna panon biasana kulawu. Rims panon hideung konéng sareng hideung hideung sareng coklat dina anjing coklat. Ceuli ukuranana sedeng, ngagantung teras bentukna liontin. Buntut otter kandel dina dasarna, laun laun kana ujungna. Éta lengkep ditutupan ku rambut pondok, kalayan henteu aya bulu. Suku kuat sareng kompak ku suku halaman wéb anu ngabantosan anjing dina ngojay.



Watekna

Salah sahiji jenis anu paling populér di Amérika Serikat, Labrador Retriever satia, asih, marahmay sareng sabar, janten anjing kulawarga anu hébat. Kacida calakan, alus budi, resep pisan sareng hoyong pisan, éta mangrupikeun pilihan utama pikeun pagawéan anjing jasa. Labs resep maén, khususna di cai, henteu pernah hoyong ngalirkeun kasempetan pikeun ngojay anu hadé. Anjing anu hirup ieu ngagaduhan watek anu hadé, dipercaya sareng ramah, luhung sareng murangkalih sareng sami sareng anjing sanés. Aranjeunna hoyong pisan kapamimpinan manusa sareng kedah ngaraos siga aranjeunna bagian tina kulawarga. Labs gampang dilatih . Sababaraha panginten tiasa disayogikeun sareng jalma asing kecuali upami leres pisan disosialisasikeun , langkung saé nalika aranjeunna masih kénéh anak anjing. Labs sawawa kuat pisan ngalatih aranjeunna bari éta anak anjing pikeun keuneung dina tali, sareng henteu baud kaluar panto sareng gerbang sateuacan manusa. Anjing-anjing ieu anjing pangawas, sanés anjing penjaga, sanaos sawatara dipikaterang ngajaga. Aranjeunna tiasa janten ngaruksak lamun manusa henteu 100% pimpinan pimpinan sareng / atanapi upami aranjeunna henteu nampi cekap latihan méntal sareng fisik , sareng katinggaleun teuing ka alatna sorangan . Tampilkeun garis umumna langkung beurat sareng langkung gampang dibanding garis lapangan. Garis lapangan condong pisan energetic sareng bakal gampang janten strung tinggi tanpa latihan anu cekap . Labs dikedalkeun tina garis Inggris (English Labs) langkung tenang sareng santai tibatan Labradors jawa tina garis Amérika. Labs Inggris dewasa langkung gancang tibatan jinis Amérika.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 22 - 24 inci (56 - 61cm) Bikang 21 - 23 inci (53 - 58 cm)
Beurat: Jalu 60 - 75 pon (27 - 34 kg) Bikang 55 - 70 pon (25 - 32 kg)

Sababaraha lalaki tiasa tumuh janten 100 pon (45 kg) atanapi langkung.

Masalah Kaséhatan

Rawan displasia hip sareng siku, PRA, tumor sél mastaka sareng gangguan panon.

Kaayaan Hirup

Labrador Retrievers bakal beres di apartemen upami cekap laksana. Aranjeunna lumayan aktif di jero rohangan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna kalayan sahenteuna buruan ukuran rata-rata.

Latihan

Labrador Retrievers mangrupikeun anjing anu energik, resep pisan damel sareng muter pisan. Aranjeunna kedah dicandak dina unggal dinten, gancang, leumpang panjang , jogging atanapi lumpat disarengan anjeun nalika anjeun sapédah. Nalika kaluar dina leumpang anjing kedah dilakukeun dina keuneung disisi atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa. Aranjeunna bakal aya dina kamulyaan upami anjeun masihan padamelan pikeun dilakukeun. Gain beuratna gampang, ulah kaleuleusan eupan.

Harepan hirup

Sakitar 10-12 taun

Ukuran Litter

Kira-kira 5 nepi ka 10 anak anjing

Pangantenan

Gamelan, rambut pondok, jas dobel gampang dijaga. Sisir sareng sikat sacara rutin nganggo sikat, sikat bulu, merhatoskeun baju jero. Mandi atanapi sampo garing hungkul nalika diperyogikeun. Anjing-anjing ieu héd rata.

Asalna

Sakali dikenal salaku 'St John's Dogs,' Labrador Retriever mangrupikeun salah sahiji jenis anu paling populér di Amérika Serikat. Lab asalna tina Newfoundland, dimana éta damel babarengan sareng pamayang néwak lauk anu leupas tina garis sareng ngalatih luncat kana cai tiris pikeun ngabantosan narik jaring. Spesimen dibawa ka Inggris dina taun 1800an ku kapal Inggris anu sumping ti Labrador. Breed urang ieu meuntas ku setter, spaniels sareng jinis panyawat sanésna pikeun ningkatkeun naluri salaku moro. Labrador tiasa dilatih pisan sareng henteu ngan ukur populér salaku pendamping kulawarga tapi ogé unggul dina: moro, nyukcruk, nyandak, pengawas, damel pulisi, deteksi narkotika, pituduh pikeun anu buta, anjing jasa pikeun anu cacat, milarian sareng nyalametkeun, sliding, carting, agility, saingan percobaan lapangan sareng matuh kalapa.

Kelompok

Anjing Gun, AKC Olahraga

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CCR = Pendaptaran Canine Kanada
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Labrador Retriever konéng ngagoler dina karpét sareng aya dipan gigireunna

Jake Lab konéng umur 20 bulan, Dukuh Lab coklat umur 17 bulan sareng Othello Lab hideung umur 19 bulan

Tutup Panempoan ti payun sareng titik fokus dina pameunteu- Coklat Labrador Retriever nangtung dina lantai kai payuneun jalma anu aya dina luhur sofa

Henry the English English Labrador Retriever anu konéng dina 1 taun 9 bulan, dibibankeun ku Wintergate Labradors ( Tingali langkung seueur ngeunaan Henry )

Labrador Retriever hideung ngagolér dina permukaan logam di luar sareng ngarepkeun

Bernie coklat Labrador Retriever dina yuswa 6 taun— 'Bernie masih percanten kana haténa yén anjeunna téh anjing lap.'

Tutup Tutup tembakan awak luhur - Anu pikaresepeun, coklat Labrador Retriever ngagoler dina jukut. Sungutna kabuka sareng létah na kaluar

Caesar anu hideung Labrador Retriever umur 11 bulan— 'Love you Caesuuuu!'

Coklat Labrador Retriever ngagem kerah ranté choke medali dina jukut coklat sareng ningali

Maggie Méi coklat Labrador Retriever dina yuswa 4 taun— 'Ieu anak anjing Valentine kuring, Maggie Méi. Anjeunna lahir di 2010 tanggal 14 Pébruari, Poé Valentine, anu lucu kusabab anjeunna coklat labby :) Kuring ngagaduhan Maggie di musim semi taun 2010. Umur na 4 1/2 bulan. Sareng édan pisan. Pikeun sababaraha bulan kahiji kuring ngagaduhan dirina, kuring ngagaduhan hubungan tangguh-cinta sareng anjeunna. Kusabab anjeunna lumayan di luar kendali, babarengan sareng janten pisan ngadominasi anak anjing , Kuring kedah pastikeun ti mimiti yén anjeunna terang yén kuring teh pek bos . Nalika anjeunna janten sepuh anjeunna ogé nunjukkeun sababaraha tanda agresi ka anjing sareng jalma di luar pak (kulawarga) kami. abdi henteu kapikiran panyerang pisan, sabab jalma henteu ngarepkeun Labs agrésif sareng éta mangrupikeun hal anu saé pikeun kuring, tapi kuring kedah mastikeun yén anjeunna terang yén nalika kuring nyarios 'Henteu', 'Henteu', atanapi 'Sambel pareum' , anjeunna bakal langsung ngeureunkeun babakanana sareng / atanapi ngagerem. Maggie nyandak latihan sapertos pro. Anjeunna resep 'damel', sakumaha anu kuring disebatna. Perhatian sareng fokus na ka kuring éta, sareng masih aya, kaluar tina dunya ieu. Nalika anjeunna maén sareng réréncangan doggie na, kuring tiasa nyauran anjeunna sareng anjeunna sacara praktis bakal hiber ka kuring, leres-leres hilap ka anjing-anjing anu sanés sareng gantina fokus ka kuring. Fokusna ka kuring éta saé pisan yén anjeunna henteu dipercaya dina ampir kaayaan naon waé ku 11 bulan. Ayeuna umur ampir 5 taun, anjeunna sampurna. Dibutuhkeun seueur pisan pikeun kéngingkeun anjing caket kana kasampurnaan, sareng Maggie sakumaha caketna sareng anjing dina pendapat abdi. Maggie ngagaduhan 3 sadérék anjing: Gula, campuran Labrador / Golden Retriever 14 taun , nyaéta sobat dalitna. Angus (breed campuran 3 taun) sareng Tippy (umur 1 taun Pit Bull / Corgi ) nyaéta pasanganna dina kajahatan. Kuring nelepon aranjeunna The Three Hoods . '

