Émbaran Breed Weimaraner Dog sareng Gambar

Shorthaired sareng Longhaired

Inpormasi sareng Gambar

Sisi kénca payunna Weimaraner abu-abu poék anu nangtung di peuntas permukaan kokotor sareng éta katingali ka kénca. Anjing éta ngagem kolor kerang héjo sareng nguping ageung ageung anu ngagantung dina gigirna.

Udo the Weimaraner dina yuswa 2 1/2 taun

Ngaran séjén
  • Anjing pituduh Weimaraner
  • Hantu Héjo
  • Hantu Héjo
  • Weim
  • Weimer Pointer
Lafal

vy-muh-RAH-nuhr Sisi kénca payuneun anak anjing Weimaraner alit anu nangtung ngalangkungan permukaan konkrit sareng nyah dina iteuk. Anjing ngagaduhan buntut panjang anu dijaga panon alami sareng biru sareng ceuli serelek.

Paramban anjeun henteu ngadukung tag audio.
Katerangan

Weimaraner mangrupikeun anjing anu cukup ageung, atletis, damel. Hulu ukuran sedeng gaduh halteu sedeng kalayan garis tengahna turun kana dahi. Irung kulawu sareng huntu naék kana gunting. Soca anu rada lega diatur ku warna Amber cahya, kulawu atanapi biru-kulawu. Ceuli anu luhurna panjang sareng liontin, dilipet payun sareng digantungkeun di sapanjang sisi sirah. Suku payun lempeng ku halaman wéb, suku kompak. Kuku suku warna abu-abu atanapi warna amér. Buntut na biasana dock kana 1 ½ inci (4 cm) nalika anjing umur dua dinten. Catetan: buntut dok haram di seueur daérah Éropa. Dewclaws biasana dipiceun. Tope lamping lirih turun tina taktak kana rump. Mantel pondok sareng lemes cangkéng ngalawan sakujur awak sareng sumping dina warna abu-abu nepi ka warna abu-abu pérak, campuran sareng warna anu langkung hideung dina awak sareng corak anu langkung hampang dina sirah sareng Ceuli. Éta ogé ngagaduhan sababaraha jinis anu langkung panjang (FCI Grup 7). Sadaya nuansa abu ditampi. Sakapeung aya tanda bodas leutik dina dada.



Watekna

Weimaraner bagja, asih, calakan, bageur sareng kaasih. Éta saé pikeun barudak. Tanpa latihan anu pantes éta bakal pisan rambunkes sareng sesah pikeun ngendalikeun. Baka ieu diajar gancang tapi bakal bosen upami latihan mangrupikeun hal anu sami teras-terasan. Urang sunda ieu kedah latihan anu panceg, berpengalaman ti mimiti puppy, sareng anu gaduh anu ngartos kumaha carana janten pamimpin bungkus anjing , atanapi tiasa janten nekad sareng ngahaja. Tanpa kapamimpinan anu pantes ieu, éta tiasa janten bajoang sareng anjing sanés. Anjing moro ieu ngagaduhan naluri mangsa anu kuat sareng henteu kedah dipercaya ku leutik sato non-anjing sapertos hamster , kelenci jeung marmot . Sosialisasi ogé sareng jalma, tempat, barang sareng sasatoan anu sanés. Wani, pelindung sareng satia, Weimaraner ngajantenkeun penjaga sareng pengawas anu saé. Weimaraners leres-leres resep kana kapamimpinan. Aranjeunna hoyong terang naon anu diarepkeun ku aranjeunna sareng sabaraha lami. Upami ieu henteu dijantenkeun jelas-jelas jelas, aranjeunna moal stabil pikir, tiasa diteken, panginten numuwuhkeun kahariwang pipisahan, janten ngaruksak sareng gelisah. Pamilik henteu kedah kasar, tapi tenang sareng hawa otoritas alami pikeun kalakuanana. Hal-hal ieu sacara naluriah penting pikeun gaduh bagja, kalakuanana , anjing saimbang. Pasihan seueur latihan éksténsif Weim anjeun, atanapi anjeunna bakal janten guligah sareng bungah teuing. Kusabab urang sunda ieu pinuh tanaga, hal anu pangpayunna diperyogikeun pikeun diajar calik . Ieu bakal ngabantosan nyegah luncat , sabab ieu anjing kuat sareng bakal ngasuh sepuh atanapi murangkalih ku teu dihaja. Kabiasaan ieu khususna henteu matak pencét disiplin, sabab gampang waspada. Sakali aranjeunna ngagaduhan sieun ka batur / hal, aranjeunna katingali nyingkahan sareng latihan sesah. Aranjeunna hoyong pisan hoyong pisan sareng dimotivasi ku pahala (tuangeun atanapi pujian) anu sakali trik diajar, anjing bakal kabisat pikeun ngulang pujian. Sanaos, aranjeunna sering disalahkeun salaku belet, sabab ngagaduhan fokus sapertos kitu, upami trik atanapi paménta pamilik sanés pokus na dina waktos éta, éta moal kajadian! Nyéépkeun seueur waktos sareng leumpang pondok-pondok , gigireun anjeun. Upami kénca ngaji payunna Weimaraner bakal narik sapertos karéta sareng mimiti yakin éta alfa, sabab pamimpin pak mimitina. Urang sunda ieu resep babakan, sareng kedah dilereskeun upami janten kaleuleuwihi. Kuat pisan, ku raos anu bau, sareng padamel anu gairah, Weimaraner tiasa dianggo pikeun sagala rupa moro.

