Émbaran Breed Texas Heeler Dog sareng Gambar

Anjing Sapi Australia / Anjing Gembala Australia Anjing Campuran Campuran

Inpormasi sareng Gambar

Tampilan sisi payun - Texas Heeler beureum sareng bodas ngagolér dina permukaan jukut nalika wengi ngarepkeun. Anjing éta ngagaduhan irung hideung hiji panon biru sareng hiji panon coklat.

Bulao Texas Heeler (Anjing Sapi Australia / Campuran Campuran Anjing Australia) mangrupikeun Texas Heeler anu tiasa dianggo sareng pangangon anu hadé!

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Aussie Shepherd Heeler
Katerangan

Texas Heeler sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Anjing Sapi Australia jeung Anjing Angon Australia . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek urang sunda campuran nyaéta milarian sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina breed boh. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu anu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Catetan: Anjing Sapi Australia ogé disebat Australia Heeler, Hall's Heeler, Queensland Heeler, Blue Heeler, Red Heeler, Australian Cattledog sareng Australischer Treibhund.



Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • ARF = Yayasan Panilitian Sato
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Anjing warna dilipet, dilapis kandel sareng ceuli biang alit anu nangtung sareng panon coklat ngagoler dina ranjang payuneun jandela anu katingali bagja

'Ieu Miloh umur 1,5 taun. Kuring ngagaduhan anjeunna ti kulawarga anu ngalih ka bumi anu henteu ngijinkeun ingon-ingon janten aranjeunna kedah leupaskeun anjeunna . Anjeunna mangrupikeun urang sunda hibrida Texas Heeler. satia kana lepat sareng resep ka barung . Kami gaduh hayam sareng anjeunna tuang pas sareng aranjeunna. Anjeunna salaku pernah nunjukkeun tanda agresi ka anjing séjén atanapi manusa anu kuring atos ningali. Anjeunna gaduh paling watekna marahmay anjing naon waé anu kuring kantos gaduh. Anjeunna pameget lengkep sareng resep sareng perusahaan anu kuring kenalkeun. Kadang-kadang teh Anjing Sapi Australia di anjeunna kaluar sareng anjeunna janten rada nolak, tapi akhirna anjeunna sok nguping. Kuring leres-leres ngaraos resep anjeunna narékahan pikeun ngabahagiakeun kuring. Anjeunna sobat dalit kuring sareng bangga janten anjeunna salaku bagian tina kulawarga kuring. '

Panempoan payun - Anjing anjing anu ngagembur, ngahiung Texas Heeler ngagoler dina tempat teduh dina jukut ningali ka kénca. Éta ngagaduhan Ceuli perk.

'Sam mangrupikeun Texas Heeler — palang antara Shepherd Australia sareng Blue Heeler. Kolotna duanana kadaptar sareng ti anjing Percobaan WGC Field Trial. Sam mangrupikeun anjing tani anu paling mampuh anu kuring kantos gaduh resep damel sareng alat alami anu kuat kalayan drive anu kuat tapi intél sareng watekna Shepherd Australia. Anjeunna 60 pon, mangrupikeun alam dina matuh sareng agility sareng ngangon / heeling. Anjeunna parantos ngabuleudkeun domba tatangga sareng ngangon deui di handapeun pager ngalangkungan sungai dimana aranjeunna kaluar nyalira teras sumping deui ka bumi saatos padamelan na réngsé. Jangjangan urang ( hayam , kalkun , guineas sareng 1 Swan ) bebas-range aman nalika Sam aya dina hansip. Anjeunna rutin maéhan posum , skunks jeung rakun hat wani ngaganggu domba na, acan teh manuk tuang tuangeun anjing na sareng anjeunna nangtung di luhur aranjeunna. Anjeunna malah nyandak coyotes sareng sanaos anjeunna henteu réngsé coyote, éta henteu pernah uih deui. Salaku tambahan, Sam sok siap pikeun kaulinan ngukut atanapi maén sareng murangkalih. Salaku anjing tani, anjeunna parantos unggul di unggal daérah di dieu. '

Tampilan sisi payun - Anjing Texas Heeler ngahiji nangtung dina jukut ningali ka kénca, sungutna kabuka sareng létah na nempel. Éta ngagaduhan Ceuli perk alit.

Sam mangrupikeun Texas Heeler, palang antara Shepherd Australia sareng Blue Heeler.

Hideung bodas kalayan tan Texas Heeler nangtung ngalangkungan karpét, éta katingali luhur sareng ka katuhu. Sungutna kabuka sareng létah na nempel. Anjing katingalina bageur ku panon coklat buleudna lega.

