Émbaran Breed Dog Mastiff Golden Tibét sareng Gambar

Anjing Campuran Emas Retriever / Tibét Mastiff

Inpormasi sareng Gambar

Anjing ageung, dilapis kandel, anjing emas sareng tan sareng sirah ageung, moncong ageung sareng irung hideung ageung sareng panonna poék salju dina salju sareng salju ragrag sareng sakurilingna

'Ieu Budweiser, campuran Tibét Mastiff / Golden Retriever 9 taun. Bapana nyaéta 80% Tibét Mastiff sareng 20% ​​Emas, sareng indungna nyaéta Emas anu pinuh getih, janten Bud nyaéta 60% Emas sareng 40% Tibét Mastiff. Anjeunna jangkung sakitar 29 inci jangkung na beuratna sakitar 115 pon. Anjeunna resep maén bal, ngojay, sareng anjeunna resep pisan maén dina salju sareng narik anjing luncur. Anjeunna pelindung pisan sareng waspada ka jalma asing sareng henteu resep anjing jalu anu sanés, tapi di sakuriling jalma anjeunna terang yén anjeunna mangrupikeun bug pepelakan pangageungna anu pernah aya! '

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Katerangan

Mastiff Emas Tibét sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Golden Retriever jeung Mastaka Tibét . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
Anakan ageung, anjing panjang, anjing emas sareng ceuli anu ngagantung dina sisina, moncong abu abu anu blok ageung nangtung dina bangku taman di luar dina dinten salju

Budweiser AKA 'Buddy' atanapi 'Bud' mangrupikeun campuran Tibét Mastiff / Golden Retriever, beuratna 130 pon. Dipidangkeun di dieu dina yuswa 9 taun



Anjing ageung warna emas anakan sareng samak, jaket jero kandel leumpang ngalangkungan és dina kolam beku sareng jukut anu tumuh ngalangkungan és

Budweiser anu Tibét mastaka / campuran Golden Retriever dina yuswa 9 taun

Anjing warna emas anu ageung pisan sareng sirah ageung, Ceuli anu ngagantung dina gigir, panon poék, moncong ageung sareng irung hideung ageung sareng létah anu pink nunjukkeun ngagolérkeun jalma.

Budweiser anu Tibét mastaka / campuran Golden Retriever dina yuswa 9 taun

Anjing ageung warna emas tanam emas sareng moncong kulawu dina sirah ageung na, irung hideung ageung sareng panonna poek nangtung di luar dina jukut hejo ku langit biru jero sareng percikan awan bodas di tukangeunana

Campuran Budweiser mastaka Tibét / Golden Retriever dina yuswa 11 taun

Anjing raksasa, ageung, anjing mastiff berambut panjang nganggo rambut panjang dina beuheung na, Ceuli panjang ngagantung ku rambut na di aranjeunna sareng sirah ageung sareng irung hideung ngagoler dina lantai di jero imah

Campuran Budweiser mastaka Tibét / Golden Retriever dina yuswa 11 taun

  • Daptar Anjing Campuran campuran mastaka Tibét
  • Daptar Anjing Campur Campur Emas
  • Émbaran Anjing Campuran Campuran
  • Ngartos Paripolah Anjing