dachshund Chihuahua gaul dipelak pinuh
Jangkungna, Beurat

Jangkungna: Jalu 24 - 27 inci (61 - 69 cm) Awéwé 22 - 25 inci (56 - 63 cm)
Beurat: Jalu 55 - 70 pon (25 - 32 kg) Awéwé 50 - 65 pon (23 - 29 kg)

Masalah Kaséhatan

Rawan kembung langkung saé tuangeun aranjeunna dua atanapi tilu tuangeun leutik sadinten tibatan hiji tuangeun ageung. Ogé tiasa rawan hipplplasia sareng osteodystrophy hypertropic (tumuh gancang pisan). Ogé rawan tumor sél mastaka .

Kaayaan Hirup

Weimaraners bakal beres di apartemen upami aranjeunna cukup laksana. Éta relatif henteu aktip di jero rohangan sareng bakal ngalakukeun anu pangsaéna sareng sahenteuna buruan anu lega. Aranjeunna henteu cocog pikeun kahirupan kennel luar.

Latihan

Ieu anjing damel anu kuat kalayan stamina anu hébat. Aranjeunna kedah dicandak kanggo a sapopoé, leumpang panjang atanapi jogging. Salaku tambahan, aranjeunna peryogi seueur kasempetan pikeun ngaji gratis. Entong laksanakeun saatos tuang. Langkung saé tuangeun anjing saatos jalan-jalan panjang, pas janten tiis.

Harepan hirup

Sakitar 10-14 taun

lab hideung rhodesian ridgeback campuran
Ukuran Litter

Kira-kira 6 nepi ka 8 anak anjing

Pangantenan

Mantel lemes sareng pondok gampang dijaga dina kaayaan puncak. Sikat ku sikat bulu anu pageuh, sareng sampo garing kadang-kadang. Mandi sabun hampang waé upami diperyogikeun. Gosok ku chamois bakal ngajantenkeun jasna ngagurilap. Pariksa suku sareng sungut pikeun karusakan saatos sési damel atanapi latihan. Tetep kuku dipangkas. Urang sunda ieu mangrupikeun héd rata.

Asalna

Breed na yuswa sababaraha abad, asalna tina stok selektif sami salaku breed moro Jerman anu sanésna tur mangrupakeun katurunan ti Bloodhound . Weimaraner mangrupikeun anjing moro anu saé-saé sareng petunjuk anu hadé. Asalna dianggo salaku moro buruan ageung pikeun bear, kijang sareng srigala, tapi dianggo ayeuna-ayeuna salaku birddog komo retriever cai. A Weimaraner muncul dina lukisan Van Dyck ti mimiti 1600an. Howard Knight, anu ngadegkeun klub breed Amérika Weimaraner anu munggaran, ngimpor anjing-anjing ka Amérika Serikat dina taun 1929. Acara TV populér barudak Sesame Street parantos dikenal maénkeun skit sareng breed ieu anu dibaju baju manusa. Weimaraner mimiti dikenal ku AKC di 1943. Sababaraha bakat na diantarana: moro, nyukcruk, nyandak, nunjuk, ngawal, ngajaga, damel pulisi, palayanan pikeun anu cacat, milarian sareng nyalametkeun sareng agility.