'Ieu Gracie, umur 5 taun nalika urang nyandak poto ieu. Kami terang yén anjeunna mangrupikeun campuran Shepherd / Australia Sapi Australia, tapi kami henteu terang aya nami kanggo anu éta! Anjeunna sareng réréncangan litter na dialungkeun tina treuk dina karung dina jalan anu sibuk sateuacan aranjeunna ngagaduhan huntu anu kami henteu terang kunaon. Réréncangan kuring nyaksian tindakan ieu sareng nyalametkeun Gracie pikeun kuring katingali kusabab anjeunna biru merle sapertos anjing karesep ti jaman baheula. Anjeunna pasti janten bajoang sabab anjeunna aya dina handapeun tihang dina karung sareng ngalaman toe anu rusak. Kami ngarepkeun yén anjeunna bakal janten Aussie Shepherd, tapi saatos palatih anjing ningali anjeunna, kami diperingatkeun yén ieu mangrupikeun Sapi Sapi atanapi campuran domba Sapi dominan sareng anjeunna peryogi penanganan anu kuat ti saprak dini. Naséhat dicandak! Gracie dominan pisan sareng merjuangkeun kuring pikeun pimpinan pimpinan sebutan ti mimiti mula. Kuring henteu terang naha anjeunna bahkan bakal hirup ayeuna upami henteu pikeun Cesar Millan sareng prinsip-prinsip anu kami pelajari tina ningali anjeunna. Salaki kuring sareng kuring henteu dimana-mana ampir siap pikeun nanganan anjing anu agrésif ieu ku kami sorangan alhamdulillah pelatih urang khusus di ngangon anjing sareng terang naon anu anjeunna lakukeun.

'Gracie cerdas pisan sareng terang sahenteuna 200 kecap anu béda, kalebet unggal cocooan anu béda dina kotak kaulinan sareng nami masing-masing tina tilu urang ucing . Kusabab kapinteranna, anjeunna langkung unggul dina kelas matuh, tapi anjeunna henteu terang-terangan nolak ngalakukeun trik teu paduli naon jinis hadiah anu ditawarkeunana saolah-olah anjeunna terang yén aranjeunna henteu ngagaduhan tujuan. Anjeunna resep janten hiji-hiji anjing anjeunna tetep di luar siang siang sareng lebet wengi upami nyéépkeun waktos sareng kami sareng bobo dina peti na. Anjeunna sanés tukang cuddler atanapi keuheul pisan, tapi resep ngagosok beuteung anu saé sareng sering ngorejat deui. Anjeunna nyaéta herder herder , tapi anjeunna ngan ukur gaduh ucing. Unggal wengi, urang bakal kaluar ka buruan tukang sareng ngahurungkeun lampu suluh, sareng anjeunna ngahiang kalangkang urang siga anu gélo! Hésé pikeun masihan latihan saloba anu diperyogikeun, terus terang. Anjeunna mikanyaah leumpang ngurilingan lingkungan sareng jalan kaluar sareng urang.

'Ayeuna yén anjeunna parantos langkung sepuh, kuring kedah nyarios yén anjeunna mangrupakeun gal anu saimbang sareng sakedik langkung santai salami anjeunna ngagaduhan hal anu kedah dilakukeun. Ngaruwat karesepna nyaéta tulang Dingo ageung-kuring henteu kantos ningali mamah kawas dirina! Anjeunna nurut kana paréntah instan, tapi anjeunna bakal nguji kuring unggal dintenna dina kasempetan kaluar kuring 'hilap' hiji hal. Di tempat umum, kuring neuteup caket ka anjeunna kusabab ukuran sareng kakuatanana (50 pon) tapi anjeunna angger-angger pisan.

'Nulungan pikeun nyalametkeun Gracie sareng ngajantenkeun anjeunna salaku anggota kulawarga kami panginten mangrupikeun hal anu paling nangtang anu kuring kantos laksanakeun, tapi ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling bermanfaat. Kami pasti moal pernah mopohokeun anjeunna. '

Panempoan payun - Anjing bodas sareng hideung Texas Heeler Texas anu ngagolér dina jukut nyamak dina iteuk anu nganggo paws na di luhur ujung sanés kai anu ageung. Éta ngagaduhan Ceuli anu ngalipet sareng irung hideung.

'Sydney mangrupikeun Texas Heeler, atanapi palang antara an Anjing Sapi Australia sareng hiji Angon Australia . Anjeunna disalametkeun tina panyumputan sato lokal saatos ditilar salaku anak anjing. Anjeunna nembé ngancik yuswa sataun dina gambar ieu, sareng mangrupikeun anggota kulawarga kami anu paling berharga. '

Anjing Texas Heeler hideung bulukan, kulawu sareng coklat linggih dina karpét gigireunna nyaéta cocooan plush coklat sareng di tukangeun éta gitar akustik. Sungut Texas Heelers kabuka, letah kaluar sareng katingalina sapertos seuri. Anjing éta panonna coklat.

