Émbaran Breed Dog Saint Pyrenees Dog sareng Gambar

Anjing Campuran Saint Bernard / Great Pyrenees

Inpormasi sareng Gambar

Tutup pandangan sisi payun - Sato kandel, breed ageung bodas bodas sareng anjing Saint Pyrenees hideung coklat linggih dina jukut sareng éta katingali luhur sareng kénca. Sungutna kabuka sareng létah na kaluar. Anjing ngagem kerah ranté choke.

Campuran Harley the Saint Bernard / Great Pyrenees— 'Kami ngarujuk Harley salaku' benang bulu ageung sareng lucu 'urang. Kami nyalametkeun anjeunna tina panyumputan sato lokal urang di New Hampshire dimana anjeunna nembé dikirim ti Indiana. Anjeunna yuswa sataun nalika urang ngagaduhan anjeunna sareng namina Moose. Bagian anu pikaresepeun nyaéta anjeunna milih nami anyar na. Saatos kami nampi anjeunna, kami mutuskeun 'Moose' sanés nami pas pikeun anjeunna. Nalika kami masih nyetir ka bumi, urang ngalungkeun nami sapertos 'Apollo' sareng 'Hawkeye'. Nalika kuring nyarios 'Harley', anjeunna ngamimitian ngiceupan raray abdi. Kuring nyarios deui saatos urang ngalungkeun sababaraha nami deui sareng anjeunna nguseup raray abdi deui. Harley éta sareng masih aya. Hal anu dipikaresepna nyaéta gosok beuteung sareng tunggangan mobil, utamina ka urang lokal taman anjing . Anjeunna akur sareng 3 urang ucing , utamina Parker. Anjeunna resep ngagosok ngalawan anjeunna sareng masihan pamanna mandi sareng anjeunna nyandak sadayana. '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Katerangan

Saint Pyrenees sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Saint Bernard jeung Pyrenees hébat . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Anjing bodas ageung ageung sareng jas lemes, kandel, mengembang, sirah ageung pisan sareng irung ageung sareng panonna poék sareng tambalan poék di sakurilingna sareng buntut kandel bodas anu panjang ngagoler dina karpét kulawu

'Ieu Max, St. Pyrenees kuring. Ibuna nyaéta Saint Bernard murni sareng bapakna nyaéta Great Pyrenees murni. Anjeunna ngagaduhan topéng sareng titik dina dasar buntutna ukuran jeruk bali tapi sanésna anjeunna sadayana bodas. Indungna nyaéta St. pondok rambut sareng anjeunna ngagaduhan dewclaw dobel. '



Anakan ageung, kentel dilapis, anjing bodas berambut panjang sareng masker hideung dina mastaka, irung hideung ageung, panon hideung sareng ceuli anu ngalipet di sisi sisina sareng bulu mengembang dina aranjeunna linggih dina jukut sisi jalan kalayan imah di tukang

Max anjing Saint Pyrenees

Anjing bodas ageung ageung sareng masker hideung, irung hideung ageung sareng soca poék ngagoler dina lantai kai

Max anjing Saint Pyrenees

Anak anjing anakan ageung sareng awak bodas sareng samak hideung patches hideung dina raut na linggih dina bak mandi bodas

Max Saint Pyrenees salaku anak anjing anu badé mandi.

Anak anjing bodas kandel, lemes, katingali lemes, katingali bodas sareng topeng hideung sareng hideung ngaluncatan batur

Max Saint Pyrenees salaku anak anjing dina yuswa 10 minggu

Tingali langkung seueur conto Saint Pyrenees

  • Gambar Saint Pyrenees 1