Kelompok

Anjing Gun, AKC Olahraga

Pangakuan
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = Pendaptaran Canine Amérika
  • AKC = Klub Kennel Amérika
  • ANKC = Klub Kennel Nasional Australia
  • APRI = Pendaptaran Piaraan Amérika, Inc.
  • CKC = Klub Kennel Kanada
  • CKC = Klub Kennel Buana
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Fédération Cynologique Internationale
  • KCGB = Kennel Club Inggris Raya
  • NAPR = Amérika Kalér Purebred Registri, Inc.
  • NKC = Klub Kennel Nasional
  • NZKC = Selandia Baru Kennel Club
  • UKC = Klub Kennel Serikat
Sisi katuhu anjing Weimaraner abu-abu palapis panjang nangtung ngalangkungan sawah kalayan jukut ukuran sedeng. Sungutna kabuka sareng létah nempel. Éta rambutna langkung panjang dina buntutna, tonggong suku sareng ngupingna. Éta ngagaduhan irung kulawu sareng anjing katingalina santai sareng bahagia.

Gianni the Weimaraner salaku anak anjing dina umur 3 bulan mamah dina iteuk

Anak anjing Weimaraner pérak lampu linggih dina léngkah luhur, sirahna rada déngdékkeun ka belah katuhu sareng katingali ka payun. Anjing

'Panu zum Laubwald mangrupikeun Weimaraner anu parantos lami dibiakeun ku Dr. Hans Schmidt ti Jérman. Kuring nelepon anjeunna Piezl kusabab inisialna, PZL. '

labrador retriever jerman shorthaired pointer mix
Sisi katuhu hareup anjing Weimaraner kulawu anu nangtung ngalangkungan sawah. Éta dina sikep matuh sareng sirah sareng buntutna dicekel handap. Éta ngagaduhan Ceuli lemes lega ageung anu ngagantung kana gigir sareng buntutna docked.

Peyton May the Weimaraner salaku anak anjing

Jerman pastor santo bernard campuran pikeun dijual
Caket - Beuteung anjing Weimaraner anu nangtung dina karpét sareng panon pérakna kabuka ku ceuli abu-abu lemes panjang ngagantung dina gigir.

Bodie the Weimaraner dina 3 1/2 taun— 'Bodie mangrupikeun Weimaraner umur 3½ taun. Anjeunna pisan amis, tapi pisan pelindung. Anjeunna budak anu aktip sareng anjeunna resep ngaji sareng maén bal. Anjeunna anjing agility hébat. Anjeunna calik pisan. Anjeunna sakali gugah dina konter sareng muka kotak Pop Tarts sareng muka pembungkusna sapertos manusa. Abdi henteu nyarios anu saé, tapi éta pinter. Anjeunna ogé resep bobo dina ranjang sareng kuring. Nalika anjeunna henteu bobo anjeunna di luar. Anjeunna resep tuang ogé. Kuring nempatkeun mangkok kaluar sareng anjeunna tuang sadayana gancang pisan. Anjeunna mangrupakeun bug cinta sareng sobat dalit. '

Anak anjing Weimaraner ngagoler dina luhur simbut sareng ngagoler dina tonggong dipan. Éta ngagaduhan panon pérak buleud lébar sareng ceuli leupaskeun lemes lemes.

Bodie the Weimaraner dina yuswa 3 1/2 taun

Caket - Anak anjing Weimaraner dicekel dina panangan jalma anu nganggo kaos bodas. Anjing éta nguping pisan katingali lemes sareng irung coklat ati sareng panon biru pérak.

Bodie the Weimaraner salaku anak anjing

Sisi katuhu payuneun anak anjing Weimaraner anu ngagolér di handapeun jubin. Anjingna panonna pérak buleud lébar sareng ceuli ageung ageung.

Shelby the Weimaraner

Sisi kénca payun anak anjing Weimaraner anu nangtung ngalangkungan halaman jukut sareng éta katingali ka kénca. Anjingna ngagaduhan buntut pondok anu dock sareng Ceuli leunca anu lemes lemes. Éta nganggo kolor ranté choke.

Shelby the Weimaraner

Sisi katuhu hareupeun hiji Weimaraner anu leumpang ngalangkungan sawah sareng éta payun. Anjingna ngagaduhan ceuli anu lega sareng panon pérak.

Otto the Weimaraner salaku anak anjing dina 6 bulan

Pérak Weimaraner salaku anak anjing dina yuswa 7 bulan

Tingali langkung seueur conto tina Weimaraner