Gambar tina tipena béda-béda tikét

Tutup - Cekék dina ceuli anjing.

Keletik anjing nyusu jero ceuli anjing

Tutup - Opat kutu getih anu dieusi getih tina ukuran anu bénten-bénten anu dicekel dina hiji jalma.

Keletik anu nyéépkeun sapoé atanapi langkung nguseup getih anjing sateuacan dikaluarkeun

Caket - Cirian ku salembar kulit dina sungut na.

Keletik anjing langsung saatos ditarik tina ceuli anjing. Perhatoskeun potongan kulit anjing anu masih dina sungut keletik.



Dua keletik leumpang ngalangkungan jalma

Tikét anjing

Dua keletik nyusup dina kulit hiji jalma.

Titik anjing ngarayap dina kulit manusa

Dua keletik nangtung dina leungeun jalma. Salah sahiji gajih sareng pinuh ku getih.

Luhur: Keletik anjing pinuh ku getih saatos nguseup sababaraha dinten. Handap: Anjing centang sareng beuteung kosong.

Caket - Titik gajih, ngeusi getih nangtung dina leungeun jalma. Aya sapotong kulit dina sungut na.

Témbal anu caket tina centang anjing anu ampir pinuh. Perhatikeun kulit masih dina sungutna saatos ditarik tina anjing.

Ramo nunjuk kana keletik leutik dina kulit jalma.

Ixodes pacificus (centang berkaki hideung hideung) sakapeung disebut Lyme ticks

Ramo nunjuk kana gajih, keletik ngeusi getih anu aya dina méja.

Keletik dicandak tina anjing di SM, Kanada — tikét peureup kulit teras nginum sareng numuwuhkeun beuteung getih ageung.

  • Ngeunaan Kasakit Lyme
  • Keletik kana Anjing sareng Ucing
  • Keletik kana Anjing sareng Manusa
  • Naon Guinea?
  • Guinea: Ngamimitian
  • Keets 1 Poé Baheula
  • Keets 2 Poé Baheula
  • Perumahan Keets (Kanggo Dua Minggu Kahiji)
  • Taming sareng Gedang Bodas
  • Keets 4 Poé Baheula
  • Keets 8 Poé Baheula
  • Keets 11 Poé Baheula
  • Pindah ka Coop
  • Perching dina 20 Poé Old
  • Keets 26 Poé Baheula
  • Keets 35 Poé Baheula
  • Guinea Fowl 6 Minggu Tua
  • Guinéa 8 Minggu — Waktos kanggo Bébas! Halaman 1
  • Guinéa 8 Minggu — Waktos kanggo Bébas! Halaman 2
  • Guinéa — Akhirna Rentang Gratis! Halaman 3
  • Poto Guinéa sawawa
  • Guinea Hen Mom sareng Keets
  • Guineas Masih dina Endog
  • Pets
  • Sadaya mahluk
  • Pasangkeun Piaraan Anjeun!
  • Réliabilitas Anjing sareng Piaraan Non-Canine
  • Réliabilitas Anjing sareng Barudak
  • Anjing Combativeness sareng Anjing séjén
  • Réliabilitas Anjing Sareng Orang Asing