Émbaran Breed Dog Feist Mountain sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Propil Katuhu - Bodas anu nganggo kulit samak sareng hideung aya dina nangtung dina batu ageung sareng ningali. Aya tangkal héjo di gigireunna

Gray's Trigger (tricolor male) Treeing (aka Mountain) anjing Feist didaptarkeun sareng National Kennel Club (NKC) sareng United Kennel Club (UKC) - 'Kami moro lolobana bajing sareng anjing kami, tapi kelenci sareng manuk buruan ogé. ' Poto kahadean tina Treeing (aka Gunung) Feist

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Tangkal Siki
  • American Treeing Feist
  • Amérika Feist
  • Gunung Terrier
Lafal

lalaki-tn fahyst

Katerangan

Mantel Guguritan Gunung pondok sareng lemes. Warna jas kalebet tricolor sareng bintik-bintik, beureum sareng bodas, beureum, hideung, hideung sareng samak, biru sareng bodas, kelir beureum, sareng bodas. Sirahna aya moncong panjangna sedeng sareng tangkorak rada buleud. Soca leutik sareng warnana poék. Ceuli disetél ogé dina sisi sirah, bentukna ngaganjel sareng dicekel atanapi semi-erect. Muncung panjangna sedeng sareng tirus kana hiji titik. Irung hideung sareng warna nyalira numutkeun jas. Ngegel téh gunting atanapi tingkat. Beuheungna sedeng panjang sareng kuat. Topline nyaéta tingkat. Dada lumayan jero sareng ribbed. Tukangna lempeng tur kuat. Forelegs lempeng tur kuat. Suku Hind berotot, ku cangkéng rada ngagulung. Suku leutik sareng kompak, nganggo jempol sareng bantalan kandel. Buntutna disetél luhur sareng dibangkitkeun. Gerakan: Gancang sareng tangkas pisan, kalayan gaya ngalir.



Watekna

Sumanget luhur, nanging dipikacinta pisan. Urang sunda Amérika ngabibita tilu rupa anu béda-béda: Mountain Feist, the Bench-legged Feist sareng Pencil-tail Feist. Pikeun moro bajing, anjing ieu tara kaunggulan. Anjing-anjing ieu ogé nyandak kelenci, manuk sareng buruan alit waé. Pastikeun anjeun kieu teguh anjing, tapi kalem , yakin, pamimpin pek konsisten .

angon jerman hideung dada bodas
Jangkungna, Beurat

Jangkungna: 10 - 22 inci (26 - 56 cm)
Beurat: 10 - 30 pon (4,5 - 13.5 kg)

Masalah Kaséhatan

-

Kaayaan Hirup

-

Latihan

Urang sunda ieu hirup moro. Dina dinten-dinten éta henteu tiasa dicandak moro éta kedah diémutan a leumpang panjang atanapi jogging. Upami anjing aya dina kalungguhan éta kedah dijantenkeun keuneung di sisi atanapi tukangeun jalma anu nyekel kalungguhan, sapertos dina pikiran anjing pamimpin ngarah jalan, sareng pamimpin éta kedah janten manusa.

hideung bodas bodas labradoodle
Harepan hirup

10 dugi 15 taun

Ukuran Litter

Kira-kira 5 nepi ka 8 anak anjing

Pangantenan

Mountain Feist gampang dijaga. Kahiji nyisir sareng nyikat pikeun nyabut rambut paéh anu diperyogikeun.

Asalna

Anjing Feist (ogé dieja dina daérah anu béda sareng waktos 'fice' atanapi 'fyce') aya di dieu sababaraha taun upami henteu berabad-abad sateuacanna Terriers beurit dibawa ka Amérika. Abraham Lincoln nyerat sajak anu nyebatkeun anjing 'fice' sateuacan Perang Sipil. George Washington ogé nyebatkeun anjing-anjing dina diary na.

Kelompok

Terrier

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • ATFA = Asosiasi Tukang Pohon Amérika
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Anjing bodas kalayan tanis Suka gunung aya di leuweung luncat teras nyalak tangkal.

'Bear mangrupikeun Feist Amérika anu ngagaduhan keturunan juara. Anjeunna anjing anu pinunjul ku masa depan anu luar biasa. Anjeunna janten anjing anu dipikahoyong pisan dina umur ngora pisan. ' Poto kahadean tina Kennel Anjing Lembah Pistis Gunung Lembut

Seekor tricolor bodas sareng tanis hideung anjing Peti Luncat dugi ka permukaan héjo anu ningali ka katuhu. Sungutna kabuka sareng létah kaluar.

