Daptar Anjing Campuran Jack Russell Terrier

Anjing bodas pondok, otot otot sareng satengah hideung sareng rai samak, irung hideung ageung sareng ceuli biang ageung ningali

'Two Face nyaéta budak leutik kuring anu geulis. Anjeunna mangrupikeun panyalametkeun sareng makalahna nyatakeun Jack Russel campuran. Kami parantos sababaraha dokter hewan nyarioskeun yén anjeunna panginten tiasa dicampur sareng anu sanés Banteng liang atawa Banténg Terrier . '

  • Jack Russell Terrier x American Eskimo mix = Eskijack
  • Jack Russell Terrier x campuran Australia Terrier = Terrier Rustalia
  • Jack Russell Terrier x Basset Hound = Basset Jack
  • Jack Russell Terrier x Beagle campuran = Jack-A-Bee
  • Jack Russell Terrier x Bichon Frize campuran = Jackie-Bichon
  • Jack Russell Terrier x Boston Terrier campuran = Bo-Jack
  • Jack Russell Terrier x Border Collie campuran = Jack wates
  • Jack Russell Terrier x Border Collie x Staffordshire Bull Terrier campuran = Tumpukan Wates
  • Jack Russell Terrier x Bull Terrier campuran = Bully Jack Terrier
  • Jack Russell Terrier x Bulldog campuran = Banténg Jack
  • Jack Russell Terrier x Cairn Terrier campuran = Jacairn
  • Jack Russell Terrier x Cavalier King Charles Spaniel campuran = Cav-A-Jack
  • Jack Russell Terrier x Chihuahua mix = Jack Chi
  • Jack Russell Terrier x campuran Crest Cina = Cina Jack
  • Jack Russell Terrier x Cina Shar Pei campuran = Rus-A-Pei
  • Jack Russell Terrier x Cocker Spaniel campuran = Jago Jack
  • Jack Russell Terrier x Dachshund campuran = Jackshund
  • Jack Russell Terrier x Perancis Bulldog campuran = Jack Banteng Perancis
  • Jack Russell Terrier x Golden Retriever campuran = Golden Jack Retriever
  • Jack Russell Terrier x H campur campuran = Hawa-Jack
  • Jack Russell Terrier x Husky campuran = Husky Jack
  • Jack Russell Terrier x Mini Fox Terrier campuran = Mini Foxy Russell
  • Jack Russell Terrier x Miniatur Pinscher campuran = Minnie Jack
  • Jack Russell Terrier x Norfolk Terrier campuran = Norjack
  • Jack Russell Terrier x Papillon campuran = Papijack
  • Jack Russell Terrier x Pembroke Welsh Corgi mix = Cojack
  • Jack Russell Terrier x Pit Bull Terrier = Jack Pit
  • Jack Russell Terrier x Pomeranian campuran = Jack-A-Ranian
  • Jack Russell Terrier x Poodle campuran = Jack-A-Poo
  • Jack Russell Terrier x Pug campuran = Kidul
  • Jack Russell Terrier x Rat Terrier campuran = Jack-Rat Terrier
  • Jack Russell Terrier x Rottweiler campuran = Jackweiler
  • Jack Russell Terrier x Shih Tzu campuran = Jack Tzu
  • Jack Russell Terrier x Siberian Husky campuran = Husky Jack
  • Jack Russell Terrier x Silky Terrier campuran = Jack Silky
  • Jack Russell Terrier x Lemes Fox Terrier campuran = Lemes Foxy Russell
  • Jack Russell Terrier x Toy Fox Terrier campuran = Kaulinan Foxy Russell
  • Jack Russell Terrier x West Highland Bodas Terrier campuran) Jack Highland Terrier
  • Jack Russell Terrier x Kawat Fox Terrier campuran = Kawat Foxy Russell
  • Jack Russell Terrier x Yorkshire Terrier campuran = Yorkie Russell
Ngaran Kembang Anjing Jack Russell Terrier séjén
  • Anjing Kareta
  • Ti
  • Dalmatian
  • Anjing Firehouse
  • Anjing Kuda Macan Leopard
  • Anjing Puding Plum
  • Disawang Pelatih Anjing
Hiji anjing sedeng, kulawu, tri-warna, hideung, samak sareng bodas katingali anjing sareng kuping anu ngagantung dina sisi-sisina anu nangtung dina lantai ubin tan.

'Kami nembé kaleungitan anak awéwé anu luar biasa 13 taun, Sammy. Anjeunna satengah Jack Russell , saparapat Chihuahua , sareng saparapat Dachshund . Kukituna, Jack-Chi-Weenie. Anjing pang alusna !! Éta bakal saé ningali anjeunna salaku bagian tina daptar breed campuran. Anjeunna pameget ka kulawargana sareng hoyong nyerang sadayana anu nyusup , kalebet supir pangiriman pizza. Janten manis sareng psikotik pisan anjeunna nyobian nyerang TV iraha anjeunna ningali sato sanésna, hihi. '

  • Anjing Purebred Campuran Sareng ...
  • Inpormasi Jack Russell Terrier
  • Gambar Jack Russell Terrier
  • Daptar Anjing Campur Parson Russell Terrier Campur
  • Anjing Jack Russell Terrier: Patung Vintage anu tiasa Dikumpulkeun
  • Kategori Pilarian Anjing
  • Inpormasi Anjing Campur
  • Daptar Anjing Campur Campuran
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran