Daptar Anjing Tipe Feist

A Peuteuy hideung coklat sareng bodas gunung naék nangtung luhur dina gunung dina batu anu ningali seueur tatangkalan

'Haseup Tukang Gunung dina yuswa 5 taun. Ieu Haseup nongkrong di Dolly Sods di Virginia Kulon. Haseup tiasa ngajalankeun bébas unggal dinten sareng resep ngudag bajing sareng mahluk naon waé anu anjeunna mendakan. Anjeunna malah kuadrat nganggo whitetail 4 poin. '

A Feist mangrupikeun jinis anjing alit anu dikembangkeun di padesaan Amérika Serikat kidul pikeun moro bajing sareng buruan alit anu sanés. Kaseueuran Feist dilahirkeun ngan ukur pikeun kamampuan moro na sareng henteu ngagaduhan tujuan ngajantenkeunana janten dog dog show, janten aya sakedik atanapi henteu konsistén diantara anjing-anjing ieu. Ngan ukur Treeing Feist anu parantos dikenal salaku urang sunda anu tiasa diidentifikasi ku United Kennel Club di 1998.