Émbaran Breeds Rottweiler Dog sareng Gambar

Inpormasi sareng Gambar

Mangrupikeun kulit hideung anu nganggo tan Rottweiler ngagolér dina karpét nganggo cocooan tali di antawis paws payunna sareng kénca na nyaéta hideung sareng anak anjing Rottweiler tan. Duanana ningali-ningali sareng aya sungutna kabuka. Anjing katingali gumbira.

Royce (kénca) anak anjing Rottie umur 5 bulan sareng Barracuda aka 'Cuda (katuhu) Rottie déwasa dina 3 1/2 taun— '' Cuda nyaéta Rottie jangkung pisan sareng beuratna 139 pon. Royce beuratna 115 pon nalika anjeunna yuswa 11 bulan sareng jangkung jangkung ti lanceukna! Kuring miharep Royce siga anu santai sareng ogé kalakuanana saperti 'Cuda, anu badé damel sareng salaki kuring unggal dinten. Henteu aya tali anu diperyogikeun sareng anjeunna marahmay pisan sareng sosial. Royce, sabalikna, mangrupikeun bal énergi. Leres pisan liar, tapi marahmay. Anjeunna henteu tiasa cicing sareng resep maén sareng 'Cuda, anu bakal berinteraksi kalayan rela dugi ka Royce nyebrang garis sareng ngupingkeun ceuli na. Pernah gelut antara aranjeunna, tapi Royce terang iraha mundur. Ngan ngarepkeun waktos sareng kasabaran bakal netepkeun anjeunna. Abdi bogoh ka aranjeunna duaan sareng moal ngagaduhan sorangan urang sunda! '

Ngaran séjén
  • Rottie
  • Rott
  • Rottweil Metzgerhund - Jagal Anjing
Lafal

RAHT-wy-lur Panempoan sisi hareup - Rottweiler hideung hideung samak ngagoler dina permukaan bata sareng aya endog pindang bodas bodas di payuneunna. Cakar payun na sapertos ukuran anu sami sareng endog.

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Rottweiler ngagaduhan awak anu otot, masif, kuat. Sirahna lega ku dahi anu buleud. Muncung dikembangkeun ogé. Huntu minuhan dina gigitan gunting. Irung lébar hideung. Biwirna hideung sareng biwirna poek. Soca anu sedengna poék sareng bentuk almond. Sababaraha Rottweiler parantos dipikaterang ngagaduhan panon biru atanapi hiji panon biru sareng hiji panon coklat. Sipat ieu henteu diaku dina dunya acara sareng henteu minuhan standar tulisan urang sunda. Ceuli anu segitiga sareng dibawa ka hareup. Buntutna biasana dipasang. Catetan: buntut dok haram di seueur daérah Éropa. Dewclaw tukangeun sering dihapus. Dada lega tur jero. Lambangna pondok, cangkéng sareng kandel. Hideung ku keyeng janten tanda mahoni dina pipi, moncong, cakar sareng sampéan. Warna beureum kalayan tanda coklat ogé aya. Aya kakurangan dina gén rambut anu ngajantenkeun ngawarnaan langkung beureum terang.



Rottweiler Jérman vs. Rottweiler Amérika: sababaraha nyatakeun aya variasi Rotties, Rottweiler Jérman sareng Rottweiler Amérika. Rotties Jérman disebatkeun langkung pondok, langkung gagang sareng gaduh sirah anu langkung ageung, panceg, sedengkeun Rotties Amérika nyarios langkung jangkung sareng leggier tanpa sirah anu sempit. Batur ngaku Rottweiler nyaéta Rottweiler sareng teu aya anu disebut Rottie Jérman. Sababaraha anu nyatakeun argumen ieu nyarios, 'Rottweiler Jérman lahir di Jérman sareng Amérika Rottweiler lahir di Amérika.' Bisi wae, aya urang sunda peternakan pikeun tampilan Rottweiler Jerman anu langkung ageung sareng panceg, sedengkeun anu sanésna beternak pikeun tampilan Amérika Rottweiler, kirang blok.

Watekna

Rottie kawasa, tenang, palatih, wani sareng kumawula ka anu bogana sareng kulawargana. Satia sareng pelindung, éta bakalan ngabela kulawargana upami diperyogikeun, sigana teu kalis ku kanyeri. Serius, malah ambek, gagah, percaya diri sareng wani, urang sunda ieu peryogi anu ngagaduhan anu kuat pipikiran, kalem, tapi tegas sareng sanggup nahan ukuran anjing ieu. The Rottie mangrupikeun anjing penjaga alam anu jinek sareng sopan santun. Éta calakan pisan sareng parantos ngabuktoskeun hargana saluareun patarosan di pulisi, militér sareng padamelan dianggo mangabad-abad sareng tiasa dilatih pikeun matuh kalapa. Kusabab ukuranana, latihan kedah dimimitian nalika anjing téh anak anjing leutik. Breed Ieu peryogi seueur kapamimpinan sareng sosialisasi . Éta moal senang dikurung dina kennel atanapi halaman tukang. Tujuan dina ngalatih anjing ieu nyaéta ngahontal status pamimpin bungkus . Mangrupikeun naluri alami pikeun anjing pikeun ngagaduhan mesen dina bungkus na . Nalika urang manusa hirup sareng anjing, urang janten bungkus aranjeunna. Sadayana bungkus damel bareng dina hiji pamimpin. Garis jelas dihartikeun sareng aturan diatur. Anjeun sareng sadaya manusa sanés KUDU langkung luhur dina urutan tibatan anjing. Éta hiji-hijina cara hubungan anjeun tiasa suksés. Nalika Rottweiler nampi kapamimpinan anu konsisten sareng dilatih, éta bakal janten babaturan sakamar anu saé pikeun barudak. Éta bakal nampi ucing, anjing sanés sareng piaraan sanés anu sanés salami anjing parantos disosialisasikeun ogé sareng ngagaduhan pamilik anu negeskeun otoritasna pikeun anjing. Babaturan sareng saderek kulawarga biasana disambut sumanget. Asing ti saha anjing karasaeun niat goréng moal meunang jauh tibatan trotoar.

Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 24 - 27 inci (61 - 69 cm) Awéwé 22 - 25 inci (56 - 63 cm)

Beurat: Jalu 95 - 130 pon (43 - 59 kg) Awéwé 85 - 115 pon (38 - 52 kg)

Masalah Kaséhatan

Breed ieu rentan ka karusakan ACL. Rawan displasia hip. Ogé rawan éntropion (heureut celah di antara soca). Condong ngorondang. Tiasa seueur teuing tuang.

Kaayaan Hirup

Rottie bakal beres di apartemen upami éta cukup dilaksanakeun. Anjing-anjing ieu relatif teu aktip di jero rohangan sareng halaman leutik bakal cekap.

Latihan

Rottweiler peryogi seueur latihan. Anjeun teu tiasa masihan anjing kuat ieu teuing damel atanapi olahraga anu aranjeunna mekar di dinya. Aranjeunna kedah dicandak dina unggal dinten leumpang atanapi jogging . Ngajalankeun di leuweung sareng di nagara terbuka ngajadikeun aranjeunna bagja pisan sareng aranjeunna henteu hoyong ngumbara ti anjeun. Ngojay atanapi ngaji gigir sapédah mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun anjing ieu sareng éta ogé resep nyandak bal.