Coklat Labrador Retriever ngagolér di payuneun pager gigireun anak anjing Labrador Retriever pérak

Maggie Méi coklat Labrador Retriever dina yuswa 4 taun

Labrador Retriever hideung nangtung sareng buntut naék dina kotoran sareng jalma di payuneunna nyepengan bal ténis dina iteuk

'Mocha (90 lbs.), Lab coklat awéwé umur 2 taun urang sareng Gracie (23 lbs.), Lab pérak awéwé awéwé umur 4 bulan — kuring henteu kantos ningali dua anjing langkung sami, aranjeunna leres-leres sahabat. Kuring kantos nguping jalma nyarios upami anjeun gaduh anjing anu saé sareng anjeun kénging anak anjing, anjing anu langkung lami bakal maénkeun bagian ageung dina ngalatih anak anjing anu ayeuna kuring terang yén éta leres. Aranjeunna mangrupikeun bagian ageung tina kulawarga kami sareng kami moal tiasa ngabayangkeun hirup tanpa aranjeunna. '

Labrador Retriever konéng nangtung di tempat parkir kalayan sungutna kabuka sareng létah. Aya mobil warna pink di tukangeunna.

Ieu Oscar anu hideung Amérika Labrador Retriever dina yuswa 2 taun. Anjeunna ngantosan anu gaduhna pikeun maledogkeun balna. Perhatikeun kumaha buntut na nepi. Éta nunjukkeun yén anjeunna dina kaayaan pikiran anu bungah. Oscar meunang seueur latihan fisik anu bungah dina maén bal. Jenis latihan ieu ban kaluar awak, tapi ngajaga pikiran dina modeu pikagumbiraeun tinggi. A pek jalan oge diperyogikeun kanggo olahraga sareng nenangkeun pipikiran .

Coklat Labrador Retriever ningali kana ujung dok kana awak cai dina bola ténis anu aya dina cai. Panonpoé ngagurilap kana anjing.

Nyalametkeun sawawa konéng Labrador Retriever

Anak anjing konéng Labrador Retriever linggih dina jero kantong kanvas bodas sareng héjo anu ngagaduhan bal biru di lantai ubin bodas payuneunnana.

Zeke coklat Labrador Retriever dina yuswa 13 taun— 'Sobat ka sadayana. Pernah pendak sareng muhrim. Kamungkinan salah sahiji anu pang anjing ngumbara di AS (atanapi di luhur 1%). Rindu pisan anjeunna. '

Coklat Labrador Retriever anu katingali kaleuwih beurat nangtung dina jukut ningali ka payun. Sungutna rada kabuka.

'Ieu anak anjing kuring Bauer umur 3 bulan. Anjeunna Labrador Retriever konéng murni ti Heather Hollow Farm Labradors di Hardwick, VT. Anjeunna resep bobo pisan sareng maén tug-of-war. Anjeunna ogé resep ngagali pakarangan anu mami sareng bapak henteu resep pisan :-). Anjeunna resep jalan-jalan sareng maén sareng anjing-anjing sanés. Anjeunna anak anjing anu pinter pisan sareng diajar gancang pisan. Anjeunna sacara praktis latihan dilatih — urang nganggo bel dina sistem panto — sareng anjeunna bobo wengi-wengi. Anjeunna resep peti na sareng bakal lebet ku nyalira nalika anjeunna peryogi waktos nyalira. Anjeunna ogé resep ngarangkul dina pangkonan anjeun, anu tiasa nimbulkeun masalah nalika anjeunna 80 pon. hiji dinten :-)'

Coklat leutik Labrador Retriever ngagoler dina teras kai ningali ka payun. Aya tali héjo gigireunna.

