Inpormasi Breed Dog Angon Australia Miniatur sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Panempoan payun - Anjing rambutna panjang, bodas warna hideung, hideung hideung, hideung alit sareng lemes sareng kuping anu nangtung teras dilipet dina ujungna, irung hideung, panon poek sareng sirahna condong kana sisi anu nyium kaméra bari calik dina taneuh dina luhur batu bodas leutik.

'Ieu Lewis, ogé katelah Lewey dipidangkeun di dieu dina umur 1 1/2 taun. Anjeunna pikaresepeun, marahmay alus anjing sareng rerencangan anu saé. Anjeunna calakan pisan sareng pikaresepeun. Kuring henteu kantos ningali anjing anu langkung hirup, bouncier! Anjeunna beuratna sakitar 10 pon sareng gaduh sakedik biru dina hiji panon. Akhir-akhir ieu anjeunna parantos ngabantosan putri urang ku 'ngangon' hayam deui kana pulpénna. '

Ngaran séjén
  • Angon Amérika Miniatur
  • Amérika Kalér Miniatur Angon Australia
  • Angon Mini Australia
  • Miniatur Aussie Angon
  • Angon Amérika Kalér
  • Mini Aussie
  • Mini Aussie Angon
  • Teacup Angon Australia
  • Teacup Aussie Angon
Lafal

min-ee-uh-cher aw-streyl-yuh n shep-erd

Katerangan

Miniatur Australia Shepherd (Amérika Kalér Miniatur Australia Shepherd) ngagaduhan jas anu sedeng-panjang. Éta nganggo warna biru atanapi beureum, warna beureum atanapi hideung, sadayana nganggo warna bodas sareng / atanapi samak. Rambut dina ceuli sareng panon henteu kedah bodas. Mantelna tiasa lempeng atanapi sakedik ngageleser, sareng kedah aya bulu dina tonggong suku, sareng rambut sareng agul dina beuheung. Rambut dina sirah, payuneun forelegs sareng bagian luar Ceuli langkung pondok tibatan sesa jas. Indikator anu panjangna sami sareng payuneun. Luhureun tangkorak lumayan datar sareng potongan bersih. Suku bunder sareng kompak. Biwir henteu ngagantung dina rahang handap.



Watekna

Shepherds Australia anu saderhana nyaéta anak anjing anu gampang, anu salamina anu resep maén. Wani, satia sareng kaasih, aranjeunna mangrupikeun sahabat barudak anu saé anu hébat sareng barudak anu aktip. Babaturan sareng wali anu satia. Pisan meriah, lincah sareng merhatoskeun, aranjeunna hoyong pisan mangga kalayan raos kagenep ngeunaan naon anu dipikahoyong ku anu bogana. Gembala Australia anu miniatur calakan pisan sareng gampang dilatih. Aranjeunna tiasa gugup sareng ngarusak upami tinggal nyorangan teuing tanpa cekap latihan méntal sareng fisik . Aranjeunna peryogi padamelan pikeun dilakukeun, sabab urang sunda pinter pisan, aktip sahingga gampang bosen. Sosialisasi anjing anjeun ogé nalika éta anak anjing pikeun nyingkahan éta janten curiga ku jalma asing. Sababaraha resep nipis heels jalma dina upaya ngangon aranjeunna. Aranjeunna kedah diajar ngajar manusa henteu tiasa ditampi. Pendamping anu saé, éta ogé resep damel saham alit. Aranjeunna pagawé sepi. Urang sunda ieu henteu biasana anjing agrésif. Pastikeun anjeun teguh anjing ieu, percaya diri, konsisten pimpinan pimpinan pikeun nyingkahan Sindrom Anjing Leutik , manusa ngainduksi masalah tingkah laku . Sok émut, anjing téh anjing, lain manusa . Pastikeun pikeun minuhan naluri alamiah salaku sato.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna Toy: 10 - 14 inci (26 - 36 cm)
Bobot kaulinan: 7 - 20 pon (3 - 9 kg)
Jangkungna Miniatur: 13 - 18 inci (33 - 46 cm)
Beurat Miniatur: 15 - 35 pon (6 - 16 kg)

Aya tindih dina kahirupan salaku Toy stocky tiasa beuratna langkung ti Mini langsing.

Masalah Kaséhatan

Gén pikeun warna merle anu saé ogé ngagaduhan faktor buta / pireu. Ieu tiasa dikedalkeun ngan ukur dina merle / merle crosses. Seuseueurna mayoritas angon Amérika Kalér Miniatur Australia anu heleozygous merles (hiji indungna merle, anu sanésna padet) sareng merles ieu henteu aya résiko kanggo masalah kaséhatan khusus kusabab kolorna. Pastikeun pikeun mariksa pangrungu dina anak anjing merle. Masalah pinggul sareng soca tiasa kajantenan. Pastikeun sire sareng bendungan anak anjing parantos diuji sareng disertifikasi jelas sateuacan mésér anak anjing. Sababaraha anjing angon mawa gén MDR1 anu ngajantenkeun aranjeunna peka kana ubar-ubaran tinangtu anu sanés pas masihan anjing sanés, tapi upami diuji positip pikeun gén ieu tiasa maéhan aranjeunna.

Kaayaan Hirup

Miniatur Australia Shepherd bakal beres di apartemen upami éta cukup dilaksanakeun. Aranjeunna lumayan aktif di jero rohangan sareng badé damel waé di buruan leutik. Breed ieu bakal ngalakukeun ogé dina iklim tiis.

Latihan

Mini Aussie kedah dilaksanakeun sapopoé, jalan-jalan panjang . Anjing alit anu energetik ieu peryogi seueur latihan anu kuat pikeun tetep bentukna, atanapi langkung saé, sababaraha padamelan anu leres anu kedah dilakukeun.