Harepan hirup

Sakitar 10-12 taun

Ukuran Litter

Litters ageung sering tiasa gaduh 10 - 12 anak anjing

Pangantenan

Mantel lemes sareng hérang gampang diasah. Sikat ku sikat bulu anu pageuh sareng mandi ngan upami diperyogikeun. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Rottweiler sigana katurunan ti Mastiff Itali , anu ngiringan ingon-ingon anu dibawa ku urang Romawi nalika aranjeunna nyerang Éropa. Salila Abad Pertengahan, éta dianggo salaku tukang jaga, salaku penjaga, anjing utusan, Draf anjing sareng kanggo damel pulisi. Ieu jawa di kota Jérman Rottweiler di Wurttemberg. Sacara praktis punah dina taun 1800an, populasi urang sunda mimiti balik deui dina mimiti abad ka dua puluh kusabab usaha urang sunda sumanget sumanget di Stuttgart. Di Jérman tanggal 13 Januari 1907, DRK (Deutscher Rottweiler-Klub (Jerman Rottweiler Club)) didirikeun. Henteu lami saatosna dina 27 April 1907, SDRK (Süddeutscher Rottweiler-Klub (Kelompok Rottweiler Jerman Kidul)) dibentuk, anu teras janten IRK (Klub Rottweiler Internasional). Standar Rottweiler teras diatur. Breed ieu munggaran diakuan ku AKC di 1931. Sababaraha bakat Rottweiler urang kalebet: nyukcruk, ngangon, ngawaskeun, ngajaga, milarian sareng nyalametkeun, anjing pituduh pikeun buta, damel pulisi, ngabobol, nurut kalapa sareng Schutzhund

jack Russell campuran beurit terrier
Kelompok

Mastiff, AKC Gawe

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CRC = Klub Rottweiler Kolonial
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • DRK = Klub Rottweiler Jérman
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • IRK = Klub Rottweiler Internasional
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Panempoan sisi payun - Rottweiler hideung sareng samak nangtung dina jukut sareng éta ngarepkeun. Sungutna kabuka sareng létah kaluar. Anjing katingali gumbira.

Max anak anjing Rottweiler jalu sakitar umur 7 minggu— 'Ieu Rottweiler Max kuring. Anjeunna ditingalikeun di dieu dina umur 48 dinten. Anjeunna leres-leres sasama matuh tapi rada heuras oge. Anjeunna ngagaduhan seueur énergi janten kuring nyandak anjeunna sahenteuna 3 leumpang per dinten. Dina gambar ieu anjeunna linggih kalayan sabar pikeun kuring pikeun ngarobih panutup endog anu dikodogkan anu keras, sabab anjeunna henteu tiasa ngalakukeun nyalira hihi. Kuring ngan ukur bogoh ka anjeunna. '

Tampilan sisi payun - Anak anjing Rottweiler hideung hideung samak linggih dina permukaan bata payuneun léngkah batu.

Bear, Rottie jalu umur 1 taun nangtung di buruan.

Anak anjing Rottweiler hideung hideung samak leumpang ngalangkungan permukaan beton sareng katingali ka katuhu. Éta nahan sirah na handap sareng rata sareng awakna.

Mila anak anjing Rottweiler umur 5 bulan

Profil Katuhu - Rottweiler hideung sareng hideung nangtung dina jujukutan, éta katingali ka katuhu sareng éta panting. Anjing

Mila anak anjing Rottweiler umur 5 bulan

Luhurna ningali hideung sareng tan Rottweiler nganggo kerah prong linggih dina permukaan beton. Éta téh ningali ka luhur sareng ka kénca.

Eyk Vom Wendehammer SchHi ZTP, poto kahadean tina GLI Antichi Molossi Italia

Titingalian - Anak anjing Rottweiler imut, kandel, hideung samak ngagolér dina jukut ditutupan payun sareng sirahna rada miring ka katuhu.

Rottweiler Jérman awéwé dina yuswa 12 bulan

'Ieu lalaki otot leutik kuring, Rusuh. Anjeunna yuswa 3 bulan sareng sobat sakedik saimbang. Anjeunna resep nyéépkeun waktosna maén sareng anjing kuring anu sanés sareng éta pasti ban anjeunna kaluar. Quirk sakedik imutna nyaéta anjeunna sapuratina ngagolér dahar. Ngobrol ngeunaan ngahémat énergi :) Anjeunna mangrupikeun tambahan anu saé pikeun kulawarga sareng kuring henteu tiasa ngantosan nunjukkeun tali na Janten anjeunna tiasa ageung janten pangagung breed! '

Tingali langkung seueur conto Rottweiler