Daptar Jenis Pets, Inpormasi sareng Gambar

Anu mana anu cocog pikeun anjeun?

Kelenci nangtung hareupeun ucing. Ucing ngagaduhan cangkéng dina luhur sirah.

Barudak sering nyungkeun kolotna pikeun piaraan. Pets parantos kabuktosan janten manpaat pisan pikeun jalma, ngirangan déprési sareng ningkatkeun kabahagiaan hiji jalma sacara umum. Aya seueur jinis piaraan pikeun milih. Anjing henteu salawasna mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sababaraha urang sabab meryogikeun seueur padamelan sareng perhatian. Ngagaduhan anjing tiasa nguntungkeun pisan, tapi éta ogé tanggung jawab ageung. Kadang-kadang éta tiasa ampir siga budak leutik lumpat ngurilingan bumi anjeun. Padahal sababaraha piaraan sanés sapertos lauk jauh langkung saé. Nalika piaraan diadopsi éta kedah komitmen saumur hirup, sareng sanés hal anu anjeun ngan ukur tiasa miceun nalika anjeun bosen ngurus éta. Jalma kedah milih piaraanna kalayan bijaksana. Entong ngan ukur kaluar ka toko ingon-ingon sareng mésér ingon-ingon tanpa dipikir-pikir. Pastikeun anjeun siap pikeun komitmen piaraan anu anjeun pilih. Ngalaksanakeun panilitian sareng anjeun sareng piaraan anjeun bakal langkung bagja. Ieu di handap aya sababaraha inpormasi anu berguna pikeun sababaraha jinis piaraan. Inpo anyar sering ditambihan.

sabaraha anak anjing tiasa ngagaduhan collie wates
  • Naga janggotan
  • Manuk
  • Keledai
  • Ucing
  • Bunglon (Jilbab)
  • Hayam
  • Chinchillas
  • Naga Cai Cina
  • Sapi
  • Anjing
  • Keledai
  • Bebek
  • Ferrets
  • Lauk
  • Gékos
  • Angsa (Soang Swan Cina)
  • Gerbil
  • Embe
  • Manuk Guinea
  • Babi Guinea
  • Hamsters
  • Landak
  • Kuda
  • Iguanas
  • Telepon
  • Kadal
  • Beurit
  • Mule
  • Burung Kacang
  • Babi sareng hogs
  • Japati
  • Ponies
  • Pot Bellied Babi
  • Kelenci
  • Beurit
  • Domba
  • Skinks
  • Oray
  • Serangga iteuk
  • Sugar Gliders
  • Tarantula
  • Turki
  • Kuya
Campuran Shepherd Jérman hideung sareng hideung ngagolér dina dipan sareng sirahna dina panangan dipan. Aya ucing bodas sareng hideung payuneunana. Aya tilu beo dina tonggong anjing.

Ieu Buck, campuran Angon Jérman sayah sareng réréncanganna (ti kénca ka katuhu) Orok, Quaker Flora, kokati, Scooter, Grey Afrika sareng Tombol ucing.

Caket - Anak ucing anu nuju ngarawat indungna.

Anak ucing asuhan ti indungna.



  • Pets
  • Sadaya mahluk
  • Pasangkeun Piaraan Anjeun!
  • Réliabilitas Anjing sareng Piaraan Non-Canine
  • Réliabilitas Anjing sareng Barudak
  • Anjing Combativeness sareng Anjing séjén
  • Réliabilitas Anjing Sareng Orang Asing