Gambar Kembang Anjing Malti-Poo, 1

Anjing Campuran Campuran Maltis / Poodle

Halaman 1

Pondok dandan, tan Malti-poo tanpina kalayan pita héjo dina unggal ceuli nangtung dina teras bata sareng méja mébel di tukangeunana. Buntutna ngagulung dina tonggongna.

'Athena Puppas the Malt-A-Poo nyaéta 1/2 Malta sareng 1/2 Poodle ditingalikeun di dieu dina umur 1 taun. Anjeunna asih sareng kuat pisan. Anjeunna resep jalan-jalan, cocooan énggal, maén, jalma énggal sareng anjing sanés. Anjeunna pinter pisan, sareng pisan gampang ngalatih . '

Ngaran séjén
  • Malti-Doodle
  • Malt-A-Doodle
  • Malt A Doodle
  • Maltidoodle
  • Maltedoodle
  • Malt-oodle
  • Malt-A-Poo
  • Malt A Poo
  • Malta-Poo
  • Maltapoo
  • Malti-poodle
  • Maltipoodle
  • Malte-Poo
  • Maltipoo
  • Maltepoo
  • Maltesepoo
  • Malta-Poodle
  • Maltesedoodle
  • Moodle
  • Rupa-poo
Dua tan Malti-poo anu ngagolér dina korsi kai coklat dina luhur bantal bantal bodas. Anjing beulah kénca aya pita pink dina sirahna.

Malti-poos (campuran Malta / Poodle) Katy sareng Davie dina yuswa 2 taun pamér dos anyarna — Katy beuratna 9 lbs. sareng Davie 12 lbs.

Dua anjing bodas Malti-poo ngageleger silih caket dina kandang dina jok tukang kendaraan. Anjing di belah katuhu nganggo kerah pink anu panas sareng mamah dina kerah biru anjing disampingna.

Anak anjing malti-poo— Davie dina kerah biru sareng Katy dina kerah pink ngarah umur 3 bulan. Katy beuratna 1½lbs. sareng Davie beuratna 2½lbs. Davie sok langkung ageung. '



Anjing anu panjang rambutna, hideung sareng kulawu sareng anjing Malti-poo bodas ngagolér dina dipan sareng pita bodas sareng ceuli dina ceulina.

Darla the Malti-poo (campuran Malta / Poodle) nganggo jas hideung lempeng

Anak anjing Malti-poo sareng pita pink dina sirah na nangtung dina méja hideung gigireun jajan ultah anu katingalina sapertos anak anjing. .

Daisy anak anjing Maltipoo— 'Daisy mangrupikeun kado ulang taun pikeun putri kami. Ditémbokkeun di dieu sareng kuéh ultah Maltipoo. '

Tampilan sisi payun - Anjing tan Malti-poo anu pondok pondok dumuk dina dipan sareng ningali ka luhur sareng ka kénca.

Lucas, Malti-poo déwasa (campuran Malta / Poodle), poto kahadean tina POOS-4-U

Pandangan hareup-Sisi bodas sareng Malti-poo kulawu ngagolér dina simbut kulawu-biru. Éta rambut panjang mengembang dina ceuli.

Gracie, hiji Malti-poo déwasa (campuran Malta / Poodle), poto kahadean tina POOS-4-U

Panempoan payun - Kalangkang wavy-dilapis panjang, hideung sareng Malti-poo bodas ngagoler dina luhur simbut abu-biru.

Sammy, Malti-poo déwasa (campuran Malta / Poodle), poto kahadean tina POOS-4-U

Sawangan sisi - Anjing Malti-poo pondok bodas anu keriting, dandan, ngagem kerah jambé nangtung dina karpét samak sareng ngarep-ngarep. Sungutna rada kabuka nunjukkeun jajaran huntu handapeun na.

Putri Starr Malti-Poo dina yuswa 1 taun— 'Kuring ngagaduhan Malti-Poo khusus pisan. Ngaranna Putri Starr aka Starr. Starr sumping ka kami nalika yuswa 10 bulan. Kami kulawarga ka 3 na anu terakhir !! Anjeunna ½ Malta sareng ½ Poodle kalayan jas paling lemes anu kantos aya. Kami ngan ukur ngagaduhan anjeunna sakitar 2 bulan sareng anjeunna parantos gancang janten bagian tina kulawarga urang nalika anjeunna ngariung sareng putra autis umur kuring 6 taun. Anjeunna nyauran anjing karesepna kusabab anjeunna linggih sareng anjeunna bari ningali TV, anjeunna bobo sareng anjeunna nalika wengi sareng maén pisan sareng anjeunna sapertos anjeunna terang yén anjeunna anak kabutuhan khusus. Anjeunna sabar anu teu dipercaya ku orok umur 9 bulan kuring ogé. Malaikat alit ieu parantos ngambil alih bumi kami ogé kahirupan urang sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambarna anjeunna angger !! Kami gaduh 4 anjing total tapi anjeunna parantos ngahaneutkeun haté kami sareng parantos ngeusi kahirupan putra autis kuring sareng pendamping sareng sobat anu tetep salamina. '

Témbong ti luhur ningali ka handap - Anjing anjing hideung Maltipoo wiht bodas linggih dina lantai ubin anu samak. Sungutna kabuka sareng ningali na anjing katingali gumbira.