'Grommet mangrupikeun American Treeing Feist, bikang, ditingalikeun di dieu dina umur sataun. Anjeunna ngagaduhan tanaga anu teu terbatas, sareng anjeunna resep anjing sareng jalma sagala jinis. Anjeunna resep maén ngudag, moro barang anu ngudag, ngojay, ngagali pasir, sareng bobo handapeun sampéan. Anjeunna piaraan anu saé, sareng kuring nyarankeun pisan ieu pikeun saha waé anu milari anjing anu aktip, pikaresepeun, asih. Aranjeunna peryogi seueur latihan sareng waktos maén, langkung saé sareng anjing sanés. '

Italia campuran Chihuahua greyhound pikeun diobral
Samak kalayan anjing gunung Feist gunung ageung-perk-bodas bodas nangtung dina batu sareng katingali ka payun. Aya tangkal héjo di tukangeunana.

Kentucky Jody (awéwé coklat sareng bodas) anjing Treeing (aka Mountain) Feist, didaptarkeun sareng National Kennel Club (NKC) sareng United Kennel Club (UKC) - 'Kami moro lolobana bajing sareng anjing kami, tapi kelenci sareng manuk buruan ogé.' Poto kahadean tina Treeing (aka Gunung) Anjing Bajing Pikat

Kulit samak anu nganggo gunung Péstis bodas ngagolér dina tonggong sofa coklat payuneun jandéla bodas.

Cricket mangrupikeun Smokey Mountain Feist anu kadaptar ditingali di dieu dina umur 6 taun.

Tampilan sisi ningali ka handap anjing - Anu samak anu nganggo gunung Péstis bodas linggih dina karpét beureum sareng ningali ka arah kaméra. Salah sahiji ceuli naék sareng anu sanésna ditepak.

Kodi si Gunung Paku

Kulit samak sareng anjing Peti Gunung bodas sakitar 5 kaki tina taneuh naék kana tangkal pikeun ngegel daun.

Kodi si Gunung Péso naék kana tangkal

Témbak aksi - Samak anu aya bodas Gunung Péstis lumpat ngalangkungan jujukutan anu mimiti katutup ku salju.

Kodi the Mountain Feist maén dina salju

gambar poo yorkie poo age
Anak anjing bodas sareng hideung tanis Mountain Feist linggih dina anduk biru. Aya TV sareng bola cocooan di tukangeunana.

Sally Jo anak anjing Feist Gunung

Tetempoan ti payun - Anak anjing bodas sareng hideung tanis Mountain Feist nangtung dina lantai ubin di gigir alat bodas.

Sally Jo anak anjing Feist Gunung

Pandangan sisi - Anjing bodas sareng anjing tancepan Mountain Feist hideung ngagem kerah hideung ngagoler dina teras di luhur tangga. Aya tangga logam di tukangeunana.

'Pop-i mangrupikeun panyalametkeun. Anjeunna mangrupikeun Pohon Tandur murni anu murni anu datang teu aya hubunganana sareng bau bajing. Hanjakal (untungna kuring) laporan bedil pikasieuneun anjeunna ku sabab éta alesan anjeunna dipiceun. Lalaki leutik sareng kabogohna, y2Katy Doodle Bug, cicing di kennel pamungkas di kebon jauh di pagunungan Tennesse Wétan. Pop-i ayeuna yuswa dalapan taun sareng ngagaduhan tingkat énergi anak anjing. Anjeunna sosial, atlit pisan sareng snuggler master. Anjeunna purun anu hiji-hijina watek anu matak dipertanyakan nyaéta biasana ngabersihkeun ceuli kabogohna saatos nginum cai. Anjeunna meryogikeun seueur latihan , resep diudag ngaliwat bumi sareng dikaitkeun kana tali sareng jalan saatos unggal tuang. Anjeunna pendamping anu hebat, tampan sareng terang yén anjeunna katingali saé. Dina wengi anu tiis kuring bakal hudang ka jaket lemes sareng lemes na anu ngalangkungan ngalawan kuring. Anjeun bakal seuri nalika anjeunna lebet kamar ... anjeunna téh budak leutik anu istiméwa. '

Témbak aksi - Hiji anjing bodas sareng anjing tancep Mountain Feist nuju luncat ngalangkungan gerbang orok anu bodas sareng bodas anu ngahalangan panto. Anjing

Pop-i the Treeing Feist luncat kana gerbang orok

Tingali langkung seueur conto tina Feist Gunung

  • Gambar Suka Gunung 1
  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung