Émbaran Breeds Dog Terrier Dog sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Tampilan luhur tina tilu Terriers Rat anu linggih dina karpét samak ningali. Anjing anu munggaran langkung alit kalayan hiji ceuli ka gigir sareng anu sanésna dibelok ka payun sareng dua anjing anu sanés langkung ageung sareng Ceuli ageung.

Toy Rat Terrier anak anjing sareng Maggie, tricolor Toy Rat Terrier sareng Buffy, fawn biru Toy Rat Terrier aranjeunna sadayana beuratna sahandapeun 5 pon.

Ngaran séjén
  • Suka
  • Amérika Rat Terrier
  • Ratting Terrier
  • Decker Buta
  • RT
  • Beurit
  • Rattie
  • R-pooble
Lafal

beurit ter-ee-er

Katerangan

The Rat Terrier mangrupikeun anjing anu berotot sareng dada anu jero, taktak anu kuat, beuheung padet sareng suku anu kuat. Awakna kompak tapi beueuseun. Ceuli tiasa tegak atanapi tip sareng dibawa nangtung nalika anjing waspada. Éta tiasa dilahirkeun ku buntut pondok atanapi panjang, masing-masing ditingalkeun dina kaayaan alamiah atanapi didaptarkeun dina yuswa dua dinten. Warna jas kalebet mutiara, sables, coklat, beureum sareng bodas, tri-spot, beureum padet, hideung samak, biru sareng bodas sareng warna beureum. Peternak prihatin sareng anjing damel sanés fussy ngeunaan spésifik tina penampilan.



collie wates / héeler biru
Watekna

Rat Terrier mangrupikeun anjing anu calakan, waspada sareng asih. Éta panasaran pisan sareng meriah. Anjing anu marahmay ieu ngajantenkeun pendamping anu hadé pikeun anu bakal ngaraos anjing anu enerji. Aranjeunna saé sareng murangkalih, utamina upami aranjeunna digedékeun sareng maranehna ti anak anjing. Aranjeunna, pikeun seuseueurna, marahmay sareng anu teu dikenal. Rat Terriers nyieun pangawas anu hadé. Anjing-anjing ieu gancang, lucu pisan sareng sanés yappers. Watekna anjing-anjing ieu terer murni. Sifat meriah, feisty, henteu sieun tiasa dipendakan di tempat anu hadé. Aranjeunna hoyong pisan mangga sareng ngaréspon sareng nyandak latihan langkung gancang tibatan kaseueuran anjing. Rat Terrier mangrupikeun anjing anu sopan santun sareng sopan santun. Gampang ngalatih, hoyong pisan diajar sareng nyenangkeun anu bogana. Aranjeunna resep angkat sareng anjeun sareng ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun. Aranjeunna ogé ngojay anu saé pisan, henteu bashful atanapi sieun sareng teu ngagaduhan masalah cai. Aranjeunna ngadamel anjing tani anu saé ogé anjing kulawarga anu hadé pikeun piaraan sareng sosobatan. Anjing kuli ieu dipaké pikeun moro ékspédisi ogé pagawéan terer. Anjing sawawa tiasa gampang adaptasi kana kulawarga anu ngagaduhan atanapi henteu ngagaduhan budak. Pastikeun anjeun teguh anjing ieu, percaya diri, konsisten pimpinan pimpinan pikeun nyingkahan Sindrom Anjing Leutik , manusa ngainduksi masalah tingkah laku anu tiasa kalebet masalah daérah. Sok émut, anjing téh anjing, lain manusa . Pastikeun pikeun minuhan naluri alamiah salaku sato.

Jangkungna, Beurat

Rat Terrier hadir dina tilu ukuran anu bénten.
Standar: Jangkungna 14 - 23 inci (35½ - 58½ cm)
Standar: Beurat 12 - 35 pon (5½ - 16 kg)
Ukuran tengah: Jangkungna 8 - 14 inci (20 - 35½ cm)
Ukuran tengah: Beurat 6 - 8 pon (3 - 3½ kg)
Cocooan: jangkungna: 8 inci (20 cm)
Cocooan: beurat: 4 - 6 pon (2 - 3 kg)

Masalah Kaséhatan

-

campuran hideung lab sareng pitbull
Kaayaan Hirup

Rat Terriers bakal beres di apartemen salami aranjeunna ngagaduhan sahenteuna 20-30 menit latihan sapoé. Aranjeunna lumayan aktif di jero rohangan sareng kedah sahanteuna halaman leutik dugi ka ukuran sedeng. Rat Terriers resep ngali, sareng aranjeunna tiasa kaluar tina buruan anu dipager kalayan gampang. Disayogikeun aranjeunna ngagaduhan panyalindungan anu pas, aranjeunna sanggup nyéépkeun waktos anu seueur di luar ruangan. Aranjeunna resep aya di jero bumi sareng di luar kanggo maén.

