Gambar Breed Terrier Dog Terrier Dilapis lemes, 3

Halaman 3

Panempoan payun - Seekor kandel anu dilapis, samak sareng bodas sareng kulawu Terlapis Teras Wheaten Terrier anjing ngagoler dina méja anu diarepkeun. Éta ngagaduhan irung hideung rambut na langkung hideung dina gado na.

'Barley the Soft Coated Wheaten Terrier dina yuswa 1 taun-ieu mangrupikeun perjalanan munggaran Barleys ka kabin babaturan di danau. Anjeunna mikaresep perjalanan turun ka slide taman, naék kana karinjang golf sareng khususna lumpat tina tali na. '

Ngaran séjén
  • Irlandia lemes Coated Wheaten Terrier
  • Wheaten Terrier
  • Gandum
  • Softcoated Wheaten Terrier
Sisi katuhu samak anu hideung sareng Coated Wheaten Terrier hideung ngagolér di lantai anu atos sareng di tukangeunana aya dipan. Rambutna kandel dina sirah sareng rambut hideung dina ceuli.

Madison the Wheaten Terrier dina yuswa 1 taun

Anak anjing Wheaten Terrier lemes sareng dilapis bodas ngagoler dina karpét, éta ditingali sareng sirahna rada déngdékkeun ka katuhu. Cai panonna konéng lega.

Molly the Soft Coated Wheaten Terrier dina yuswa 6 bulan



Caket - Anak anjing hégar Terpadu lemes sareng bodas anu nangtung sareng payuneun jalma linggih dina korsi anyaman, sungutna kabuka sareng létahna rada kaluar.

Molly the Soft Coated Wheaten Terrier dina yuswa 6 bulan

Tutup - Anak anjing hégar Terpadu lemes sareng bodas anu nangtung dina karpét, éta ditingali, sungutna kabuka sareng létahna rada nempel. Éta ngagaduhan irung coklat ngagurilap sareng panon konéng buleud lega.

Molly the Soft Coated Wheaten Terrier dina yuswa 6 bulan

Tampilan luhur tina dua Terlapis Wheat Terpadu Lemes ngagoler dina tonggong sareng aya budak ngagolér ka katuhu sareng anjing-anjing.

'Kami ngagaduhan dua Terrier Wheat Terpadu lemes! Aranjeunna breed éndah. Kami ogé ngagaduhan putra umur lima taun, sabab éta kami milih jenis ieu. Aranjeunna resep pisan, bari tetep maén. Aranjeunna resep sadayana anu leumpang di panto urang, sareng gaduh semangat pikeun kahirupan. Kami henteu ngarawat aranjeunna ku cara khas Wheaten, janten ieu tiasa janten conto anu saé pikeun tampilan anu alternatip. Basil warna na keyeng sareng jinis jas Irlandia (yuswa 1 taun) Sage warnana hégar sareng ngagaduhan jinis jas Amérika (umur 3 taun) sareng putra urang umur 5 taun, Chase (ti kénca ka katuhu). '

Panempoan payun - Sawiji Teras Dilapis Wheaten Terrier linggih dina lantai ubin sareng éta payun.

'Basil, karat urang Wheaten gaduh jas Irlandia sareng yuswa 1 taun dina gambar ieu.'

Ditémbak sirah - Ditémbak Leutik Terpadu Wheaten Terrier linggih dina lantai ubin sareng éta ningali.

'Sage warnana hég, ngagaduhan jinis jas Amérika sareng yuswa 3 taun dina gambar ieu.'

Panempoan payun - Bodas Terpadu Roda Terpadu Bodas linggih dina karpét, éta nuju katingali, sungutna muka sareng katingalina seuri. Éta ngagaduhan jas anu panjang sareng wavy.

Gelembung Terrier Dilapis Gembut Lemes

Sisi katuhu samak anu hideung sareng Coated Wheaten Terrier hideung anu ngagolér dina panangan sofa biru. Éta diarepkeun sareng éta ngagaduhan barang pink dina beuheung na.

Bailey the Soft Coated Wheaten Terrier dina dipan

Caket - Kulit samak anu hideung sareng Coated Wheaten Terrier ngagaduhan sirah dina tonggong sofa. Cai panonna buleud lébar sareng irung hideung.

Bailey the Soft Coated Wheaten Terrier dina dipan

Sisi katuhu samak anu hideung sareng Coated Wheaten Terrier hideung anu ngagolér dina dipan biru sareng éta diarepkeun. Éta ngagaduhan jas anu kandel sareng kandel.

Bailey the Soft Coated Wheaten Terrier dina dipan

tukang angon Jerman campur sareng petinju
  • Ngartos Paripolah Anjing