Anak anjing Maltipoo (Maltis / Campuran Poodle), poto kahadean tina Burr Oaks Dood Ranch

Susu tina 7 anak anjing Malti-poo anu nguseup jujukutan anu aranjeunna linggih sareng nangtung.

Litter anak anjing Maltipoo (Campuran Malta / Poodle), poto kahadean tina Burr Oaks Dood Ranch

yorkshire terrier sareng shih tzu campuran
Anak anjing bodas Malti-poo bodas sareng coklat hideung jalan-jalan dina lantai ubin bodas di luhur eusi karinjang Paskah anu didékonstruksikeun. Éta nangtung dina jukut karét Easter anu héjo ku karinjang coklat sareng permén di tukangeunna.

Anak anjing Maltipoo (Maltis / Campuran Poodle), poto kahadean tina Burr Oaks Dood Ranch

Samak sareng anjing bodas Malti-Poo linggih di payuneun sampah na opat anak anjing Malti-poo. Anak anjing samak sareng bodas, coklat sareng tip hideung, bodas sareng hideung bodas.

Chantelle sareng anak anjingna ku Caesar, ngajantenkeun generasi ka 2 (F-2) Malti-Poo. Poto kahadean Gerry sareng Norma Westgard

Anak anjing anu lembut, bodas sareng anak anjing Malti-poo ngagoler dina luhur baju haneut héjo hampang gigireun sapasang jeans biru ngora.

Sonny anak anjing Malti-Poo (Maltese / Poodle campuran) 4-bulan

Anak anjing leutik mengembang bodas linggih dina jukut héjo

Bella the Maltipoo salaku anak anjing dina yuswa 8 minggu

Anak anjing leutik bodas mengembang ngagolér di luar dina méja coklat payuneun bumi bodas. Éta téh nyiwit irung.

Bella the Maltipoo salaku anak anjing dina yuswa 8 minggu

Malti-poo bodas nginum kaluar tina botol cai anu napel dina panto peti anjing na gigireun dipan coklat anu nganggo simbut warna bodas, bodas sareng hideung di sisi na. Éta aya di jero ruang tamu sareng aya panto muka sareng panonpoé ngagurilep di gigireunna. Anjing

Rola P. Boga anak anjing Malti-Poo dina umur 10 bulan nginum tina botol cai anu napel dina panto peti.

Malti-poo bodas dilapis keriting, linggih dina manusa

Jake the Maltipoo (11 Maltese / Poodle campuran) umur 11 taun

pitbull dicampurkeun sareng petinju
Nutupkeun tembakan awak luhur - Malha-poo bodas anu panjang rambutna, dilapis ku wavy, calik payuneun méja kopi.

Maltipoo sawawa

Rét tina anak anjing Malti-poo nangtung dina bantal ungu.

Tong sampah , poto kahadean tina Canine Blessings

A poodle cocooan samak linggih dina latar mint-héjo di tukangeun dua anak anjing Malti-poo. Hiji anak anjing hideung bodas sareng anu sanésna warna samak sareng krim.

Ieu Chereese, Toy Poodle sareng anak anjingna ku Caesar. Poto kahadean Gerry sareng Norma Westgard

Pamandangan ti luhur ningali ka handap - Malti-poo bodas anu mengembang, nangtung dina lantai ubin anu caket di sisi tembok bodas anu ningali ka luhur sareng ka katuhu.

Malti-Poo (Malta / Poodle campuran)

Hiji anjing bodas sareng anjing Malti-poo hideung parantos jas na dicukur pondok sareng nangtung dina hiji bumi sareng ningali

Malti-Poo hideung bodas sareng jas anu dipotong (campuran Maltis / Poodle)

Tetempoan ti payun - Malti-poo dilapis keriting nangtung dina pantai keusik sareng cai dina jarak anu ningali ka kénca sareng sungutna kabuka. Angin ngagelebug buukna.

Campuran Milli the Toy Poodle / Malta di pantai

  • Émbaran Malti-Poo
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Poodle Campur Anjing
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung
  • Ngartos Paripolah Anjing