Sydney the Texas Heeler (campuran Angon Australia / campuran Blue Heeler Australia) dina umur 2½ taun— 'Anjeunna sakitar 30-35 pon sareng nangtung dina handapeun 20 inci dina taktak. Kuring nyandak gambar anjeunna sareng 'orokna.' Éta cocooan karesep na anu ku anjeunna dibawa dimana-mana. Sydney mangrupikeun anjing anu calakan, satia sareng asih pisan. '

Ditémbak sirah - Ditémbak hideung bodas kalayan tan Texas Heeler linggih dina karpét, anjeunna ngarep-ngarep, sungutna kabuka sareng katingalina seuri. Éta ngagaduhan panon hideung almond coklat anu lega, irung hideung ceuli anu nangtung teras ngalipet payun dina ujung na.

Matilda the Texas Heeler dina yuswa 2 taun (indung mangrupikeun bapak Shepherd Australia mangrupikeun Anjing Sapi Australia)

Sisi katuhu payuneun anjing Texas Heeler hideung bodas anu nangtung ngalangkungan permukaan jukut, éta ningali, sungutna kabuka sareng létah na nongkrong tina sungut na.

Mitzvah the Texas Heeler (campuran antara Anjing Sapi Australia sareng Angon Australia) - 'Anjeunna anjing anu pangsaéna kuring. Kalakuan sareng kabiasaan Dog Sapi Australia anu keras kepala sareng kuat, daék nyenangkeun, resep maén kasar, rada dominan (payuneun anjing kuring anu sanésna, nyaéta Basenji jalu), tapi amis pisan sareng mikanyaah. '

Tampilan sisi - Sisi katuhu bodas sareng anak anjing Texas Heeler coklat sareng hideung anu ngagolér dina karpét sareng aya dipan di tukangeunana. Éta ngagaduhan simbut sareng boneka plush ungu handapeun pion payunna. Ceulina ngagantung kana gigir.

Anak anjing hibrid Davy the Texas Heeler dina yuswa 2 ½ bulan— 'Ieu Davy Crockett McFerren (kalayan nami sapertos anjeunna seueur hirup). Davy nyaéta Biru Heeler (Anjing Sapi Australia) / Angon Australia gaul. Kuring ngagaduhan anjeunna ti bumi asuhan caket tempat kuring cicing di dieu di Texas. Anjeunna mangrupikeun kakasih, tapi sipat Anjing Sapi Australia na kadang-kadang kaluar sareng anjeunna cenderung curiga ka jalma asing, sareng sakapeung rada luncat. Tapi sakali anjeunna netep sareng kenal sareng aranjeunna anjeunna babaturan sakamar anu saé — atanapi tukang coét. Anjeunna pinter pisan (teuing pinter, kadang!) Sareng gancang diajar. Anjeunna gaduh waktos bangor sakapeung. Teras we nyauran anjeunna 'Davy Jones.' Peti anak anjing na urang kami geus nicknamed 'Davy Jones' Locker. ' Nalika waktuna pikeun angkat tidur di dinya, urang nyarios, 'Ka Davy Jones' Locker sareng ye! ' Davy resep maénkeun kaulinan sareng lumpatna siga maniac di buruan buruan tukang. Anjeunna resep maén nyalira ku cocooan na, ogé ... dialungkeun kana awang-awang teras lumpat ngudag aranjeunna, nyabak éta, sareng ngocokkeun sakuat-kuatna. Naon imajinasi hébat. Sababaraha ngaran landihan na anu sanésna nyaéta 'Blue,' 'Laddie,' 'Slim,' atanapi 'Slim Blue.' Anjeunna resep di luar sareng resep janten di luar kaseueuran waktos (bahkan dina hujan.) '

Sisi kénca bodas sareng anak anjing Texas Heeler anu coklat sareng hideung anu ngagolér di kebon jukut sareng éta katingali ka kénca. Éta ngagaduhan tilep kana ceuli.

Davy the Texas Heeler nyampur campuran salaku anak anjing dina yuswa 5 bulan

Sisi katuhu payuneun rambut coklat sedeng, coklat sareng anak anjing Texas Heeler bodas sareng coklat anu ngagolér dina jukut anu jangkung. Éta ningali ka kénca, tapi sirahna dihareup. Anjingna irung coklat.

'Ieu Ellie, saurang Shepherd Australia sareng campuran Heeler Australia dina 3 bulan. Anjeunna pinter pisan, vokal pisan sareng sengit pisan kadang-kadang. Anjeunna ogé resep ngagolér dina pangkonan kuring, masihan ciuman sareng naék kana mobil. Anjeunna tiasa konyol hiji menit sareng fokus ka menit salajengna. Kuring mendakan anjeunna mangrupikeun anjing kompléks, tapi leres jumlah kagiatan sareng stimulasi anjing pikasieuneun. Anjeunna ayeuna yuswa ampir sataun sareng siap-siap latihan nurut sareng katangkasan. '

Pangpayunna ningali coklat sareng anak anjing Texas Heeler bodas sareng coklat linggih dina karpét sareng éta pilari. Éta ngagaduhan irung coklat sareng rambut buluan dina ceuli.

Ellie the Shepherd Australia / Australia Heeler campuran anak anjing di umur 3 bulan (Texas Heeler)

Tingali conto langkung ti Texas Heeler