Latihan

The Rat Terrier peryogi seueur latihan. Breed ieu perlu dilaksanakeun dina sapopoé leumpang panjang atanapi jogging. Sakuduna sahenteuna 20-30 menit sapoé, tapi bakal langkung resep. Urang sunda resep kana kaulinan anu nangtang sareng romps luar ruangan.

Harepan hirup

Sakitar 15-18 taun

Ukuran Litter

Sakitar 5 dugi ka 7 anak anjing

Pangantenan

The Rat Terrier gampang pikeun panganten lalaki. Kahiji nyisir sareng nyikat pikeun nyabut rambut paéh anu diperyogikeun.

Asalna

Dingaranan ku anggapan Teddy Roosevelt, Rat Terrier dikembangkeun di Inggris Raya anu asalna ti Lemes Fox Terrier jeung Manchester Terrier dina 1820. Éta dibawa ka Amérika Serikat dina 1890an. Dina waktos éta aranjeunna sadayana warna aslina hideung sareng samak. Majalah Kahirupan nunjukkeun Présidén Roosevelt sareng tilu Rat Terriers hideung sareng samak. Peternak Amérika meuntas aranjeunna deui sareng Lemes Fox Terrier ogé anu Beagle jeung Whippet . Beagle ningkat kamampuan ageung, labuh sareng moro, sareng warna beureum. Whippet nyumbang kagancangan sareng agility sareng sigana warna biru sareng kelir. Ragam pangleutikna diturunkeun tina Lemes Fox Terrier jeung Chihuahua . Tikus Terrier kabukti salah sahiji anu pang saé dina liang umpan beurit. Hiji Rat Terrier dilaporkeun maéhan langkung ti 2.501 beurit dina jangka ngan ukur tujuh jam di kandang beurit. The Rat Terrier mangrupikeun tangan tegalan anu rajin, sanggup nyéépkeun lumbung anu teu aya masalah. The Rat Terrier sacara resmi diaku ku AKC di 2013.

Kelompok

Terrier

campuran hideung sareng tan hound
Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NRTR = Pendaptaran Rat Terrier Nasional
  • RTBA = Asosiasi Peternak Tikus
  • RTCI = Rat Terrier Club Internasional
  • UKC = Klub Kennel Serikat
  • UKCI = Universal Kennel Club Internasional
Sapungkus 4 Rat Terriers keur diuk sareng ngagolér dina simbut beureum. Latar tukangna aya tangkal natal. Dua anjing tengahna langkung alit tibatan anjing dina tungtung.

Hiji bungkus Rat Terriers, Disney, Freddie, Rahasia sareng Penny

Tampilan sisi payun - Anak anjing bodas Terry bodas sareng samak ngagem kerah beureum linggih dina karpét samak sareng katingali luhur sareng katuhu. Aya karinjang anyaman Easter ungu sareng konéng di tukangeunana. Anjing nguping ageung.

'Moo the Rat Terrier dina umur 6 bulan resep luncat sareng ngudag bal ngagugulung. Nami na Moo kusabab bintik hideung na ngajantenkeun anjeunna katingali siga sapi. '

Tutup panempoan payun - Bodas sareng Rat Rat Terrier hideung ngagoler dina jukut. Sungutna kabuka sareng létahna ngagulung.

Noel si Rat Terrier hideung bodas anu bagja ngagoler dina jujukutan.

Tutup tampilan sisi payun - Bule sareng hideung hideung sareng Rat Terrier ngagolér dina permukaan bodas sareng éta katingali luhur. Éta ngagaduhan Ceuli perk ageung.

Ieu Dagwood umur 2 taun. Poto kahadean tina Anne Blair

Tingali langkung seueur conto tina Rat Terrier

  • Anjing Leutik vs Anjing Sedeng sareng ageung