Inpormasi Breed Dog Presa Canario sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Tobatacaya de Rey Gladiador the Presa Canario nangtung dina gundukan pasir sareng rupa bumi keusik di tukangeunana

Tobatacaya de Rey Gladiador, awéwé Dogo Canario umur 12 bulan sareng Juara Junior ti Polandia, poto kahadean ti Rey Gladiador

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Daptar Anjing Campur Presa Canario
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Anjing Presa Canario
  • Dogo canario
  • Anjing Kanaria
  • Bendungan
Katerangan

Presa Canario ngagaduhan sirah anu kuat, pasagi anu ampir dugi ka panjangna. Muncung lega. Dada jero tur lega. Rumpung rada diangkat. Breed ieu ngagaduhan kulit kandel, tulang kandel, otot kuat sareng sirah masif ku rahang ageung. Ceuli biasana dipotong. Kelir kalebet fawn sareng sababaraha warna anu bodas tandana bodas kadang katingali.

Watekna

Presa mangrupikeun anjing anu pikaresepeun. Aranjeunna pelindung kulawarga anu hébat sareng dipelak janten pendamping kulawarga ogé wali. Aranjeunna henteu percanten ka jalma asing, tapi kedah nampi jalma asing upami anu bogana narima éta. Aranjeunna kedah waspada pisan sareng siap ngabela anu gaduh atanapi harta upami diperyogikeun. Umumna mangrupikeun breed anu sepi tapi ngagaduhan babakan anu pikasieuneun pisan. Urang sunda ieu meryogikeun anu gaduh anu ngartos kana alam alfa tina anjing anjing. Teu aya anggota kulawarga anu tiasa ngareunah sakitar anjing. Kanaria ngajantenkeun pinunjul anjing penjaga . Ngan penampilanna mangrupikeun halangan, teu kakantun kamampuanna pikeun nyanghareupan naon waé panyusud . Sapertos sadayana jinis anjing penjaga sosialisasi mimiti sareng latihan nurut anu kedah. Kadang-kadang anjeun bakal ngalaman sababaraha serangan anjing di Presa Canario, tapi ku sosialisasi sareng latihan anu leres ieu anu dikaluarkeun sareng sanés aturanana. Presa Canario bersaing sareng sacara saé dina seueur konformasi, kataatan, anjing beusi, agility, diving dock, schutzhund sareng cobaan damel sanés. Seueur anu digedékeun sareng anjing, ucing, manuk, sareng réptil anu sanés. Pamilik kedah nyandak anjingna pikeun pek poean leumpang pikeun nyugemakeun naluri hijrahna. Anjing henteu kedah jalan-jalan di payuneun manusa anu nyepeng kalungguhan, sabab pamimpin pék langkung tiheula. Anjing kedah leumpang disisieun atanapi tukangeun manusa. Tujuan dina ngalatih anjing ieu nyaéta ngahontal status pamimpin bungkus . Mangrupikeun naluri alami pikeun anjing pikeun ngagaduhan mesen di bungkus aranjeunna . Nalika urang manusa hirup sareng anjing , urang janten bungkus aranjeunna. Sadayana bungkus damel bareng dina hiji pamimpin. Garis jelas dihartikeun sareng aturan diatur. Kusabab anjing nunjukkeun rasa teu resep na ku gerem sareng akhirna ngegel, sadaya manusa sanés KUDU langkung luhur dina urutan tibatan anjing. Manusa kedah anu nyandak kaputusan, sanés anjing. Éta hiji-hijina cara hubungan anjeun sareng anjing anjeun tiasa janten kasuksesan lengkep.



Jangkungna, Beurat

Beurat: 80 - 100 pon ka luhur (36 - 45 kg)

Jangkungna: 21 - 25 inci (55 - 65 cm)

Masalah Kaséhatan

-

Kaayaan Hirup

Presa Canario bakal beres di apartemen upami éta cukup dilaksanakeun. Éta relatif henteu aktip di jero rohangan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna sareng sahenteuna buruan ukuran rata-rata.

campuran chihuahua sareng mini pincher
Latihan

Urang sunda ieu kedah dilaksanakeun dina a sapopoé, leumpang panjang . Entong kéngingkeun anjing ieu kaluar payuneun pawang nalika jalan-jalan. Pimpinan pimpinan janten anu pangpayunna sareng Presa kedah ngartos yén sadaya manusa di luhur anjeunna dina urutan pecking. Presa bakal mekar upami dipasihan padamelan pikeun dilakukeun.

