Émbaran Breed Dog Labraheeler sareng Gambar

Labrador Retriever / Anjing Sapi Australia Anjing Campuran Campuran

Inpormasi sareng Gambar

Anjing warna bodas sareng warna jeruk sareng bentuk haté dina sisina, tilep alit dina ceuli tan, panon hideung irung hideung ngagoler dina lantai ubin tan kalayan cocooan tali di payuneun paws payunna

'Ieu anjing abdi Lyle. Anjeunna campuran Heeler Lab beureum. Anjeunna lahir dina Lebaran sareng yuswa 1 satengah taun. Anjeunna resep ngajaga kulawargana ku ngancurkeun sato boneka naon waé anu anjeunna mendakan. Anjeunna resep maén sareng murangkalih urang sareng ngajadikeun aranjeunna capé. Kami tertarik pisan ka anjeunna ti saprak urang pendak sareng anjeunna sabab anjeun tiasa tingali anjeunna nganggo haté ageung di sisi na salaku salah sahiji tempatna. Anjeunna teras-terasan ngajaga urang kana jempol sareng teras-terasan hoyong pendak sareng saha waé anu anjeunna tiasa mendakan. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Lattle Amérika
Katerangan

Labraheeler sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Labrador retriever jeung Anjing Sapi Australia . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun temperament tina breed campuran nyaéta milari sadaya anakan dina kayu salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Catetan: Anjing Sapi Australia ogé disebat Australia Heeler, Hall's Heeler, Queensland Heeler, Blue Heeler, Red Heeler, Australian Cattledog sareng Australischer Treibhund.



campuran jack russell / beurit
Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • DBR = Pendaptaran Breed Designer
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Hiji anjing bodas sareng anjing Labraheeler coklat ngagoler dina lantai kayu anu nyah kana tulang rawhide.

'Ieu Cannon. Anjeunna mangrupikeun palang konéng Lab / Blue Heeler. Kuring angkat anjeunna nalika yuswa lima bulan anjeunna yuswa 8 bulan dina gambar ieu. Anjeunna sato anu pinter pisan. Dina 1 minggu ti saprak anjeunna anjeunna parantos terang calik, cicing teras ngagolér . Anjeunna ogé nyandak kana rumah tangga gancang pisan. Cannon pisan energetic sareng asih. Anjeunna resep angkat romping di buruan sareng ulin sareng anjing sanés. Anjeunna parantos hadé pisan sareng barudak anu anjeunna henteu bakal nip atanapi luncat kana aranjeunna . Kuring bakal nyarios sadayana, anjeunna anjing anu saé pisan sareng kuring henteu bakal ngical anjeunna nanaon. '

coklat bodas pitbull terrier
Témbong ti luhur ningali ka anjing - Labrador hideung / Blue Heeler hideung ngagurilap ngagolér di jalan sareng éta katingali luhur.

'Ieu gambar anjing kuring Piper. Anjeunna nyaéta Lab / Heeler . Dina gambar di luhur anjeunna yuswa 8 bulan, anjeunna pisan kaasih, ulin sareng pinuh tanaga. Anjeunna kedah dicandak kaluar dina leumpang sahenteuna dua kali sapoé , sareng gaduh tempat ngaji. Jenis campuran ieu kedah ngagaduhan seueur cocooan atanapi anu aranjeunna pikahoyong mamah hal (goréng quirk). Teu tiasa diantep nyalira !! Anjing penjaga anu saé pisan. Boga napsu anu gedé pisan. Bakal ngalakukeun anu saé di apartemen, éta tempat kuring cicing, tapi kedah gaduh latihan sapopoé. Henteu saé pisan sareng murangkalih. Abdi kedah nyarios yén anjeunna mangrupikeun manuk atanapi pengejar sato alit. Resep ngudag bajing sareng manuk. Piper pisan gampang ngalatih , anjeunna pinter pisan sareng henteu ngagaduhan masalah nuturkeun paréntah. '

A mall hideung Labrador / Blue Heeler linggih dina karpét sareng nuju katingal. Sirahna rada déngdék ka kénca.

Piper teh Biru Heeler / Labraodor Retriever gaul jadi anak anjing

Ditembak sirahna ditembak - Labraheeler hideung sareng hideung ngagem kerah beureum linggih dina kokotor di antara korsi padang rumput hejo plastik

'Ieu Sadie. Anjeunna nyaéta Biru Heeler / Lab Konéng gaul. Anjeunna umurna sakitar dua taun dina gambar ieu. Anjeunna tiasa marahmay tapi ogé tiasa agrésif. Nalika saha waé anu datang ka panto anjeunna gogog sapertos gélo, tapi anjeunna moal ngegel kacuali aya batur anu lebet ka bumi. Sanaos kalakuanana ngagogog sareng edan anjeunna anjing anu amis. Anjeunna henteu resep manusa lalaki sapertos anjeunna resep ka awéwé awéwé. Sadie atlit pisan tapi henteu nandingan nanaon sabab anjeunna henteu akur sareng anjing sanés. Anjeunna teu tiasa lirén ngagogog aranjeunna. Antukna, anjeunna akur sareng anjing sareng bakal maén sareng aranjeunna. Sadie mangrupikeun anjing anu saé! '