Inpormasi Breed Dog-Sheluss Aussie sareng Gambar

Angon Australia atanapi Miniatur Angon Australia / Shetland Sheepdog Campuran Anjing

Inpormasi sareng Gambar

Tampilan sisi - Anjing Shel-Aussie bodas, coklat sareng bodas ngagolér dina beulah katuhu na ka hiji jalma

'Jaxley dina yuswa 7 taun - anjing pangsaéna kantos! 1/2 Aussie Shepherd / 1/2 Sheltie. 30 pon.'

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Shel Ogé
Katerangan

The Shel-Aussie sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Sheltie jeung Angon Australia atanapi Angon Australia Miniatur . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Ngaran Dipikawanoh
  • Amérika Canine Hybrid Club = Shel-Aussie
  • Pendaptaran Breed Designer = Shel Ogé
  • Désainer Anjing Kennel Club = Shel-Aussie
  • Pendaptaran Internasional Canine Registri®= Shel-Aussie
Tutup pandangan sisi payun - Hiji coklat sareng anak anjing Shel-Aussie bodas ngagoler dina bantal sareng éta diarepkeun. Awakna biasana samak ku garis bodas dina dahi nepi kana moncongna, dadana sareng ujung pionna.

Anak anjing Shel-Aussie