Daptar Anjing Campuran Spaniel Campuran Tibét

Pandangan sisi anjing bodas lemes lemes sareng aya samak dina moncong sareng ceuli na, irung coklat sareng panon poék ngagoler dina jukut katingali gumbira ku létah na nunjukkeun.

'Ieu Patih. Anjeunna mangrupikeun campuran tina basa Tibét Spaniel / Mini American Eskimo, atanapi sakumaha kuring resep nyauran anjeunna, urang Tibasko. Patih langkung ti satia ka kuring anjeunna obsesi! Anjeunna bakal tetep salami kuring gugah, sareng bobo dugi ka hudang (henteu sabaraha lami). Anjeunna anjing anu senang sareng nyobian maénkeun sareng dua na ucing batur sakamar, anu seuseueurna, hate anjeunna. Sacara umum, Adipati mangrupikeun sahabat kuring. Anjeunna ngajantenkeun akhir dinten kuring janten senang. '

  • Tibét Spaniel x Cavalier King Charles Spaniel campuran = Tibalier
  • Tibét Spaniel x Cina Shar-Pei campuran = Tibétani Spaniel
  • Tibét Spaniel x Japanese Chin mix = Tibét Chin
  • Tibét Spaniel x campuran Malta = Pamisah Tibét
  • Tibét Spaniel x Papillon mix = Tibét Pap
  • Tibét Spaniel x Pomeranian mix = Tibét Pom
  • Tibét Spaniel x Pug campuran = Tibét Pug
Ngaran Kembang Anjing Spaniel Tibét anu sanés
  • Simkhyi
  • Tibbie
Témbong payuneun awak luhur anjing hideung hideung samak anu hideungna hideung, tapi ku samak di luhur unggal panon, di sakitar moncongna, beuheung sareng dadana, ku panon coklat lega irung hideung ngalipis létah dina irung na dina korsi biru . Anjing éta aya bintik hideung dina létahna.

'Ieu Colette, campuran Spaniel Tibét kuring. Jalma-jalma sakapeung mikir yén dirina téh Anak anjing Rottweiler dina pandangan heula sabab jas hideung coklat na tapi nalika kuring béjakeun yén anjeunna yuswa 2 taun sareng parantos sepuh, aranjeunna henteu tiasa terang jenis naon anjeunna. Gambar ieu dicandak nalika yuswa 18 bulan sareng anjeunna nembé didandan. Anjeunna linggih di kantor kuring sareng ngan ukur senang-senang. Anjeunna wilujeng sumping pisan ka tempat damel kuring sabab sadayana resep ka anjeunna kusabab anjeunna lucu pisan. Tapi ku sababaraha alesan, anjeunna benci tukang beca, skateboard sareng jalma anu nganggo hoodies. Henteu janten masalah naon anu anjeunna lakukeun atanapi dimana anjeunna dimana, tapi nalika anjeunna ningali salah sahiji ti éta, anjeunna ngagogog sapertos naraka. '

  • Anjing Purebred Campuran Sareng ...
  • Émbaran Spaniel Tibét
  • Gambar Spaniel Tibét
  • Angon Anjing
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Kategori Pilarian Anjing
  • Inpormasi Anjing Campur