Harepan hirup

9-11 taun

Ukuran Litter

Sakitar 7 ka 9 anak anjing

Pangantenan

Lambang pondok, kasar gampang dijaga. Sikat ku sikat bulu anu pageuh sareng usap ku salembar anduk atanapi chamois kanggo bérés ngagurilap. Mandi atanapi sampo garing upami diperyogikeun. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Karuhun Presa Canario sigana kalebet ayeuna punah naif sareng pribumi Bardino Majero meuntas sareng Inggris mastaka impor. Éta dikembangkeun di Kapuloan Kanaria dina taun 1800an salaku anjing utiliti tegalan. Pulo Canary dingaranan anjing. Éta anjing néwak anu néwak sapi teu kabendung sareng babi hutan. Éta dipaké pikeun ngajagi ingon-ingon tina prédator liar sareng manusa. Teras dianggo pikeun waktos anu pondok dina waktos janten bajoang anjing ku patani anu bosen pikeun hiburan. Ngalawan anjing teras dilarang sareng anjing sanés janten langkung populér. Tapi aya sababaraha patani anu teras-terasan ngajaga ingon-ingon sareng dianggo salaku anjing tani.

Kelompok

Mastaka

Pangakuan
  • ACA = Asosiasi Canine Amérika
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • AKC / FSS = Jasa Saham Amérika Kennel Club Foundation®Program
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Anjing hideung ngagurilap, dilapis kandel, anjing otot sareng kulit tambahan, embun-embun ageung sareng Ceuli potong nganggo kerah kandel linggih dina trotoar.

Bruno UKC ngadaptar Perro De Presa Canario. Tingali langkung seueur ngeunaan Bruno

buldog amerika banteng mastiff campuran
Ares the Presa Canario linggih payuneun panto geser sareng aya pepelakan pot dina dek tukangeunna

Ares anu murni di Presa Canario umurna sakitar 1 taun

Ares anak anjing Presa Canario ngagoler dina karpét sareng korsi di tukangeunna

Ares anu murni di Presa Canario yuswa sakitar 5 bulan

jago spaniel dicampurkeun sareng poodle
Drago De Dona Aurora the Presa Canario linggih di luar sareng ningali ka kénca

Drago de Dona Aurora dina yuswa 3 taun, beuratna 116 pon

Topatacaya de Rey Gladiador anak anjing Presa Canario linggih dina jujukutan sareng kerah ageung dina awakna

Topatacaya de Rey Gladiador the Dogo Canario salaku anak anjing umur 2 bulan, poto kahadean ti Rey Gladiador

Presa Canario Puppy nuju calik payuneun panto muka sareng ningali ka kénca

Anak anjing Dogo Canario umur 3,5 bulan, poto kahadean ti Rey Gladiador

Profil Kénca - Tobatacaya de Rey Gladiador the Presa Canario nangtung di payuneun tangkal ageung sareng letahna diluar sareng sungutna

Tobatacaya de Rey Gladiador, awéwé Dogo Canario umur 12 bulan sareng Juara Junior ti Polandia, poto kahadean ti Rey Gladiador

Tutup - Tobatacaya de Rey Gladiador linggih payuneun pager kai sareng pager ranté di tukangeunana sareng nganggo kerah paku anu kandel pisan

Tobatacaya de Rey Gladiador, awéwé Dogo Canario umur 12 bulan sareng Juara Junior ti Polandia, poto kahadean ti Rey Gladiador

Tingali langkung seueur conto tina Presa Canario

  • Gambar Presa Canario 1
  • Gambar Presa Canario 2
  • Ngartos Paripolah Anjing
  • Daptar Anjing Penjaga