Coklat Inggris Labrador Retriever — Poto kahadean tina Endless Mt. Labradors

Témbal awak luhur - Labrador Retriever pérak linggih di luar payuneun pager kai

'Molly Girl dina 2 bulan — Molly unggal coklat coklat, tapi teu aya carita horor anu diperhatoskeun! Anjeunna sanés tanaga super luhur, sigana kusabab sababaraha bagian éta latihan sapopoé Kuring pastikeun anjeunna meunang. Anjeunna hoyong pisan mangga sareng satia pisan. Anjeunna ngucapkeun salam ka unggal jalma ku buntut buntut sareng resep dipikacinta! Sapertos anjing naon waé, konsistensi penting nalika latihan, sareng hatur nuhun kana éta, sareng taman anjing , Molly anjing sampurna :) '

Labrador Retriever pérak linggih dina jukut gigireun jalma

Ripley pérak Labrador Retriever yuswa 11 bulan

Coklat Labrador Retriever nangtung dina jukut sareng iteuk panjang dina sungutna

Pérak Labrador Retriever, poto kahadean tina Crist Culo Kennels

Baris anak anjing bobo dijejeran dina karpét kulawu - Anak anjing hideung Labrador Retriever, anak anjing Labrador Retriever konéng sareng anak anjing coklat Labrador Retriever.

Tai Lab coklat umur 1 taun kalayan iteuk panjang dina sungutna

Ditembak sirahna Ditémbak - Labrador Retriever hideung baseuh ngojay ngalangkungan cai ku cocooan jeruk dina sungutna

Tilu anak anjing pikaresepeun nunjukkeun tilu warna Labrador, payuneun tukang, hideung, konéng sareng coklat, poto kahadean Mirage Labrador Retrievers

Anak anjing pitbull umur 8 bulan
Ditembak sirahna ditembak - Labrador Retriever hideung soca lega linggih payuneun rungkun

'Ieu Lab hideung anu anyar diadopsi kami anu namina Dozer. Anjeunna yuswa satengah taun dina gambar ieu sareng kami diadopsi tina pon. Sapertos kaseueuran Labs anjeunna resep ka cai (sapertos anu anjeun tingali dina gambar) kanyataanna, anjeunna resep pisan. Urang kedah damel sareng anjeunna dina teu obsesi teuing ku cai, tapi anjeunna hoyong pisan mangga yén éta henteu kedah sesah teuing. Kami nyandak anjeunna dua jalan sapoé kalayan anjeunna nyandak ransel doggy, hiji janten tilu mil leumpang kalayan sahenteuna satengah jam ngojay. Kuring nonton Dog Whisperer sepanjang waktos janten kuring terang yén ku nuturkeun metodeu na sareng Dozer janten hoyong pisan nyenangkeun yén naon waé masalah anu aya anjeunna urang bakal tiasa ningkatkeun deui. '

Labrador Retriever konéng nangtung dina kendaraan gaya lami

Dozer nu hideung Labrador Retriever yuswa 1 1/2 taun

'Cappy mangrupikeun Labrador Retriever anu umurna 17 bulan. Cappy mangrupikeun anjing anu saé pisan sareng anjing anu pikaresepeun. Kegiatan karesepna kaasup tunggang mobil, ngojay, ngukut, pendak sareng jalma énggal sareng maén sareng adi awéwéna, Lab hideung. '

'Cappy ngalakukeun naon anu dipikacinta ... didatangan ka warung kopi lokal dimana anjeunna kedah linggih dina batang panas anu bogana. Cappy resep ka kopi tapi sigana éta sawaréh kusabab anjeunna meunang biskuit nalika anjeunna sering ka toko. '

Tingali langkung seueur conto tina Labrador Retriever