Harepan hirup

Kira-kira 12-13 taun

Ukuran Litter

Kira-kira 2 nepi ka 6 anak anjing

Pangantenan

Mantel Miniatur Angon Australia gampang pikeun dandan sareng peryogi sakedik perhatian. Sikat sakapeung ku sikat bulu anu pageuh sareng mandi ngan ukur diperyogikeun. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Program pembibitan pikeun ngembangkeun Miniatur Australia Shepherd (Amérika Kalér Miniatur Australia Shepherd) dimimitian di 1968 nganggo alit Angon Australia . Peternak nguatkeun ukuranana pikeun ngahasilkeun anjing anu langkung alit sareng ayeuna teras-terasan narékahan ngahasilkeun gambar eunteung ti Angon Australia dina ukuran anu pas sareng gaya hirup ayeuna, tanpa ngorbankeun naluri, kamampuan atanapi karakter.

Klub utama di Amérika Serikat nyaéta Miniatur Australia Club di Amérika Serikat Amérika. MASCUSA, salaku klub induk, parantos ngempelkeun American Kennel Club kanggo dilebetkeun kana AKC. Prosés ditampa kana AKC dimimitian ku ngadaptar kana AKC Foundation Stock Service. Klub Angon Australia Australia parantos nampi Miniatur Angon Australia HANYA upami Miniatur ngagentos namina sareng teu aya rujukan naon waé ka Angon Australia atanapi sajarah na. Seueur anu gaduh Miniatur Angon Australia anu ngadaptar sareng AKC FSS. Ngaran resmi AKC nyaéta Miniatur American Shepherd.

Kelompok

Ngangon

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • ASDR = Pendaptaran Anjing Saham Amérika
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • MASCA = Klub Angon Australia Miniatur Amérika
  • MASCUSA = Klub Australia Miniatur di Amérika Serikat
  • NSDR = Pendaptaran Anjing Saham Nasional
Hideung-nguping hideung sareng coklat sareng bodas Miniatur Australia Shepherd linggih dina jukut. Sungutna kabuka sareng létah kaluar. Éta ngagaduhan hiji panon biru sareng hiji panon coklat.

Phoebe the Toy Australia Shepherd dina umur 3 taun

Tampilan sisi - Coklat sareng anak anjing Miniatur Australia Shepherd bodas sareng bodas bodas ngagoler dina karpét. Aya ranjang anjing héjo di tukangeunana. Anjing ningali ka katuhu tina juru panonna.

Cooper, anak anjing Angon Miniatur Australia dina yuswa 11 minggu

A abu coklat coklat hideung, samak, hideung bodas Miniatur Australia Shepherd nangtung di luar dina luhur tangga.

Vera the Mini Australia Shepherd dina umur 6 bulan— 'Vera ngagaduhan kapribadian anu hébat. Anjeunna getol pisan sareng resep maénkeun jemput. Anjeunna anjing anu saé. '

Dua Angon Australia Miniatur linggih sisi handapeun tangkal dina kokotor. Anjing di belah kénca tilu warna sareng anjing di beulah katuhu merle tan, kulawu sareng bodas

Poto kahadean tina Miniatur Australia Shepherd Club of America

Ditémbak sirahna - Bulao-panon bodas sareng hideung sareng hideung anak anjing Miniatur Australia Shepherd ngagolér di luar. Irung na warna pink na hideung.

Ieu Roo si Shepherd Miniatur Australia anu bermata biru ti Wee Mini Aussies ti California Kidul dina yuswa 8 bulan.

Tricolor bermata biru bodas sareng hideung sareng coklat Toy Australia Shepherd nangtung dina suku tukangna dina pasang aksi ngemis dina trotoar. Cakar hareupna aya dina hawa.

'Zoe mangrupikeun Shepherd Kaulinan Australia. Anjeunna yuswa ampir 9 bulan dina gambar ieu. Anjeunna anjing leutik anu aktip pisan, sareng pinter ogé! Anjeunna ngan bakal ngalaksanakeun trik Kuring parantos ngajarkeun ka anjeunna upami aya katuangan. Anjeunna resep maén sareng ucing urang Simba sareng Pug Bindi umur dua taun urang. Zoe resep maén sareng bal ténis mini, sareng langkung milih nyapek karpét teras tulang nyah rawhide , anu salah sahiji kabiasaan goréng na, babarengan sareng naék kana méja piknik leutik putri abdi sareng maok tuangeun . Dina gambar Zoe 'melambai', salah sahiji trik na anu langkung énggal. '

sabaraha ageung mastiff banténg
Samak kulit hideung sareng Mainan Shepherd Australia bodas linggih dina lantai ubin bodas sareng ningali. Éta rambutna langkung ageung ngapung dina ceuli.

'Ieu anak anjing Angon Australia Abdi Jaxi. Anjeunna yuswa 4 1/2 bulan dina gambar ieu, beuratna 11 pon. '

Hideung tricolor hideung bodas sareng coklat Miniatur Angon Australia ngempelkeun keusik nganggo ember puri keusik konéng payuneunana.

Dakota Miniatur Angon Australia ngampar pasir sareng ember puri keusik konéng

Bodas merle kalayan hideung sareng coklat Miniatur Australia Shepherd linggih dina jujukutan sareng sirahna diiringkeun ka kénca ningali ka payun.

Dakota angon Miniatur Australia

Dua anak anjing Shepherd Australia Cup Tea dina jero karinjang anyaman hideung luncat ka sisi, anak hideung, samak bodas sareng kulit hideung, kulawu sareng bodas.

Anak anjing Shepherd Australia Teacup umur 3 bulan, poto kahadean tina City Slickers Ranch

Tingali langkung seueur conto Shepherd Miniatur Australia