Émbaran anakan Woodle Dog

Anjing Campuran Welsh Terrier / Poodle Campuran

Inpormasi sareng Gambar

Top view handap anjing kai Woodle anu wavy dilapis sareng kulit samak ngalangkungan lantai karpet sareng ningali. Cai panonna poék lega sareng irung hideung.

Max the Woodle timbangan 22 pon sareng jangkungna 18 inci jangkung.

  • Maénkeun Trivia Anjing!
  • Tés DNA Anjing
Ngaran séjén
  • Welshpoo Terrier
  • Welshdoodle Terrier
Katerangan

Woodle sanés anjing murni. Mangrupikeun silang antara Welsh Terrier jeung Poodle . Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun watek hiji breed campuran nyaéta milari sadaya katurunan dina salib sareng terang anjeun tiasa kéngingkeun kombinasi tina ciri naon waé anu aya dina boh breed. Henteu sadayana anjing hibrid desainer ieu dikokolakeun 50% murni dugi ka 50% murni. Biasana pisan pikeun urang sunda janten urang sunda salib multi-generasi .

Pangakuan
  • ACHC = Amérika Canine Hybrid Club
  • DBR = Pendaptaran Breed Designer
  • DDKC = Desainer Anjing Kennel Club
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • IDCR = Daptar Desainer Canine Internasional®
Anak anjing Woodle hideung hideung samak ngagoler di handapeun lantai karpet hareupeun tumpukan koran sareng aya cocooan ngalangkungan paws na. Éta ngagaduhan Ceuli anu ngagantung dina gigir, panon poék sareng irung poék.

Max the Woodle salaku anak anjing sareng cocooanna